genç arkadaşlar. canınıza yazık. uykusuz kalmayın
İnsanlar çok sevdiklerine neden küser?
genç arkadaşlar. canınıza yazık. uykusuz kalmayın
insanlar sevdiklerine kızar üzülür sinirlenirözellikle kadınlar bazı şeylerin kendileri anlatmadan anlaşılmasını ister Onun için kafa Yormanı ister Mesajları oku konuşmaları Hatırlamaya çalış yaptığın hataları düşün Neye kızmış üzülmüş olabilir bunu düşün ve bul sorun anlamaya çalışsonra özür dile kendini affettir çiçek iyi bir çözüm olabilir
İnsanlara bilgi paylasiyorum ayağına neyi amacliyorsun. Kendini çok güzel kamufle ediyorsun. Ne kadar adi olduğunu gosterdin. Hiç yakıştıramadım. Yazıklar olsun sana. Herşey beklenir senin gibilerinden çocukların varsa eğer yaptığın pislikler onların burnundan fitil fitil çıksın inşallah.
Küslük de aşırı sevgiden kaynaklanır. Sevmediğimiz birine küslük yaşamıyoruz. Sevdiğimiz birine de küçük bir kalp kırıklığı yüzünden küslük olmayacaksa, küslük denilen şey neden var. Küslük sevgiyi güçlendirir. Ama doğru yerde küsebilen için. Küsmek oyun değildir..
Tabiki anlamsız. Zamana bırakmak gerek gerçekten de oluru yoksa ve küslük yerini umursamamazlığa aldıysa ilişki ister arkadaşlık olsun ister sevgili ister dost benim için biter ve bitmeli gerektiğine inanırım.
Kusmede torpil olmuyor cok sevidiginde olsa kusebiliyorsun. ama haklisin birden susup icine de kapanmamali karsindakine soylemeli aciklamali bence :)
Cevap
4Cevap
kimsenin sonuna kadar kalıcı olmadığını gösterir. hayalinde çok büyütmüştür ve karşılaştığı olayda hayal kırıklığına varır ve küser, trip atar veyahut konuşmaz ama küstüren küslüğüde kırmasını bilir.
teşekkürler sizinde öyle :)
her insan herşeyi kaldırabilir diye bir kural yoktur. o yüzden bazı şeyler onlar için hassas bir durumdur. sevmediğim bir şeyi yaparlarsa küserim.
Çünkü en çok sevdikleri incitir anasını satayım neden olacak.
O kadar da değil..
Kişiden kişiye göre değişiyor.
Değer verdiğim insanlara alınganlık yaparim değer vermediğim insan beni kıramaz sebep budur 😉
Çok kırılmış demek ki
İnsan gerçekten küser mi hiç dayı olsa olsa kırılmış ya da incilmiştir
Olur tabi ama gerçekten seven o duruma düşerse bu küsmek değildir dediğim gibi kırılmaktır diyelim ki başından bir küslük geçti konu her neyse o kişiye kırgın ya da kızgın mısım yoksa küs mü dürüst ol
Kuserse deger veriyordur
Iletusimi kesmek kusmek degildir bitiş dir
Tartışılır
Ben hiç küsemem nedense 😀
İnsan değer verdiği kişiye kırılır
Bazen de bahane olur
sevdiği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar