Gizli Üye(25-29)+1 yılDominant bir annem var sürekli kuralları olan bana ve babama çok sert olmayan ama fikirlerini karşısındaki kişiyi kırmadan dile getirir. Bende ona benzedim sanırım aklımdan ne geçiyorsa terbiyeli bir şekilde söylerim. Bazen babam uyarır az da olsa bana benze diyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Yok bu sekilde iyidir cok da ice kapanmak bunyeye zarar.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. bu bir karakter olayi bazi kadinlar daha güclüdür bazilari degil, yasantidan hayatta durusundan ötürüdür yukarida yazdigin sacma bir örnek, yoksa kadindan ne hukukcu ne yönetici hicbisey olamazdi yok öyle dünya
02 Yorumla- +1 yıl
cıks yanlış hukukçu veya yönetici olmak dominantlıkla alakalı değil bence. mantık ve hazır cevaplılıkla alakalı. güçlülüğünden dolayı dominant olmaz bence kadın. evet her kadın bir değil ama bu bir saygı meselesi bence. ve aklımdak kadın örneğini tam yansıtamadım. höt diyen dediğim dedik bir kadından bahsediyorum
- +1 yıl
Dominantliktan kasit baskin kafa yoran güclülük etki altinda birakan ikna gücü yüksek liderlik yapabilen diktatör ruhlu hatunlar, benim anladigim bu. Senin dedigin ayni yazdigin gibi "höt diyen kadin", sorunun cikisi böle olmaliydi... Kafalar ayri ne diyim, benim aklima direk cocuklar duymasin geldi yani dominantlik öyle negatif birsey degil benim icin.
+1 yıldominant hanıma dominant bey lazım yani:))
ikisi birbirlerini zorlayarak mükemmel cift olurlar
birisi digerini zorlayınca mükemmel bir cift olur bana göre..
ama günümüzde hanımların cogu dominant olsa bile bunu fark ettirmiyorlar sevgilerinden32 Yorumla- +1 yıl
kıyısından dönüyorum işte bende :D
- +1 yıl
bence bastır arada
degerini bilsin :9
+1 yılHer ikiside olmalı ki birinin fazlalığı can sıkmasin.. yeri geldiğinde tutup kolundan duvara dayamasıni da bilmeli, yeri geldiğin kedi gibi sevimli de olmalı.
Ama sen yufka yüreklisin , bunun üzerinde çalışmak gerek22 Yorumla- +1 yıl
:D nasıl da biliyor :D ben yapamıyorum işte baskın burç 30 yaşından sonra ortaya çıkıyormuş aslan burcunun yırtıcılığını belki alırım :D
- +1 yıl
Sabırsızlıkla o yaşları bekliyor olacağız ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Normal de sert gözüken biriyim yüz hatlarım da keskindir ama görünüşümün aksine hiç de otoriter Bir kadın değilim özellikle aşk ilişkilerinde her zaman yönetilmeyi teslim olmayı severim ve bence bir kadının karakter olarak çok sert olması kaba kaçıyor
20 YorumlaDışarı karşı , yani diğer insanlara karşı dominant olsun , kendini ezdirmesin... ama benim yanıma gelince hanımlığını bilsin , gelsin sarılsın , başını göğsüme/omzuma koysun... bende onu bağrıma basayım... böyle daha güzel olmaz mı?
