+1 yılKarşı cinsten olan kişilerin karşıma çıkanların gerek o anlamda gerek normal arkadaşım anlamında hatta bazen sokakta gördüklerimin bile canım saçma davranışları egoist tavırları basit bir iltifatı bile aha bu bana yürüyor diye algilamalari ve tüm erkekleri aynı sanmaları ayrıca çoğunun ruhsuz sapsız hicbir seyden anlamayan kişiler olması karakter olarak çok mükemmel olan kişilerin de kimseye bakmamalari dış görünüş olarak mükemmel olanlar umurumda değil zaten doğal olan da yok hepsi kendine boya badana yapiyor resmen. Balkona cikmak için eyeliner çekecekler yakında
Yani özetle karakterli olan kişiler tüm herkesi aynı sandıkları için kimseye bakmazlar ben de açıkçası çok uğraşmak istemiyorum artık Bi kıza çok şık olmuşsun dedim diye sınıfta kavga çıkmıştı halbuki sinif arkadaşımdı ve selam vermisti bende merhaba oo bugün çok şık olmuşsun dedim diye başlamaz ju87 stuka sireni gibi amaaan neyse
Bir de egoist ve paranoyak tavırları herkese hatta bazen cansız nesnelere bilr ben senden üstünüm mesajı vermeye çalışmaları ve asla tam olarak ne istediklerini bilmemeleri yüzünden uzağım zaten istesem de kimse bakmaz ki bitanssine hele 6 sene pesinden kosmustim sarhoş gibi ahcjdjd
14 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun arkadaşım çok güzel yazmışsın
Abaza ahlaksızlar yüzünden Türk kızlarına günde yüzlerce mesaj geldiği için örnek veriyorum bu uygulama da profil fotosu olmayan bir kıza bile 50 tane erkek yazıyor fake mi gerçek mi belli bile değil yani seni de mesela Abaza zannediyor aha bi Abaza daha bana yazdı diyor mesela halbuki amacın bambaşka yapacak bir şey yok erkek çocuklarına tecavüz edilen kedi köpeğin keçinin tecavüz edildiği bir ülkede yaşıyoruz yazık - +1 yıl
@mustafayak siz benden daha güzel aciklamissiniz durumun vahametini efenim... neden böyle olduk biz? Hiç taşıdıkları asil kandan da utanmiyorlar
- +1 yıl
Avrupa ülkelerin de acaba abazalık olsa orada da önüne gelene yazılsa bir kıza günde 50 mesaj gelse mesela onlar da öyle olur muydu acaba
Arkadaşım son yıllar da kızların cıplaklık seviyesine varacak kadar açık dekolteli teşhir edici giyinmesi ve çok seçici olması sonucu erkeklerinde nefsi ve abazalıgı yüzünden normalde suratına bakılmayacak kızlara sırf göğüs kalça dekoltesi var diye yüzlerce mesaj geldiği için bu hale geldi
- +1 yıl
@mustafayak aynen be. Uzaktan panzerwerfer a benzeyen montofon lada bile 500 kişi yürüyor... tamam herssy dış gorunus degil ama insanlarım baktığı şey dış görünüş yani demek istediğim erkekler dış görünüşe bakıyor ama hiç umursamıyor ne olursa olsun diyor
En İyi Cevaplar
Birçok özelliğini standart olarak belirleyip, o standartta kalacak veya yakın olacak birini arıyor olabilirsin. Lakin bulduğun veya bulamadığın kişi seni tatmin edemiyordur vs.. Bir bakmışsın kendi zirvende yalnız kalmış ve o yalnızlığa alışıp, biri ile tanışmak zor geliyor olabilir.
