Düşünün sürekli kontrolü elinde tutan ve tutmaya çalışan..

Düşünün sürekli kontrolü elinde tutan ve tutmaya çalışan..
Olamam çünkü iki cambaz bir ipte oynamaz. Benim bazı keskin sınırlarım ve kolay sinirlenip çabuk sakinleşen bir yapım var. Karşımdaki kişinin de buna göre şekil alması gerekiyor. Ayrıca ilişkide bazen akışına bırakmanın faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli kontrol etmeye çalışmak tarafları çok yorar. Bahsettiğimiz şey cinsel ilişkiyse dominant olmayı da domine edilmeyi de severim. Orantılı olması gerekiyor.🌸
Baskın insanları severim, en azından dediklerinin arkasında sağlam durabiliyorlar fakat baskın olmakla, karşındaki insanın düşüncelerini yok saymak farklı şeyler ve bu çizgiyi ayarlayamıyorsa katlanmaya gerek dahi yok. Her şeyde olduğu gibi bununda kontrolü ayarlanmalı...
hayır. benden uzak nereye yakın olasıları varsa oraya yakın olsunlar benden hariç kalkıp kimsenin katili olamam sırf artık sinirlerime hakim olamadım diye halimiz köprüde ki 2 inatçı keçiden beter olur zira o keçiyse ben koç olurum
Benlik değil reis, çok fazla kontrol ettirmem kendimi. Karşı tarafı kontrol etmeye çalışan kontrol manyağı biri de değilim. Özgürlükçü bir ilişkiden yanayım şahsen..
Cevap
31Cevap
Zorlanırım. Zaten beni ilgilendirmiyor böyle sorular kapalıyız 😌
Benimde düşüncelerime saygı duyduğu müddetçe evet olurum..
Hayır yapamazdım, şükür ki eşim öyle değil. Ben aşı söz dinlemeyen biriyim sıkıntı büyük olurdu.
Hanımcı yapma yolundayım beyimi yavaş yavaş çaktırmadan 😏😄
İki cambaz bir ipte oynamaz. Eşim uyusal olan taraf. :)
Dominant kadınları daha çekici buluyorum
Benim çıkarım için beni domine etmesine izin veririm çünkü bu bana değer verdiğini gösterir.
Fakat sürekli bunu yapmaya çalışan biri benim birşeyim olamaz.
Ben çocuk değilim kendisine saygısı olan yetişkin bir bireyim.
Waaaow benimkisiiii J. Dornann 😍
Şey ne diyorduk 😋 detay eşittiir benn zaten🤭 😅 bi dominanta daha gerek yok bence 😅🤷♀️ ben baskınn tarafım yerine göre ayak uydururum ona :) ama keyfim isterse tabii 💃🏻
Bazen birinin plan yapıp üzerinden hayatın yükünü alması güzel olabilir açıkçası, bir çekicilik de katabilir. Ama sürekli bir baskınlık gerer insanı. Despotluğa dönüşür..
Baskın karakterde olan insanları severim ama bu demek değildir ki her şeyi o eline alacak, bana izin vermeyecek. Bu olmaz işte...
Mazoşist olanlar ister bende de biraz mazoşistlik var ama ben sadece az bisey canımın yanmasından hoslaniyom ortanca ve küçük kız kardeşimde dayak atıyolar zaten bana arada sırada
Bencil kadınları hiç sevmem ve bil bakalım dominant kadınlar genellikle ne oluyor?
Tabiki dominant oluyor ve nefret ediyorum öyle kadınlardan..
Yok anlaşamam. Uyum olmalı. Ben zor biriyim. Anca eşim başa çıkabilir benle. Çok dominant olursa daralırım, kılıbık olursa da saygım azalır. Böyle dozunu bilecek. Biliyor da zaten.
Olmam..
Ben eski kafalıyım, benim sözüm muteber olmalı..
Bana fikrini söyleyebilir, söylemelidir de.. Ancak beni domine etmeye kalkarsa son kalkışı olur..
Ne ben kimsenin kölesiyim ne kimse benim. Özgür bir adamım ama sınırları ve ahlâkı olanda birisiyim. Üstümde üstünlük kurmaya çalışan beni kaçırır. Zaten gerekli ilgi ve alakayı iliskime gösteririm.
sürekli her şeyin sadece kendi istediği gibi olmasını istemeyip benim de düşünce ve fikirlerimi önemsiyorsa neden olmasın, gayet de güzel olurum
Benden baskın erkeğe hiç tahammül edemiyorum, bi kaşık suda boğmak istiyorum. Benim baskınlığımı kabullenmeli.
