Aşk İlişkileri Okul sohbet grubuna sadece ben yazınca yazan bir çocuk var, neden böyle yapıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben gruba bir şey yazmasam o hiçbir şey yazmaz ne zaman ben sohbet ediyorum o da sohbete giriyor neden olabilir Güncellemeler+1 yıl bende hoşlandığını hissetmiştim ama soğuk ciddi bir yapım var muhtemelen o yüzden çekiniyor adım atması için ne yapmalıyım Okul sohbet grubuna sadece ben yazınca yazan bir çocuk var, neden böyle yapıyor? Cevapla Çocuk Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Belki de çekingendir 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çekingen birisiyse ilk adımı sen at ne olacak ki 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaz ona. "Hayırdır nasılsın ne yapmaya çalışıyorsun" diye. 0 0 Yorumla
truemannn Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl İlgi duyuyor büyük ihtimalle. Adım atması için ona karşı yumuşak ol sert yapın cesaretini kırabilir. 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Denk geliyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belki de çekingendir
Çekingen birisiyse ilk adımı sen at ne olacak ki
Yaz ona. "Hayırdır nasılsın ne yapmaya çalışıyorsun" diye.
Belki seni gibmek istiyor ne malum hoşlandığı
İlgi duyuyor büyük ihtimalle. Adım atması için ona karşı yumuşak ol sert yapın cesaretini kırabilir.
Denk geliyordur
Senden hoşlanıyor olabilir
Ona sorunuz
Çok hoşlanıyor
Seviyorr
Kısmetin açılmış
Talibin var
İyi kolla kendini