Kendini sevmekle alakalı..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sevgilim var! 😅
Normalde sevgili demeyi sevmiyorum ama zamana ayak uydurmak lazım! 😂111 Yorumla- +1 yıl
Hoş geldin👑 ve daim olsun mutluluğunuz
- +1 yıl
Hoş buldum amin inşaAllah cümlemizin 😊 Dördüncü senemiz son KS aşkı 😅bu sene evlilik inşaAllah
- +1 yıl
Sevindim senin adına 😌
- +1 yıl
EyvAllah 😊Sende ne var yok var mı hayatında biri
- +1 yıl
Taliplerin tüp kuyruğu gibi olmuştur hatta maaş kuyruğu tüm kuyrukları toplasak anca 😅
- +1 yıl
Vardı taze bitti ')
- +1 yıl
Hayırlısı ve gönlünce olsun😊
Üzülme üzülmüyorsundur umarım çünkü hiç kimse senden daha değerli önemli ya da vazgeçilmez değildir 😅
- +1 yıl
Amin 😊 yok üzülmem böyle şeyler için ben. Olması gereken olmuşsa dert etmem kendime hiç
- +1 yıl
En güzelini yapıyorsun 😅 fenomensin zaten her türlü en iyisini doğrusunu bilirsin..
O zaman kal sağlıcakla hoşça 😊
Başka bir soruda görüşmek üzere 🫡 - +1 yıl
Sende sağlıcakla kal, görüşürüz 😊
- +1 yıl
GörüşürüzZzzZzz😊
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karşı cinsin ilgisini ve sevgisini samimi bulmuyorum. Özel bulduğu, bir şeyler hisettiği kadına değil önüne gelene yürüyorlar kim düşerse artık. Bu yüzden gereksiz buluyorum karşı cinsi.
Ve yalnızlığa da alıştım kolay kolay vazgeçmem.😀10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda birini istememe engel olan şey ruh ve kalp yorgunluğu olabilir kendime zaman ayırmaya ve yalnızlığa ihtiyacım olabilir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşımıza adam potansiyeli düşük olan erkeklerin çıkıyor olması😂 gayet geçerli bir neden
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Güvensizlik en büyük sebebi
10 YorumlaKarşı cinse güvensizlik!
Güvenilmez ya bunlara 🤦🏻♀️ Aynı anda kaç kişiyle konuşuyorlar, kaç kişiyi idare edip önüne gelene yeşil ışık yakıyorlar! Çok maymun iştahtılar
Sadakat yok ruhlarında.. beyin hep bel altında..25 Yorumla- +1 yıl
Artık kızlarda öyle oldu, bu çağ da herkesten uzak duracaksın belli bir mesafen mutlaka olacak
- +1 yıl
Evet erkeklerde çok daha fazla bu durum. Annem bir aday için bana baskı yapsa da ben de yok eşliyim tekini bile istemiyorum artık djshs
- +1 yıl
Aynı beni anlatmış la yemin olsun.
+1 yılBir kere hiçbir getirisi yok. Tamamen sana yabancı biri. Konuştukça, tanıdıkça kalbin ısınsa bile ahiretini yakacak. Hepsini geçtim elin adamına iki üç sevgi sözü söyleyince seviyorsun. Sabah gm, akşam gn dedi mi bana aşık oluyor. Öpüp koklaşınca da değer verdiğini düşünüyorsa kusura bakın lütfen hayvanlardan ne farkımız kaldı?
Dışına bakıp kendine eş seçen onlar. Konuşmak yerine koklaşan onlar. Hani bizim aklımız, ruhumuz vardı? Ben pek fark göremiyorum. Ve tamamen cinsellikten oluşan bu "modern" (!) sevgililik de inanılmaz geri kalıyor benim için. Böyle şeylere vaktimi heba etmek yerine kendimi geliştirmek, yolumu çizmek daha cazip geliyor. Haram olmasından bahsetmiyorum bile ~ ℳ
10 Yorumla
+1 yılGüven problemi. O flört evresini seviyorum çünkü her an gitse de sorun etmem. Ama sevgili olunca o bağlılık korkutuyor. Çünkü gittiğinde onsuzluk evresi çok zor. Gerçi gitse alışamam dediğim kim olduysa arkasından kolbastı oynadım ben bilemedim şimdi. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü sen kendinle daha mutlusun başkası huzurunu bozuyor o an aşkin sihiri sana göz yanılgısı yaşatıp onsuz yapamazsıncılığın showunu yapiyor
- +1 yıl
Showcu bu aşk ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl anlatsam bilemiyorum ama çoğu ilişki bana oyundan ibaretmiş gibi geliyor. Tabii ki içlerinde sahici olanlar da var ama bir insanla en baştan, sevgilii olma niyetiyle tanışınca kendini sanki bir simülasyonda bulmaktan geri duramıyorsun. Oysaki tanıştıktan sonra hoşlanıp o şekilde ilerletmek bana daha cazip geliyor.