Sevmem dominant insanı
Hele kadın ise...
Hiç sevmem
Kadın dediğin İtaatkar olur
Baskın değil...
Hayır
Dizginlenemeyen bir yapım var
Bununla birlikte aşırılıklara kaçmam haddimi bilirim ama dayatmalara karşıyım muhalifim
Kötü biri değilim ama kontrolü ben yaparım. kocam anlayışlı sakin biri beni idare ediyor iyi niyetli adam.
Ben köle miyim? Kendi kararlarım, yapmak istediklerim, düşündüklerim ne olacak?
Büyük konuşmak gibi olmazsa zor olmam. Yürümez o ilişki.
Çok zor oluyo bi süre sonra da bitiyo. Hele dominant kadınsa, erkeklerin doğuştan varolan erkeklik egosuyla çatışıyor. Sıkıntı
Olunabilir ama yerine göre dominant olması lazım, sürekli olması sevgisizlik ve saygısızlığa girebilir
Baskın karakterdeyim. Kadın bana itaat etmeli. Bu yapıdayım. Baskın bir kadın beni domine edemez.
fantezi olarak güzel de fantezide kalsın be hocam. Yataktan ileriye gitmesin. Öteki türlü olmaz.
Karşı taraf benim için
Kendini dominant zanneder ama işleri farklı boyuta sokarım dmgmdk
Kontrol edilmekten, dediğim dedik insanlardan hiç hoşlanmam. Konudan konuya söz geçmeli.
Olamam çünkü ben yönetmeyi daha çok seviyorum.
Özgürlükçü biri olduğumdan dolayı baskın bir karakterde asla.
Hayır sevmem sürekli baskınlık kurmaya çalışılmasını. İkimizde eşit olalım. Bazen ben bazen o. Aşk, sevgi eşitlik ister çünkü.
Abartilan hicbir seyi sevmem. Bogarsa beni o iliski fazla yurumez
Dominant birine uyum sağlayabilirdim. Kendi yapım dominant değil çünkü.
½ dominantsa olurum ama %100 dominantsa hayır beni sıkar.
Hayır asla. Sadırgan, düşüncesiz, bencil dedigim dedik tiplerle yan yana bile bulunmam.
Olunur en kontrol aaltında tuttugunu sanan en az kontrele sahiptir daha kolay yönetilir
Bunun şüphesiyle kimseyle birlikte olmuyorum , baskın olmaya çalışmam olanı da hayatımda tutmam
Çok zor, özgürlüğüğümü de kısıtlar o. Uzak olsun.
Baskıyı sevmem. Ama ikna olabilirim. Uzlaşı şart. Pozitif yaklaşan kazanır. 😎
Olmam bana söz dinleyen uslu efendi kız lazım
Bazen öyle olan biriyim zaten karşımdaki öyle olmasın ki orta yol kolayca bulunsun dimi
Olurum yönetilmeyi severim🤣
Olunabilir. anlaşabilmek önemli. sürekli domine etmeye çalışırsa zor tabii
İlişkide dengeden yanayım ama illa biri yönetecekse bu ben olurum ✌️
Dominantlık bir yerden sonra saygısızlığa döner o yüzden hayır.
Somurtkan olur öyleleri duam somurtkan insanların ölmesi çok amin
Şu an bir ilişkinin içerisindeyim 🐨❤
Olamam çünkü bende dominantım djgjt
Yani ben de dominantım
Olamadım maalesef dayanamadım.
Olmam beni kimse kontrol edemez
Çok seviyorsam olurum.
Köpek itildiği kapıyı sever
Evet öyle
Bilmiyorum bende dominant biriyim danirsam cekemem
Ölürüm dominant erkeği severim
Olamam galiba. Kendim de baskin bir karakterim.
Adaletli olsun. Bencil olmasın.
Olamam. Darlanır, sıkılırım.
Zor olurdu. Kontrol daha çok bende olmalı.
Asla yapamam.. Deliririm sinirden..
Çok kavgalı bir ilişki olur sanırım yürütemezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?