Aşkta mantığınız mı daha ön planda olur duygularınız mı?
Mantığım
Duygularım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşkta mantığınız mı daha ön planda olur duygularınız mı?
Aslında duygularımı ön planda tutmak isterdim ama bazen duygularla hareket ettiğimiz zaman bize çok zararlar verebiliyor bazen istemesek de istemediğimiz şeyler yapmak zorunda kalabiliyoruz Bu yüzden de duygularım yerine mantığını kullanıyorum
Aynen duygularımızla hareket edince genelde çok zarar görüyoruz o yüzden bence en güzeli mantık ile hareket etmek diye düşünüyorum en azından üzülmüyorsun.
Katılıyorum
Aşkta tabi ki de duygularım önce zaten aşk yoksa duygu yoksa mantık tek başına bir işe yaramaz Mantık, aşkta bir rol oynayabilir çünkü bize bir partnerin uzun vadeli bir ilişki için uygun olup olmadığını değerlendirmemize yardımcı olabilir. Örneğin, bir partnerin değerlerimizle uyumlu olup olmadığını, ortak ilgi alanları olup olmadığını veya uzun vadede bizimle birlikte büyüme potansiyeline sahip olup olmadığını düşünebiliriz. Duygular, aşkta da önemli bir rol oynayabilir. Birine karşı güçlü duygular hissedersek, bu, onunla birlikte olmak istediğimiz anlamına gelebilir. Sevgi, tutku ve yakınlık gibi duygular, aşk deneyimini zenginleştirebilir ve bizi diğer kişiye daha da yakınlaştırabilir. Peki, aşkta mantık mı yoksa duygular mı daha önemlidir? Bu, bireysel tercihe bağlı bir sorudur. Bazı insanlar için, mantık aşkta önemli bir rol oynar ve bir partner seçerken ortak değerler ve uyumluluk gibi faktörleri göz önünde bulundururlar. Diğerleri için, duygular daha önemlidir ve bir partner seçerken sevgi, tutku ve yakınlık gibi faktörlere odaklanırlar. Sonuç olarak, aşkta mantık ve duyguların her ikisinin de önemli bir rol oynayabileceğini söyleyebiliriz. Ancak, her bireyin aşkta kendi dengesini bulması gerekir.
Aşkın varlığına pek inanmıyorum ve karakteristik olarak güçlü ve iradeli bir yapım var, duygusal yönden zayıf olmadığım için her türlü mantık daha önde.

Duygularım. Ama sonra görsel gibi oluyorum.
Cevap
7Cevap
Başkalarına tavsiye verirken tamamen mantık odaklıyım ama kendi ilişkilerimde duygularım öne çıkıyor sanırım ne kadar mantıklı yaklaşmaya çalışsam da.
Aynen bende öyleyim. Başkalarına hep duygularım ile ilgili öğütler falan veririm. Aslında kendimde her zaman duygularım ile hareket eden bir insanım
Başta duygularım ilk hatasında mantıgım önderliğinde duygularım
Aynen benimde aynı şekilde. İlk duygularıma göre hareket ederim hatası falan olunca duygularım daha geri planda kalıyor sonra mantık çıkıyor.
En dogrusunu yapıyorsun
Duygusal hareket etmek çoğu zaman zarar verir. O yüzden mantık diyorum
Eskiden kalp di. simdi mantık ama karakter olarak yok oara pul için değil
30 yasına kadar duygularım dı ama 30 yasından sonra mantıgım ortaya cıktı
Zaten öyle oluyormuş. Genç yaşta hep duyguların daha ön planda oluyor. Ilerki yaşlarda duyguların daha ön planda oluyor her zaman diye düşünüyorum.
Duygularım daha önde
Duygulara güvenilmez Mantık kazanır!!
Zamanla tanıyarak mantığımla hareket ederim
İlk mantık sonra duygu
Birlikteyken duygularım, ayrılınca mantığım:))
Mantık
Aynen benimde mantık artık. Duygularım ile hareket edince çok üzülüyorum çünkü. En azından mantık ile hareket edince üzülmüyor bence insan.
Duygular değişir mantık her zaman doğruyu gösterir
Yarı yarıya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?