Bu söylediklerim tamamen benim bakış açım elbette. En baştan ilişki gözüyle bakanlar da gayet güzel yürütüyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşüncedeyiz, bana kendini tanıma fırsatı vermeli önce ki ben de ona göre karar verip başlayım ya da gideyim. Hiç tanımadığım birini sırf kara kaşına kara gözüne bakarak evet diyemem. Bana direkt gelenin hiç şansı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik ilişkisi zararlı. Beklentileri karşılamak, yükümlülükler, hesap sorulması ve hesap vermek, sevgili kişisinin ailesinden ve başkalarından kalma travmalarının sonuçlarına katlanmak zorunda kalmak. Sevgili kişisine sürekli olarak güven duygusu aşılamak zorunda kalmak, ne yaparsan yap onun kafasında hep bir soru işareti olacak olması, sana kayıtsız şartsız güven duyulmadığını bilmek. İyi niyetinin istismar edilmesi...
16 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden, bir kadın ile bir erkek arasında olabilecek iki makul ilişki var: arkadaşlık veya fakbadilik (friends with benefits de olabilir).
- +1 yıl
Evlilik? Allah can düşmanıma bile vermesin.
- +1 yıl
Evet ya 🙄 güvenmeyi bilmeyen bir toplumuz ve ilişkiyi baskı altında tutup hayatı zehir etmeye bayılıyoruz
- +1 yıl
Ortadoğu toplumu olmanın doğal sonucu... Maalesef... Batıda insan ilişkileri sadece söz ile de olsa, yazılı metin olmasa da
- +1 yıl
güven üzerine kurulur
- +1 yıl
Eski zamanlarda, yani 300-400 yıl öncede geçen dizilere dikkat et, "you have my word" derler, sana söz veriyorum anlamında, ve karşısındaki buna inanır, güvenir. "Yaz, imzala" demez.
ilk önce şunu belirteyim, mesele insanlar ve sosyallik olursa, siz herşeyide yapsanız veya hiçbir şey yapmasanızda, kararı verenler başkalarıdır. Yani elinizde olan bir durum değildir sevgili yapmak :D yani dert edilecek bir durumda değildir.
ve asıl nedene gelelim, sevgi diye birşeyin olmaması, seviyorum diyip herşeyi itelemeler, herşeyi karşı taraftan beklemeleri yapmayıncada "sen yapmazsan başkasımı yok, başkasını bulurum" demeleri, hani seviyordun :D
yani kendime olan saygımdan dolayı ne ilgi duyuyorum nede uğraşırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin yaşadıkları olabilir. Daha doğrusu yaşadığı şeylerden ortaya çıkan psikolojik yansımalar.
Kimisi güven problemi ile yoğrulmuştur, kimisi de kısıtlanmaktan yorulmuştur.
Bu yüzden ne sevgili ister ne de sevgili olmayı.
Benim bu yönde herhangi bir soğuma sebebim yok. Defalarca olumsuzluk yaşasam bile umut ediyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmaktan sovutan şey ciddi samimi olmamasıdır gerçek sevgi tek taraflı değil karşılıklı olmadıkça flot gecici heves uğruna ksa süreli bir ilişki yaşanmaz evliliğe gitmeyen yolda yürülmez sahte sevgi yalanlar arkasına gizlenmiş bir aşk'ı herkes yalamakta aşk bu zamanda aranmaz yok çünkü eskiden yürektendi şimdi dönüyor direkten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsanların çok fazla yalancı ve bencil olması
Günümüz ilişkilerinin cinsellik üzerine kurulu, eğlencelik, iğrenç hallere gelmiş olması
Bu nedenle ciddi, düzgün ilişki insanı bulmanın kolay olmaması
Yanlış insanla zaman geçirmektense yalnızlığın daha güzel olduğunu düşünmem10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYediğim kazıklar ve insanlara olan guven duygumun aşırı kullanılması Yalnızda olmuyor ama sevgili olayını artık samimi bulmuyorum Samimi bir Arkadas olarak yaşamak bi tık daha iyi sanki En azından sevgili olmadan tanışabiliyorsun Ortaya bir duygu ya da amaç koymadan devam eden bi ilişki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTanı, sev, huyunu suyunu bil, güven, sinir krizi geçir, yalanlar havada uçsun , şüphe, yarı yolda bıraksın, ayrıl, barış, tekrar ayrıl, tekrar barış ağla, kahret kendini... üff yazarken bile yoruldum
13 Yorumla- +1 yıl
Bende okurken yoruldum, ama nasıl güzel nasıl doğru yazmişsin anlatamam.. Tüm bunları yetişememiş yetişkinler yapiyor. Yetişmiş bir yetişkine denk gelmek kumar oynamak gibi 😅
- +1 yıl
Kumarda da iyi degiliz boş ver 😂
- +1 yıl
Şansımı hiç denemedim daha 🎲😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tutkuyla yapılması gereken davranışların kural ve görev haline gelmesi durumu...
