Bende 34 yaşında yolu yarılamak üzereyim beni de sevecek biri çıkar mı acaba ama kalpten olsun katlanmasını bilen biri olsun olur olmaz şeyleri bahane edip ayrılacak biri olmasın.
Kısmet bu sırf 25 yaşına geldin diye evlenmek zorundasın düşüncesi çok saçma.. bende 29 yaşındayım ve henüz evlenmedim boş ver biraz daha gençliğini yaşa
Bilmukabele" kelimesi "karşılık olarak" anlamına gelmektedir. Bir övgü ya da teşekkür karşılığında söylenen bu söz, alçakgönüllülük ve kibarlık maksadıyla kullanılır. Örneğin bir iltifat karşısında söylendiğinde bilmukabele denilirse aynı sözün, sözü söyleyen için de geçerli olduğu ifade edilir.
Vardır mutlaka. Ancak bu tamamen şans veya kader mezrlesidir. Öyle bir insana hiç rastlamayabilirsin de, hiç beklemediğin bir şekilde aniden seni bulabilir de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bende 34 yaşında yolu yarılamak üzereyim beni de sevecek biri çıkar mı acaba ama kalpten olsun katlanmasını bilen biri olsun olur olmaz şeyleri bahane edip ayrılacak biri olmasın.
İnsallah hayırlısı olsun senin için
Teşekkür ederim 🙏
Kısmet bu sırf 25 yaşına geldin diye evlenmek zorundasın düşüncesi çok saçma.. bende 29 yaşındayım ve henüz evlenmedim boş ver biraz daha gençliğini yaşa
Yasadım yasayacagım kadar
Sen kendini olduğun gibi her halinde sevmedikten sonra bir tarafını da yırtsan o kişiyle karşılaşamazsın hayatın kuralı bu
Seviyorum kendimi
Sen kendini biliyorsan sorun yok kısmetinde kim varsa denk gelir. Herkes için doğru kişi vardır. Senin niyetin önemli eğer buna açıksan gerisi kısmet.
Hayırlısı olur inşallah
Herkesin nasibinde biri var. İlla ki vardır bir insan
Bakalım
İllaki vardır, evlilik kolay bir şey değil karşındaki insanı iyi tanıman lazım
Bulursam 2 ayda evlencem zaman kısa ne kadar yasayacagım belli değil
İnşallah hak ettiğini bulursun
Dua et allahtan iste senin isteklerin Allaha ağır gelmez
Ediyorum
Umudunu taze tut Allah nasip eder
İnsallah
Allaha sana hem dünyanı hemde ahiretini güzelleştirecek eş nasip etsin
Amin
Amin ecmain bilmukabele
Bilmukabele nedir
Bilmukabele" kelimesi "karşılık olarak" anlamına gelmektedir. Bir övgü ya da teşekkür karşılığında söylenen bu söz, alçakgönüllülük ve kibarlık maksadıyla kullanılır. Örneğin bir iltifat karşısında söylendiğinde bilmukabele denilirse aynı sözün, sözü söyleyen için de geçerli olduğu ifade edilir.
Teşekkür ederim açıklama için
Rica ederim
Vardır elbet biri sen bakmasını bil yeter zamanı gelince her şey olur
Seni sen yapan nedir, mesela senin sen olan neyini kabul etmeliyiz
Vardır zaten seni sen olduğun için sevmeyenle evlenecek değilsin
Vardır mutlaka. Ancak bu tamamen şans veya kader mezrlesidir. Öyle bir insana hiç rastlamayabilirsin de, hiç beklemediğin bir şekilde aniden seni bulabilir de
İnşallah umarım olur
İnşallah olur. Bunu samimiyetle diliyorum
Vardır... yeter ki dulgular ve niyetler halis olsun..
Allah seni ömür boyu çok sevecek bir eş nasip etsin
İnşallah
sen ruh eşini arıyosun ama o çok düşük bi ihtimal beee zor yani o yüzden çokda şaapma akışına bırak
Bu işler önce aşkla başlamıyor biraz göze hitap edilmesi gerek sonra karakterini tanımak ister duygular yoğunlaşır.
Haklısın
Erken karar verme karşındakini iyi tani , yanlış karar verme iyi tart.
Bulursam dediğin taktikleri yaparım
Hayırlısı diyelim.
Herkesin alıcısı var mutlaka biri çıkar
İnsallah
öyle erkek yok illa değiştirmeye çalışıyor hepsi
Yani
İllaki Nasibinizde vardır
İnsallah
Belki ben olurum
Bilmem
Olmaz mı
Vardır tabi. Çevrende de vardır.
Yokki
Realist olacaksam bu devirde zor maalesef.
Nediyorsun