32 Yorumla- +1 yıl
Himm olabiler :)
+1 yılDominant mıdır bilemem ama bana benzeyen kadını severim tartışacak bağıracak argo gerekiyorsa kullanacak barda ya da evde benimle şişe birayı kafaya dikecek hatun candır
14 Yorumla- +1 yıl
tuhaf :D
- +1 yıl
Öyle ama yani İngiliz kraliyet ailesinden gelmiş gibi sahte kibarlık falan gerek yok rahat olmalı hatun :)
- +1 yıl
o kadarını hepimiz yapıyoruz canım. ama her erkek hoşlanmıyor işte. ingiliz kraliyet ailesinden asilzade istiyor kokmuşlar :D
- +1 yıl
:) hakim olma isteği aslında Eziklik bence ben yanımda pasif hatun bir tür kakılmış istemem birey olmalı dolayısıyla yanlış geleni kendisine uymayanı dile getirmeli ve bunu en doğal şekilde yapmalı
+1 yılBaskın bir karakterimdir ama yine de bir erkek benden daha baskın olmalı sevmem uyuşuk tipi
42 Yorumla- +1 yıl
Aynnen
- +1 yıl
En güzel yorumu sen yapmışsın gerçekten
yok canım yaaaa. kadın narindir ne gerek var öyle şeylere.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayy şeker ayol :)
+1 yılBen aşırı dominantim ama kim takar ohoooo, benim eşim çay demliğinin içinde yemek ısıtır, tuvaletten çıkmadım diye ayakkabımın içine sdkler, misafirlere hazırladığım cheescakin yarısını uykulu uykulu gece yer. Yani ben donimantimda
25 Yorumla- +1 yıl
^^ öküzlere fark etmiyor dominantlik.
- +1 yıl
ahauhauah :D düşünemedim öyle bir koca yaa bence tam anlamıyla yansıtamamışsın yüz buluyor :) bu arada cheescake de yenir be arkadaş :D ellerine sağlık hayatım diye de uyandırıyor mu bari :D
- +1 yıl
Hahahah onu bile yapar da şöyle bir şey de var. O bukadar umursamaz olmasa ilişkimiz zor yürürdü çünki ben eve gelip ayakkabısını ayakkabiliga koymuyor diye trip atanlardanim malesef, kendim yapmam diye onunda yapmamasını bekliyorum. Oda ucunda ölüm mü var diye fifa oynamaya oturur... bende öyle kendi kendime bir havalardayim işte
- +1 yıl
ahahah komedi yaa sizin ilişki :D gerçi doğru iki taraftan biri idareci olmak zorunda bir de artık sizde nasılsa bu şekilde kabuulendik biz birbirimizi havanız varsa olay bitmiştir.
- +1 yıl
Aynen öyle ya, biz birbirimizin ömrünü yemek için yaratılmışız
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver bacım. merhametten maraz doğar. erkekler iyilikten anlamaz. s. ç ağzına senden kıymetlisi olmaz
42 Yorumla- +1 yıl
Ahqhah guzel tespit :)) sicamiyom bacim yaa :(
Cevap sahibi+1 yılçok kolay. kızdığında çemkir ve suçluluk duyma ;)
ben hiç sevmem kadına bağırmak veya sert olmak yakışmaz ki kadın zerafetin narinliğin objesidir öyle kalsın bence
14 Yorumla- +1 yıl
arada bir çingenelik de yapsın bence :D
- +1 yıl
erkeğe bağlı değişkenlik gösterebilir bence :D
+1 yılatar atarda , en son kendine atar :/
baskı altına girmeyi kim sever , birilerine hayatı zindan edecek kadın tiplemesi10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBanker Bilo daki Mahmut'un karısı gibi he :D :D
Bilmem istemezdim heralde ya :)12 Yorumla- +1 yıl
gerek yok yaa ömür geçmez :D
- +1 yıl
Aynen onu da geçtim kendini ezik hissedersin :) O yüzden seni anlayan ağırbaşlı hanım hanım sakin biri lazım :D
+1 yılDeli deliyi görünce sopasını saklanmış durumu olur heralde 😂
12 Yorumla- +1 yıl
dominant olmadan da gerçekleştirebilirsin onu :D ben mesela çok uzun süre tutarım kendimi sonra sopamı bir çıkarırım karşımdaki de ister istemez sopasıyla birlikte saklanır :D
- +1 yıl
Ayna gibiyim bir nevi. Karşıdaki ne yaparsa mutlaka karşılık veririm 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorum annem de biraz çok az var illet oluyorum..
20 Yorumla
+1 yılYalana gerek yok evlenirsem öyle bir kadınla evlenmek isterim.
Nasıl ki annemin beni yönetmesinden hoşlanıyorsam evleneceğim kadınında beni yönetmesini ve gerçekten otokontrol yeteneği gelişmiş mantıklı bir insan olmasını isterim.01 Yorumla- +1 yıl
Seninki hanım eli ve evladına giriyor usta kadın ağızlı olmak çok kötü birşey tamam bazen seni yöneten kadın olmasını herkes ister ama herşeyin fazlası zarar yani harcanırsın yokluktasındır belki bu yüzden falan söylüyorsundur ama ciddiyim çok kötü bir durum Allah hiç bir erkeğe öyle bir eş ve sevgili nasip etmesin bence.💎
Sia ✌
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir problem etmem... bu bir denge meselesidir..
10 Yorumla Sadece sevişirken oda arada onun haricinde tavsiye etmem kendi saģliği icin
10 Yorumla
+1 yılBende sınırdayım galiba haksızlıga tahammülüm yok asla yanlış yapanı oyarım işte okadar :)
22 Yorumla- +1 yıl
O kadarini hepimiz yapiyoruz yaa her daim erkegi ezmeye calisan kadinlardan bahsediyorum
- +1 yıl
Yok ya okadarı normal değil zaten
Karşındaki de insan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinin yeri ve zamanı olmalı yeri gelince kedi gibi yeri gelince panter gibi olmalı kadın.
10 Yorumla
+1 yılSevmem ben öyle bağıran insanları. Gerektiğinde gerektiği gibi seslenirim sadece!
03 Yorumla- +1 yıl
ohoho :D gerektiği gibi seslenmek derken?
- +1 yıl
Örneğin;
Defalarca yapma dememe ragmen istemediğim gibi davranan Mehmet'e sesleniyorum:
Mehmet! sana kaç kez söyledim bana böyle davranma diye! Sus konuşma tek kelime dahi duymak istemiyorum!!!
Gibi.
Sayılır mı bu? - +1 yıl
evet dominantlığın sınırındasın bebeğim :D tebrikler :D
Şakasına takılabilir, özel zamanlarda fantezi olabilir ama O karakterdeyse sie mk dan başka bişey diyemem...
10 Yorumla
+1 yılDominant tamam iyi hoşta aradaki saygıyı bozmadan olmalı
00 YorumlaBenim ilgi alanım şahsen, ama bulamadık bir türlü 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyleyim. Dozunda ayarlandığında karşıdakinin hoşuna gidiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle..
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence bısey olmaya zorlamamalı ınsan kendını ıcınden geldıgı gıbı davranmalı ben dogal kadın severım makyajsız sadece yuzu degıl karakterı huyu suyu herseyı dogal olmalı
00 Yorumla
+1 yılBu sanki çocuğuna sesleniyor muşsun gibi olmuş :)
15 Yorumla- +1 yıl
yaa yapamıyorum zateen :D
- +1 yıl
Bu şekilde yaparsan güler zaten, istediğin sonucu alamazsın :D
- +1 yıl
ahauah :D yaa sen nasıl hayal ettin ki bunu tartışma anında söylediğimi düşün :D
- +1 yıl
Valla benim hayal ettiğim şu şekilde:
5 yaşındaki erkek çocuk sehpanın üzerindeki örtüyü sürekli çekiştiriyordur. En sonunda üzerinde ki vazoyu düşürür, annesi de bu şekilde seslenir :D - +1 yıl
ahaha bak nasıl biliyorum :D
Ben seviyorum, hatta senin verdiğin örnek az bile :))
02 Yorumla- +1 yıl
sen sahibe kölecisin bence :D
Pısırık olmıcak tabi herzaman varlığını belli etmeli bir bayan benim sevdiğim dominant olmalı
00 Yorumlahiç sevmem ben. Sevenler vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
var canım olmaz mı hiç
+1 yıldominant kadın sevmem ben kesin kavga ederiz
12 Yorumla- +1 yıl
baskın bir karaktersen kesin :D
- +1 yıl
aynen öleyim ben gelemem kutay şunu yap falan sinirliyimde olay cıkar
Ben dominant erkek olduğum için hiç farketmez her kadının kedi dişini kırarım.
00 Yorumla
+1 yılFaLa atarlı bayanlar çok itici oluyo ben sevmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Valla ben karadeniz usagiyim sinir her An tavan yapabilir o yüzden Dominant bana pek gitmez :)
01 Yorumla- +1 yıl
aaay karadeniz'li gaçın gaçın gaçın !
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılkendi çapında olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
kendi çapında :D kjsadlkj bana bulaşmayan yılan bin yaşasın hee :D
- +1 yıl
yani genele dominant olsun. bana olamaz zaten :)
+1 yıldominant olduğum söylenir.
14 Yorumla- +1 yıl
dominant kadın hee :) erkekler ne diyor bu duruşuna?
- +1 yıl
diğer erkekler umrumda değil sevgilim bu halimden memnun :)
- +1 yıl
o zaman mutluluklar canımcım :D
- +1 yıl
teşekkür ederim canım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılbunlar kişiye ve algılayışa göre değişir dominantlıktan ne anlaşıldığı ve derecesi mühim
00 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum ya😂nedense hiç hoşuma gitmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. sosyal hayatta değil ama yatakta dominant olur o da bazen herzaman değil
00 Yorumlaatarlı atarlı birbirimize bağırırız
12 Yorumla- +1 yıl
ayy yok ben bağıran erkek de sevmem. allahtan dominant değilim.
zevkler renkler farklıdır :D
04 Yorumla- +1 yıl
Haa ben seviyorum diyosun :))
- +1 yıl
eline göre?
sitede kölelerimiz var. toplansınlar bu soruya :)
13 Yorumla- +1 yıl
Kolelere uygun bir soru mu sence?
- +1 yıl
saçmalamaa yaa :S
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöle gibiyim o yüzden ben severdim🙈
10 Yorumlaseks sırasında güzel ama normalde berbat.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen benim hoşuma giderdi...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. severim atarlı damarlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemem ama tatlı bir yüzü varsa hoş olur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılElin yanında öyle diyecek... :@ Demesin yaa :/
02 Yorumla- +1 yıl
Elin degil yaa evde yapsa mesela?
- +1 yıl
Ölçüsü var... Eğer hakediyorsam kızmalı / kızmalıyım...
Yeri geldimi baskin olcaksin herzaman degil
00 YorumlaBen seviyorum :D
20 Yorumla
+1 yılo nası bir örnek ln :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ikili ilişkilere tat katar , görüşüm bu yönde !!!
01 Yorumla- +1 yıl
nasılll yanii?
+1 yılErkek baskın olmalı bence
01 Yorumla- +1 yıl
dominant kadınları da sevmiyorum merak ettim erkeklerin görüşlerini :D kadınların düşüncelerini :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hayır..
10 Yorumla dominantı domaltırım :)
02 Yorumla- +1 yıl
iğrenç misin acaaabbaaa :/
+1 yılbaşlarım onun atarına... atar görmemiş o
02 Yorumla- +1 yıl
aa adam ayak üstü atar yaptı :D
- +1 yıl
yaparımmm :)
+1 yılstrapon varsa her türlü :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzının üstüne cakarim!!!
10 Yorumla
+1 yılBilakis gıcık olurum.
00 YorumlaBazı durumlarda dominant severim. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana mehmet derse agzina kurekle vururum 😀
00 Yorumla ağzına bacağımı sokarım onun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ki
10 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat