3 yıldır güzel giden bi ililkimiz var sevgilimle memur kendisi fakat bunun kız kardeşiyle olan samimiyetine anlam veremiyorum izine memleketine gittiğinde merkezde oturan bekar kız kız kardeşinde kalıyo ve asla onun yanında benle konuşmuyo ben görüntülü aradığımda sessizde açıp kapatıyo gerçekten orada yanında ama, beni öğrenmelerini asla istemiyo, en çok tufahıma giden dikkatimi çeken şey şu bunun kız kardeşi benimki her izine giderken daha yola çıkarken kız kendi instagramını donduruyor ordayken kapalı kalıyo adresi, benimkinin izni bitio dönerken kız adresini geri açıyor instagramını, onun yanında neden instagram kullannmıyo anlamıyorum, bir de köyde annesi babası varken bu merkezde kızın yanında kalıyo hep, ve hep başbaşalar, dışarda arkadaşlarıyla takılmak varken neden kızkardeşiyle eve kapanıyor 15 gün başbaşa, fikri olan var mı, birde bunlar çok tutucu aileler kız kardeşi kapalı ama hemşire, ve ailesindeki herkes kapalı ya da kara çarşaflılar komple, biz bir yıl aynu evde yaşadık kız buna 24 saat gece gündüz gülücük atarak mesaj yazıyo sürekli ne bilim ben kızım kendi kız kardeşimle o kadar mıç mıç 7 /24 samimi olamadım bende mi problem var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeryüzünde yanaşılmayacak tek bir erkek göster deşeler bu adam derim. Ürkütücü şekilde bir gizem içerisinde kendisi, insanın aklına her şey geliyor …
Bu olayo nasıl çözerim acaba sapık mı bu ikisi ya
Subay kendisi
Olabilir , yaptıkları hiç mi hiç normal değil hanımefendi.. ben olsam uzak dururum
Bacısı hemşire orada ve sğrekli erkeklerle görüşüyo ama kimse bu kızla evlenmek istemiyo kimse istemeye fwlemdi 3 yıldır tanıyorum, konuştuğu kişilerlede olmuyobwnimki daha çnce iki tanesini gitmiş dövmüş çok derin bi gizem var ama bu olayı çözmeden içim rahat etmicek olur olmaz bunla ama bu olayı çözmem lazım
ne aralıkla kız kardeşine gittiğini söylüyor
Her izininde direk oraya gidiyor görüntülü aradığımda gerçekten o evde bazen kız yanında bazen değil ama o evde, o ev merkezde, ama anam babam dediği kişiler ilçeye bağlı bir köyde
Yıllık izini toplam 45 gün felan senede 3 kez gidiyo işte
peki normal zamanlarda görüntülü aradığında cevap veriyor mu? Yalnız mı
Cvp veriyor yalnızkende o evde bazende kız yanında kız yanındayken asla konuşmaz gösterir kapatır hemen
kız kardeşi değildir
Örtülü olmaları seni rahatsız mı etti özellikle yazmışsın?
Çok tutucu bi aileler ama abiside olsa sonuçta erkek ana babayla vakit geçirmek dururken neden dibdioe 7 24 evin içinde başbaşalar evet hem örtülü olup hem böyle olmaları beni rahatsız etti benim annemde mrtülüydü bizi mesafeli büyüttü rahmetli, bizim ailede böyle erkekle evee başbaşa kalınmaz
Bu kadar muhafazakarken bunu nasıl yapıyorlar baya şaşkınım
Kendisi öyle değil demek ki¿
Kuzum kız kapalı kapalı simsiyah giyiniyo baştan aşağı
Bi şyler dönüyordur o evde ama ne
Ya ne gibi bişe benim aklıma ensest ikilki geliyo sizlerin aklına ne geliyo acaba ben çok mu kötü biyetliyimdiyorum kendimi suçluyorum ya 😔3 yıl oldu 3 yıl dile kolay taş olsa çatlardı ya
İlişki yaşıyor olabilirler, belki sevgilin manyaktır kızı tutuyordur
Varsa bili kızı zorla tuttuğunu sanmam kız buna sürekli gülücük atıyo gece gündüz sabah bazen telefonuna bakıyordum 100 tane mesaj gekmiş ondan heosi güküvük video tabi resinler videolar ne göremedim hep elimden kapardı
Ayrılsana knk neyi bekliyon
Bu dejavu isimli bilinçaltı okuycam diye yazan adam bana cinsel içerikli şeyler yazdı uzak durun kızlar çok terbiyesiz
mesaj kutunu kapat, uyardığın için teşekkürler
Gerçekten kız kardeşi mi emin misin?
Bana öyle diyor soyisimleri aynu ailecek çekilmiç reimleri var köyleri 300 haneli küçük bir köy kimim kimsem yokki araştırsıblar gidip herkes biribiryle akraba nasıl araştırabilirim bilmiyorum Bunların adetleri tarzları çok farklı bizden, akdenizliyiz biz onlar doğulu napacağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum sinirden geşmezse acile gidicem bu kez çok sinir oldum
Ben ensest ilişki yaşadıklarını düşünmeye başladım artık, çünkü bormal değiller bence, ayrıca e devletten soyağacına baktım bişe yoktu artık sahte soyapacı gösterdiyse bilemem varsa bir şeyleri allah bu gecenin sabahıba ikisinide çıkarmasın bu dünyadan yok etsin böyle pislikleri ibretlik şekilde kemikleri kırılarak ölsünler inşallah
Bence kız kardeşi değil evli gibiler anlattığına göre. Ben de Doğuluyum henüz böyle kişilere ya da böyle bir olaya denk gelmedim..
Bilmiyorum 😔emin değilim
Erzurumlu bunlar
Soy isimleri aynı diyorsun da bu kanıt olamaz evli kişilerin de soy ismi aynı ve ailece fotoğraf çektirebilirler yani..
Ben bu olayı nasıl çözerim ya
Çözemezsin eğer 3 yıldır bu durum böyleyse seni ayakta uyutmuş zaten..
Evliler diyrlimki kız neden instagramınu o yokken açıyo sonrs o yanına gidijce kapatıyo bu nasıl bi evlilik acaba evlilerse kardeş değillerse, kardeşlersede her defasında bu kızın instagramı kapatıp açması yine normal değil mesela ben izşne gideceğini bugün kızın adresi kapanınca anladım dedimki senin iizn netleşti heraşde kız adresini kapatmış dedim yine saçmalayıp durma izin netleşti ama kızjn haberi bile yok dedi😔allahım bu adamdan bir ab önce soğutsun beni inşallah karşıma adamakıllı birini çıkarsın 3 yılım boşa gitti bencr
Mesela evli değillerse çok saçma bu durum ama evlilerse de kız onu baya baya aldatıyor.. Bilemiyorum ya baya ilginç bi durum hayırlısı olsun sizin için
gecmis olsun
Açıkça söyle lütfen anşayışı kıt biriyim gwrçekten lütfen tıkandım
ablacim o kadar yaziyi okulda bile okumadim ben, sadece basligina göre gecmis olsun dedik
Yaw oku bari de hadi bekliyorum bi yorum yap adamakıllı şu an
Bu zamanda kimin ne renk olduğunu belli değil