Bu yüzden her daim hayran olabileceğim bir kadın istiyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Bugün ki görüşlerin hep nokta atışı ✨
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben iş yerinde yoğun bir şekilde çalışırken aniden gelen görüntülü arama ya da neden yazmıyosun nerdesin gibi devamında trip dolu konuşmalar getirecek durumlar yaşamak istemiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de ben de ben dee
Sorumluluk olabilir, ben sanırım bundan kaçıyorum, tek yaşamaya planlı bir kafam var birde günümüzdeki ilişkilerin halini gördükçe epey kaçasım geliyor, sizinde bunun gibi altında yatan birçok sebebi olabilir
10 Yorumla
+1 yılbeni soğutan bir durum yok sadece sanki bu dünyanın işleyişi benim yapıma ters..
19 Yorumla- +1 yıl
Kalbim bu çağ için atmıyor..
- +1 yıl
onun gibi bir şey işte sonuçta herkesin bakış açısı farklıdır.
- +1 yıl
@pilly_bhebek yaşıyor musun sesin soluğun çıkmıyor
- +1 yıl
Nasıl yani 😄
- +1 yıl
Uzun zamandır bir selamın sabahın olmadı o yüzden
- +1 yıl
?🤦♀️
- +1 yıl
Boş ver unutulmak doğamızda hayırlı akşamlar dilerim
- +1 yıl
Sebebini biliyorsun şimdi gelip niye show yapiyon ki burada.
- +1 yıl
anladım kusura bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl*Yaşanmışlıklar,
*Kötü yaşanmışlıklar,
*Aynılaşma,
*Koruma mekanizması,
*Bir fayda getirmediğini görüp, kendini üzmek istememek
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük faktör herşeyi kadından beklemek. Bir çok kadın ile farklı günlerde flört etmek. Saakatin yüzü pek görünmüyor. Kadınları cinsel obje olarak görmek.
10 Yorumla
+1 yılGüven duymamak. Günümüz erkeği sevgililik ve evliliği birbirine karıştırıp sevgiliyken de her naneyi yemek istiyor. E haklı olarak da sevgili ilişkisinden insanı da çok güzel soğutuyor.
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin içinin boşalmış olması , hayatta insanlaea insanlığa özel ne varsa yapaylasti değişti
Tadı yok tatsız tuzsuz galeta gibi diyet bisküvi gibi saman gibi awk
10 Yorumla
+1 yılBilinç altındaki olumsuz düşğnce kalıpları, çocukken aşırı telkin edilmiş olabilirsin, ya da başka insanların yaşadığı olumsuz durumlar seni etkilemiş olabilir. güvensizlik duygusu falan, işte bizi başkaları böyle şekillendiriyor, onların davranışları düşğnceşri bizi bir kalıba sokuyor biz onların hayatta yaşadığı olumsuzlukların negatif etkileriyle bir hayat kurmaya çalışırken buluyoruz kendimizi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hep aynı şeyleri yaşamak ve yara almak olabilir. Uzun zamandır hayatıma kimseyi almıyorum herhangi bir eksiklikte hissetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılGüvenin yıkılmıştır bu zaten olmamamaya uzaklaştırmak için fazlaca sebep dahasina gerek bile yok
10 Yorumla
+1 yılBirincisi önceden aldatılmak , güven problemi yaşamak ve nadirde olsa sevdiği kadına kavuşamadığı için diğer kadınlardan soğuması olabilir.
