Eski ilişkilerinden dolayı üzülen o kadar insan var ki. Hele bir de değmeyecek kişiyi sevince başına gelmeyen kalmaz ve çok yaralar alır. İnsanlar bu yüzden de uzak duruyor. Çünkü, eski ilişkilerinden bir ders çıkarmıştır kendince. Ne kadar seversen sev bazı kişiler senin değerini, anlamaz ve bilmez. Şimdi bu insanlar niye aşka küsmesin? Her insan aynı değil elbette ama insan yine de kafasında kuruyor. Hele ki bir de aldatılan var ise.
Benim aşka inancım bitmedi, sadece değer vermekten korkuyorum. Bu korku bir müddet küsmüsüm gibi hissettirse de, nasip her zaman karşına çıkabilir. Bunun vakti zamanı olmaz, irmaktan assagi akan su gibi akıp gider ve karşına ne çıkarsa o senin kaderin olur. Kütük çıkarsa orada kalırsın bazen ömür boyu mahkum olursun. Kendi içinde boğulursun, o kötü kaderi iyileştirmek zordur. Karşına senin yolunun tersine giden biri çıkar ise seni yoldan çıkarmak için mi uğraşır yoksa senden yardım istemek için mi. Aşk böyle bir şey, kendi yolunu şaşırırsın, bazen de doğru yolu bulursun.
Aslında aşka küsmüyorlar. Aşka küstürene küsüyorlar. Ama adı aşka küsmek oluyor o ayrı. Ama aksini gördüğümüz için aşka küstüğümüzü zannederiz.. Aşkın bizde olduğuna ve başka kişide bulamayacığımızı zannettiğimiz için adı sadece "aşka küsmek" oluyor...
Geçmişte yaşadıkları olumsuzlukların tekrar yaşanacağını ve tekrar aşktan yana canının yanacağını düşünenler aşka kapılarını kapatır ve aşka karşı küserler.
Sihirli beni canlı tutan bir hisse aşkın değerini bilmeyen kişiler yüzünden aşka küsmem, içim dışım aşk dolu, aşk kadınıyım ben, aşka her zaman açığım zaten bir kaç gündür şans bana dönmüş gibi bahar güzel geliyor 🌸
Ben küstüm çokta güzel ağzımın payını verdi birisi kimseyi sevemiyorum içimde heves yok çok iğrenç bi duygu aşk ve acı çektirmekten başka bir şey değil...
bunu hiç anlamadım insan aşka neden küser ki hani bardak kırılınca suya küsmüyoruz bardağı değiştiriyoruz... aşk asıl olandır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
A. Ş. K'ın açılımı bellidir: "Aygırlara Şehvetlenen Kadınlar" Kaslı uzun boylu ya da zengin olmayan her erkek ya aşka küser ya da aşk peşinde koşarken hayata küser... Teşekkürler kadınlar...