21'inci yüzyılın laneti gibi, bir süre her anlamda kullanıp sonra ayrılmak artık aşk sanılıyor. Aşk iki bacak arasında değildir uyanın pis zihniyetler.
Çünkü erkeklere bu şansı veren kızlar, yani benim gibi iyi insanları reddedip önyargılı davranıp reddeden kızlar yalan atıp "sovgolom vorr" diyip beni dış görünüşümden dolayı reddetmek çok saçma bir hareket
Evet bedensel yürüme engelliyim ama felç değilim gerektiğinde ayağa kalkıp kendi ihtiyacımı görebiliyorum yapabiliyorum benim kafam da bir problemim yok sizin kafanızda var sizi seveni aşık olanı değil sizi kullanmak isteyeni istiyorsunuz cinsel obje olarak kullanmak isteyenlere şans veriyorsunuz böyle söyleyince de hatalı olan biz oluyoruz
Kişiyi değilde yaşadıklarını seviyorlar buna aşk diyorlar çünkü gerçeğini yaşamamışlar. Neslimizin yapay aşıkları. Şimdi kim çıkacakta aşk bu diyecek bu devirde aşkı yaşamak mümkün değil çünkü kötülükten soyut insan kalmadı. Aşk denilen şey saf kalplerde yaşanır ve büyüdükçe insan artık aşık falan olamaz. Emin olun o kadar da mükemmel bir şey değil. Bu yapay sevginin asıl sebeplerinden biri de televizyonda aşk diye empoze ettikleri tiyatrodan ibaret görsel öğretiler. Nereden çıktı sanıyorduk ki. Tvlere yansıtılan çoğu programlar eğitimsiz insanlardan çıkma yazılar sadece. Tarihe dayanmayan sadece hayal ürünü satırlardan ibaretler. Zaten yazar jenerik başlarken “Bu hikayede geçenler sadece hayal ürünüdür” tarzı yazılar Bu kadar yalan olgular varken elbet bunu izleyen toplumda benzemeye mahkum kalacak.
Bu yüzden tiyatro kültürken, tv ise popüler kültürdür ve popüler kültür sadece kölelik getirir. Tvler de bu savsatalar yayımlandıkca zihinler yıkanmaya muzdarip…
Merhaba, Eskiden de böyleydi, kılıf sadece menfaat, eskiden ciddi ilişki yoktu, şimdilerde ciddi ilişki adı altında oluyor her şey, ciddiyim ayağına kandırıyorlar, lanet olası pislikler! 😅
Canları cehenneme! 😅
Her şeyi izaha gerek yok, nedene gerek yok, günümüzde aşk ve sevgi en değerli hazine, bulabilene aşk olsun!
Çünkü maalesef aşkı bilen kimse yok da ondan. insanlar aşk değil sadece birbirlerinde çıkar buldukları için seviyorum diyorlar.. ama gerçekten sevmezler
Aşk lise ve ortaokul zamanlarında vardı bence şu an ki nesile üzülüyorum lise de her haltı yiyip aşk diyorlar yazık, aşk duruşunu bile sevmektir bir insanın bence. 1 kere aşık olunur on kere değil anasını satayım
Çünkü her şey gibi bu tür şeyler de basitleşti. Herkes her şeye çok kolay ulaşabiliyor. Biraz zor olanı görünce körü körüne bağlanıyor belki diyor bu farklıdır ama ulaşınca yine büyü bozuluyor. Kimse kimsenin nazını çekmiyor, tahammül edemiyor ve herkesin duyguları körelmiş. Bir kaç dakikalık zevk uğruna yaşıyorlar, kendilerini sadece buna hapsetmişler. Günün sonunda onları gerçekten seveni de ezip geçmiş olacaklar ve gerçek sevgiyi ararken ömür geçip gidecek. Doğru insanların duyguları yalnış insanların elinde oyuncak olmuş. Bir de şey şanssızları var; birini çok seviyor ama önceki ilişkisinde çok hırpalanmış ve aslında bitik, öylesine denk gelene de yazık.