10 Yorumla
+1 yılHissizlik belkide ilgi duymuyorsun veya ilgi duyacağın biri yoktur.. bi başkasından gördügün ilgi hoşuna gitmez psikolojik bir döngü..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgili olursan seni tahakküm altına almaya çalışır. Sevgili olmadan yaşanan aşklar her zaman en güzelidir.
10 Yorumla
+1 yılDengesizlikler bir öyle bir böyle durumlar benim verdiğim emeğin karşıdaki insan için hiç bir anlam ifade etmemesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yalnızlık huzur verici insan buna alışınca bir başkası gelince bölünüyor huzuru kaçıyor açıkçası
20 Yorumla
+1 yılYaşanmış tecrübelerin yeni tecrubelerin de aynı olacağını düşündürmesi. Yanlış bir düşünce
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şeyi deneyip farklı sonuca varmanın aptallara özgü bir davranış olması...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tipimin ortalamanın altında ve ailemin (özellikle babam) gece hayatımı yaşamama engel olmaları.
10 Yorumlaİlgi duyuyorum Bazen bakıyorum güzel çiftler oluyor imreniyorum onlara
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılBir beden daha taşıyacak yüke hazır değilim :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılSevmeye korkuyorum.. Ya kapasitesi bu kadarını kaldırmaz da ziyan ederse diye..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1. Sebep güvensizlik olabilir diğeri ise insanın kendine yetebiliyor olmasıdır
10 YorumlaGüvensizlik dermişim tabi o da bir etken ama sen mükemmel bir insansın seni taşıyabilecek potansiyel de birisinin olmadığını düşündüğün için oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Estağfurullah, kendimi öyle mükemmel görmüyorum benim de kusurlarım var elbette
+1 yılYööö öyle bir düşüncem hiç olmadı. Başkaları yüzünden hayata niye küseyim ki? 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında yaşadıklarınız olabilir, kötü deneyimler kötü anılar
10 Yorumla Kızların takılmalık eğlencelik zaten keyfim olmadığı zaman bende takılmam
10 Yorumla
+1 yılGuvensizlik artık bi ilişkiden haz alamama vs bir cok nedeni var
10 Yorumla
+1 yılZamanında bu konuda güvenim kırıldı bu yüzden bu işten uzak duruyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir ilgisizlik yaşamamışım sevgili olma haline ki 19 yaşımdan beri hiç sevgilisiz kalmadım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüven problemi ve sevememek, herkesin kusurunu görmek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yıl1 mutlu ediyorsa 5 üzüyor bu zamanın ilişkileri. Artık boş geliyor bana 🤷
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylemesi, yarı yolda bırakması, ne istediğini bilmemesi, daha çok var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sana kattıkları senden götürdüklerinden fazla olmaya başlamış demek ki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgiye inanmıyor ya da sevgisine inandıracak birisinin çıkmaması olabilir.
10 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı olmaya olmaya alıştım yalnızlığa şimdide bir kızla yapamıyorum
10 Yorumlasevgili olmanın sende yaratacağı beklentileri karşı tarafın karşılayamamasından korkmak bence çünkü bu beklentilerin oluşmasına sebep olup sonra da beklentilerinin altında ezildiğinde insan için çok kırıcı oluyor
10 Yorumla
+1 yılBunun çok fazla nedeni olabilir
Ailen
Yaşadıkların
Travmaların
Geçmiş ilişkilerin
Karşı tarafın yeterince güven veren biri olmaması
Özgüven eksikliği
Yetersiz hissetme ve daha fazlası sende hangileri var?10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatma inanmıyorum illa birini gördüğünde bakacak arzulayavak erkekler böyle o yüzden uzak duruyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer, eski tecrübeler insanı soğutuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayatım çok güzel şekilde ilerliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkekleri sevmediğim için ve kucukken tacize ugradığım için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek eşlilik zor geliyor olabilir özgür olmak olabilir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılKimseyle bir gelecek düşünmüyorum yalnız olmak istiyorum bu yüzden de birilerini oyalamak istemiyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat