Aşk İlişkileri Dominant kadın sevmek, Hastamiyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şimdi ben dominant kadınlardan çok hoşlanıyorum. Hani bilirsiniz hepiniz, çocuklar duymasın da ki Dominant teyze tadında olmasını istiyorum eşimin. Böyle bana sorunlar çıkartsin kavga çıkartsin ben alttan alayım istiyorum sizce ben hastamiyim? Evet hastasın Saçmalama bu normal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dominant kadın sevmek, Hastamiyim? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Erkeği baskın olmayan kadın, ona baskın olan ilk erkekle aldatır erkeğini.. 1 0 Yorumla
KapitalistAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Bende hoşlanıyorum hasta değiliz bencede psikolog değil yani :D 1 3 Yorumla KapitalistAdam +1 yıl değilim* Yorumla Bommmm +1 yıl Yok hasta değil de, ilginç Başka ne istiyorsunuz kadından? Yorumla KapitalistAdam +1 yıl Özelikle bir özeliği olsun istemem kadından seviyorsam seviyorumdur dominant olsun demiyorum ama çekici buluyorum... Yorumla
busramiy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Böyle bir ilişkiyi genelde kadınlar ister, erkekte tuhaf, ve yakışmıyo 2 0 Yorumla
nuuunuu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Ben de hep Selami gibi bir eşim olsun isterdim 😂😂 3 1 Yorumla Noname1990 +1 yıl Ne güzel Yorumla
banabirisimgerekli Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kötü bir durum. Hasta değilsin ama böyle olman üzücü. 2 0 Yorumla
kafasibidünya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Hastasın. 2 1 Yorumla KapitalistAdam +1 yıl Neden yav? Yorumla
En İyi Cevaplar