Çıkma teklifi ortadan kalktı diye mi? Bir de eskiden tanışma sonrası ya sevgili oluyordun ya da olmuyordun sohbet bitiyordu.

Çıkma teklifi ortadan kalktı diye mi? Bir de eskiden tanışma sonrası ya sevgili oluyordun ya da olmuyordun sohbet bitiyordu.

Bana göre bunu temelinde başlı başına ekonomi yatıyor. Insanların sevgili yapabilmesi için ilk önce ekonomik durumunu düzeltmesi lazım. Üstünü başını güzel giyinip gidip bir kafede sevgilinle takılmak gerçekten de maliyet isteyen bir şey. Bunun ardından ülkeyi insan olarak gerçekten de duygusal olarak çok fazla yıprandık. Böyle işlere çok fazla enerjimiz kalmadı
İnsanlar yalnızlığın konfor alanını seviyor çünkü. Sevgilin olsa ne olacak söyleyeyim. Hayatı iki kişilik düşünüyosun, karşındaki insana karşı sorumluluğun oluyor, çokça fedakârlik yapıyorsun, ilgi bekliyosun, istediğin kadar görememe durumlarında boşluğa düşüyorsun, önce çok yükseklerde gördüğün ilgiyi sonra mumla ariyorsun, karşındaki kıskanç biri ise onun kıskançlıkları ile uğraşıyorsun, özel günlerde hediye ne alabilirim diye düşünüyorsun çalışmayan biriysen işin daha da yaş oluyor, sadakat gosteriyorsun sadakat bekliyosun, bir mesaj gönderip mesaj gelecek diye dikkatini bölünmüş dikkat yapıyorsun vs vs. Sağlam psikolojiyi de bozan bir şey yani bir süre sonra. Aman aman.
İnsanlar bir birine tahammül edemiyor. Şu anki ilişkilerin tamamı cinsellik üzerine kurulu, beklentiler yüksek, maskülizm ve feminizm hat safhada. Oturup biriyle 2 kelime bile konuşulmuyor, bomboş kişilikler.
Doğru dedin
Eic için teşekkürler
Eic değil gibi ama 😂
Nasıl yani değil sdjs eic işte😸
Karadenizli değil gibisin o yüzden işte kelimeni kabul etmedim 😂
Bazen ben anlamamak djdj
Bir tarafım karadenizli ama bilemedim şimdi
Nasıl Karadeniz ya. Genetiğine yansımamış 😂
Anne tarafım doğu karadenizli😸 babama benzemiş de olabilirim 🤷🏻♀️
Yok burundan kaybettin 😂 Karadenizli olsan en iyi cörüş olabilirdi 😂
sdnsjd evet doğru
Tamam Eic olsun 😂
Bence kimse kimseye güvenmiyor bir de ülkenin durumu var zaten Günümüzde insanlar, kariyerleri ve kişisel gelişimleri için daha fazla zaman ve enerji ayırıyorlar. Bu da, sevgili bulma ve ilişki yürütme konusunda daha az zaman ve enerjiye sahip olmalarına neden oluyor. ayrıca İnternet ve sosyal medya, insanların tanışmasını ve iletişim kurmasını kolaylaştırdı. Ancak bu durum, aynı zamanda flört ve ilişki kurma şeklini de değiştirdi. İnsanlar, artık daha az yüz yüze iletişim kurarak, daha çok online ortamlarda tanışıyorlar. Bu da, gerçek dünyada kalıcı ilişkiler kurmalarını zorlaştırabiliyor.
Cevap
7Cevap
Şimdiki moda adını koymaya gerek yok mantığında , bu da biraz karmaşa yaratıyor. Bir süre sonra;
Erkek: biz sevgili değil miydik
Kız: yioo flörtüz biz sadece...
gibi dramlar söz konusu oluyor 😏
Eril kadınlar feminem erkekler yüzünden diye düşünüyorum dünyanın ekseninin kaydığıı gibi eril dişil enerji de yete değiştiriyor sosyal medya Instagram Twitter gibi yerler yüzünden insanlar yozlaştı gerçek halleri değil sahteleşti.
En önemlisi tüketim çılgınlığı artık her şey anında bitiriyorlar değeri yok. O yüzden üretim yoksa kadın erkek ilişkisin de tüketim olur bu da ne yazık ki kısa sürer.
Hesap sorulmasın, bütçe ayirmayim. Hatun yemek ister, hediye bekler. E bide diğer güzel olan ayşede, fatmada aklım kalmasın gözüm. açil. gider mazallah anlayışı. vs vs sevgili olmak zor zanaat bu zamanda. Mazallah hatun birde evlilik bekler filan 😂
Artık herkese her yerde çok cabuk ulaşabilyoruz, insanlar serefsizlesti kimileri yara bandı olarak kullanyo kimileri 9 kisiyle flort edyo… guven kalmadı
Yani arkadaşça oluyor çoğunluğu ne olduğunu bilmez. Ben kimseyle konuşmayı tercih etmiyorum önceliklerimi farklı okuldur kariyerdir vs. Ama zamanı gelince arkadaşlık gibi bir durum olursa anlaşabileceğimizi anladığım an ciddi olmak isterim ben sevgililikle falan uğraşamam. Yok özel bilmem ne günü. Evlilikte de olur ama daha az en azından 💫
Ben hiç sevgili yapmadım olmadı da, kızlar bakış açısını ne zaman değiştirirse o zaman belki benim gibi iyi birisinin kalbine sahip olabilirler
Flört diye bir şey çıktı ortaya kimin ne yaptığı belli değil ilişkiler birbirine girdi karıştı iyice
Vay adiler
ben kız milletine zerre güvenmiyorum. bugün seviyorum der yarın basar gider. bu dönemin kızları, hassas kalpli ve düşünceli erkekler için cehennem gibi maalesef. bakış açım bu şekilde. kendim de o defterleri kapadığım için, fb bularak yola devam edeceğim. kaderi kaliteli yalnızlık olarak güncellemek şart yapacak bir şey yok
Haramdan mutlu olunmaz, maneviyatın ölür,
@Gümüş_Servi helal niyetle yola çıktıklarımız daha çok üzdü. ben en büyük aşk acılarını tattığımı düşünüyorum, allah düşmanımın başına vermesin dedirttiler bana yaşadıklarımla. o sebeple bundan sonrası için en iyi seçenek bu şekilde.
Kız milletine güvenmiyorsun ama bunun Bi nedeni var, kızların önünde o kadar seçenek varki seni aldatması çok normal aşk acısı çekmenin bi manası yok hayatın gerçekleri bunlar
@Gümüş_Servi yok aşk acı çekmiyorum zaten ama yeni bir ilişki , uzun yıllara dayalı bir ilişki artık göze alacağım bir şey değil. kimsenin bana yara bandı olmasını da beklemiyorum. genel olarak kendimle barışık birisiyim bir şekilde alışırım gibime geliyor
@Dr-Mystic anlamsız görünüyordu bana da hep ancak ben biraz daha anlamlı bakıyorum kendi içerisinde. öyle herkese yansın bana da pas versin fazladan gözüyle bakmıyorum karşımdakine. esc falan onlar hiç benlik değil zaten. bakalım nasip, üç günlük dünya
Yalnızlık iyi değil o kızları illaki goruceksin içinde Bi boşluk olucak, reddetme seviyesine gelmek herkesin harcı değil daha kötü olabilir
@Dr-Mystic kral dediğin çok mantıklı , inan ben de bunu çok düşündüm ve en az senin kadar böyle düşünüyorum. ancak benim aktif bir yatak hayatımın olması şart. yani bak şöyle diyeyim, benim çok stresli bir iş hayatım var haftaiçi. şimdi detaylı anlatamam tabi ama cidden kafamın içi ayrı bir dünya. kendimi hatırlamam ve deşarj olmam için birine bu yolla ilgi gösterip ilgi görmem şart. bu beni ayakta tutan ender şeylerden. ha diyeceksin ki başka şeylere yönel vs, o da seçenek ama kafa rahatlığı farklı bir şey. he şu an bir fb yok hayatımda mesela ama olsa mevcut stresim ve hayata bakışım böyle olmaz. en azından bir konu eksik bakarım kafamdakilere o yönden rahat olur.
bilmiyorum çok karmaşa ve ikilemde bir dönemdeyim.
@Gümüş_Servi yok abi başkasından zarar göreceğime kendi kendime zarar ederim daha iyi , kimseye borçlu olmayayım manevi olarak kimseye de yük kalmayayım. yeminle ben bu yaşları böyle planlamamıştım ama bok oldu işte bi kere düzelmez. yani bu hali ben ve insanlık için en uygunu 😄
Başkasından zarar göresin diye yaratilmadi o insanlar, her insanın eşi farklıdır senin işin o eşi araştırman git barboros kozan izle kitaplarıni oku sonra o kişileri gözünle görmeye çalış , gerçekleri görmeye çalış
@Rose83 öyle maalesef, aslında kendi işim ancak çok dinamik bir iş pozisyonu. o sebeple sürekli bir uğraş halindeyim ve mental olarak kendimi bile unuttuğum olabiliyor bazen. aslında bu açıdan bakınca, hayatımda olacak kişinin beni tamamlamasını ve bana bir ben taşıdığımı da hatırlamasını hedefliyorum. niyetim o biçimde
Hayır teknoloji sektöründe işim
Mobil aksesuar üretim ve ithalatı ile uğraşıyorum , biraz yabancı müşteri de fazla olduğu için habire birilerini yönetmek gerekiyor çok fazla kontrol işi var
her şey yalan çünkü sevgiler cepte olmuş kim kimin cebinde belli değil ki dost dediğin sevgilini çalıyor eş dediğin ihanet ediyor onun için tek hayat iyidir yaşaması ve kendini sevmesini bilene
"Acıktım bi lahmacun söyleyeyim ya" kadar basitleştiği için. Her öğün flört değişiyor🤔
😂😂
Flört sayısının artışı diyelim. Seçenek artarsa ürünler eşit seviyede ilgi görür :) birde sanırım artık herkesin ekonomi sorunu olduğu için birlikte yiyip içmekte lükse kaçar oldu.
Herkesle Fimgirdemek varken neden sevgili yapsınlar deli misin sevgili demek sınırlar demek sınırsızca orada burada onla bunla ah oh çekmek varken tövbest neyse susayım ben :))
Hayatın icinde mücadele edilecek o kadar çok alan var ki.. bir başkasının da buna dahil olmasi fikri keyif vermekten cok sıkıntı veriyor belki bir sebebi budur..
Genel konusmayayım ama coğunun yedeği bulunuyor o yüzden, yani her çiçekten bal almayı seviyolar
Kolay ulaşılabilir oldukları için sıradanlaştı ondan kaynaklı.
Kolay seçeneklerin her yerde çoğalması zahmetsiz kısa süreli kimse uğraşmak sorumluluk almak istemiyor
Kimse kimseye bu devirde artık güvenmemeye başladığı için. Kıyamet alametlerini bir bir yaşamaya başlamış bulunmaktayız.
Saygısızlık güvensizlik ve tahammülsüzlük bence baş emenler
Sadakatin artık hayal olması
Herkesin yalancı oyuncu olması
Sorumluluk sahibi olmamaları
Bi ilişki de şimdiki sistemde benimle çıkar mısın denmeden adı nasıl konuyor?
Güvensizlik. Herkes her şeyi yapabilir, herkesten her şey beklenir. Öyle kötü bir devirdeyiz.
Rahata alışmışlar
Tanışmak çok kolay sürdürmek bir o kadar zor
Sadakat yok , aşk yok
İlişkiler günlük oldu sebebi bu
gereksiz bulmaları,
Kısmet değilmiş
Güvensizlik, öğrenilmiş çaresizlik.
ekonomi
insanlık öldü bence ondan
Nesil degisti güven kalmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?