3 yıllık bir ilişkim var, kendisi memur ve seviyorum. Kalbinizi dinleyerek cevap verir misiniz?

3 yıldır güzel giden bi ililkimiz var sevgilimle memur kendisi fakat bunun kız kardeşiyle olan samimiyetine anlam veremiyorum izine memleketine gittiğinde merkezde oturan bekar kız kız kardeşinde kalıyo ve asla onun yanında benle konuşmuyo ben görüntülü aradığımda sessizde açıp kapatıyo gerçekten orada yanında ama, beni öğrenmelerini asla istemiyo, en çok tufahıma giden dikkatimi çeken şey şu bunun kız kardeşi benimki her izine giderken daha yola çıkarken kız kendi instagramını donduruyor ordayken kapalı kalıyo adresi, benimkinin izni bitio dönerken kız adresini geri açıyor instagramını, onun yanında neden instagram kullannmıyo anlamıyorum, bir de köyde annesi babası varken bu merkezde kızın yanında kalıyo hep, ve hep başbaşalar, dışarda arkadaşlarıyla takılmak varken neden kızkardeşiyle eve kapanıyor 15 gün başbaşa, fikri olan var mı, birde bunlar çok tutucu aileler kız kardeşi kapalı ama hemşire, ve ailesindeki herkes kapalı ya da kara çarşaflılar komple, biz bir yıl aynu evde yaşadık kız buna 24 saat gece gündüz gülücük atarak mesaj yazıyo sürekli ne bilim ben kızım kendi kız kardeşimle o kadar mıç mıç 7 /24 samimi olamadım bende mi problem var

3 yıllık bir ilişkim var, kendisi memur ve seviyorum. Kalbinizi dinleyerek cevap verir misiniz?