Güncellemeler
+1 yıl
Eveeet yorumlarınızı bekliyorum hadi bakalım 🧙🐒
Dominant bir kadın ile sevgili olur musunuz? Bazı erkekler anneleri tarafından böyle yetiştirildiği için sevgilisini yanda eşini dominant tercih ediyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet tabi ki de olurdum zaten ben baskın kadınla sevgili olmak isterdim.. ve benden bir kaç yaş büyük
Çok ilginç neden anneniz nasıl birisi evde?
annemle konuşmam sevgisini görmedim çünkü
Yönetici ve kendinden büyük bir kadın istememin sebebi bu olsa gerek anne sevgisi görmeyen bir erkek genellikle bu tarz kadınları tercih edebilir.
Evet katılıyorum.
Dışarda istediği kadar kaplan olabilir ama benim kadınım olduğunda yanımda kedi gibi olur... :)
Ya kadın yıllardır kendi ayaklarının üstünde olup yönetmeye meyilli bir insan ise.
O zaman iş yeri ile evini ayırmayı bilecek :)
Onu kadın ayırır ama erkek eve geldiği zaman gelenekçi olur mu onu düşünelim bence :)
bende kadın ayırmalı diyorum işte zaten :) Diğerlerini bilmem gelenek olarak da bakma olaya, çünkü geleneği abartan var hakkıyla iki tarafı mağdur etmeden uygulayan da :)
Beni dinlemeyip kafasına göre takılacak biriyle olmam
Hayallerimdeki kadın gerçekten. Oyuncağı olurum :D
"O ağa ben ağa inekleri kim sağa" işine dönüyor sonra. Anlaşamayız muhtemelen.
Guclu kadin keske bulsak :)
Hmm neden?
Cok asaletliler dik duruslular kolay kolay zirlamazlar dik dururlarda ondan ben 1.90 im mesela 30 yasindayim mic mic iliski istemiyorum zirlak kadin istemiyorum zaafli sevmiyirum dominantllarin zaafi kolay kolay olmaz herseyde zirlamaz
Tamamen asalet ya
Anneniz nasıl birisi özel değil ise?
Kendi halinde annesiyle yasayan biri niye ben ayri kaliorum kendi evimde 🙄 bole seyleri ozelden sor bari
Şunu demeye çalışıyorum genellikle annesi dominant olan yani yönetici olan kadınların çocukları dominant kadın ister hayatında. :)
:) ayipsin o konuda saolsun 1 saniye basimdan ayrilmiyorda bende ona gore tavirlarim var acikcasi ama herkes bir olamiyor mesela insanlar yalan dolan cok seviyorlar dobralik kaldiramiolar kadinin dik olmasini sevmiyorlar ben seviyorum
Dobralık bizim ülkeye göre değil evet :)
Nerde gavurluk var bizim ulkede zaten
Dominant mi fazlasi zarar olmasin
Ataerkillik bir topluma göre fazla diyorsunuz :)
Yok ama abartan var :) sonra gibideki gibi kölelik ücretimi isterim 😂
Bu ülkede bazı şeyler yanlış anlaşılıyor heleki yeni kuşak ve anneleri tarafından pohpohlanan erkekler doğru değil mi? :)
Evet bencede :) ama bunalrinda konuşulması lazim
Baskın karakter olduğum için mümkün dahi değil.
Hallederiz dominantlığı
Evet olurdum
Neden?
Ben uysal yumuşak başlı birisiyim karsimda tam tersi birisinin olmasını hem istiyorum hemde ilişki için daha iyi olur zıt kutuplar birbirini daha çok çekiyor diye düşünüyorum
Anneniz nasıl birisi?
Çok şükür melek gibi arkadaş gibiyizdir genelde 😂😂
Yerine göre değişir
Açıklayıcı olursa sevinirim:)
Cinsel ilişkide beni domine etmesini isterim
O farklı elbette
Ama genelde bende dominant bir karakterim yani
İşte bu olmaz birinden biri pasif olmalı ki ilişki yürüsün yani ataerkillik bir düşüncedesiniz.
Bence iki tarafta olur ama her zaman değil iki tarafta orantılı olursa iyi olur
Bak bu iyi cevap eşitlik. :)
Ama dediğim gibi cinsellikte kadının dominantlığı çok güzel olur
bana göre değil
sadece oğlanlar dominant kadınlara meyleder
Erkekler yönetilmeyi sevmez
Olurum sorun yok.
Biraz zor
Olabilir
Ama tehlikeli 😊
Olabilir net olamadı? :)
Oldu daha önce
Aileniz de anneniz mi yönetici durumda?
Hayır babam
Hmmm bu yüzden siz dominant bir kadın ile yaşamazsınız aile yetişrilme tarzı babada yani ataerkillik :)
Yaşadık bir yıl
Yok olmaz
Sevmem dominant.
Evet dominant olmalı
Olur , bana uyar
Sen dominant mısın
Evet olurum