Çıkmaza giren bir ilişkim vardı hala unutmuş değilim ama şu an 32 yaşında işi gücü yerinde ve çok eğlenceli bir adamla tanıştım.. bilmiyorum niyeti ne ama beni diğerinden uzaklaştırdı ve evlenmeye sıcak bakıyorum. 32 yaşında bir adam evliliğe ne derece sıcak bakar acaba
Cevabın nedir?
bu yaşa kadar neden evlenmemiş onu bilmek gerek sence de sakıncası yoksa hemen evlen derim olgun erkek herzaman en ideali ayrıca evlendikten sonra da tanışma ve alışma zamanın daha fazla olacağı için verimli bir evlilik geçirebilirsin tabi bunlar benim gözlemlerim hayatımda bir çok arkadaşımın bu şekil oldu ve bende bu şekil olsun çok istedim ama olmuyo bir türlü :/
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Eğer seviyorum diyorsan evlen Ve toplumun getirdiği baskıları aşarım diyorsan bu Sevgi ve güven ile aşılır
Ama bu sevgi ne anlamda bir erkek olarakmı seviyorsun yoksa sana olan ilgisi şefkatı seni sahiplenmesi veya hoşuna gidiyor Sende tutkuyu aşkı uyandırabiliyormu bunlar önemli sorular02 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinin hepsinii hissediyorum. Hem şefkat. hem arzu hem sevgi hepsi var şuanda
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. adama değil de önce kendine güven bence.. hala unutamadım dediğin çıkmaza giren ilişkin sonra birden bire çıkmazdan çıkarsa n'olacak? hayatta başınıza gelen her sonuca sızlanmadan önce sizi o sonuca götüren süreçteki kendi sorumluluğunuzu bir sorgulayın...
00 Yorumla
+1 yılister tabi ki, ayrıca çok abartı bir yaş farkı değil. Kaldı ki genelde taraflar arasında yaş farkı oldu mu daha iyi anlaşıyorlar.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
58Cevap
+1 yılSen buradaki yazılanlara aldanma. benim anne ile baba arasında da 11 yaş farkı var. o yaş farkı sorun olmaz. sen şimdi yaşıtın birisiyle evlensen zaten tam olgunlaşmamış olacak evliliği bırak ev geçindirme sorumluluğunu alamaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. İleride sıkıntı olur bence. Çünkü aradaki yaş farkı 11 ve zamanla bu daha da büyüyecek. Günü geldiğin de senin istediğin bazı şeyler onun için zor olacak. Kişisel fikrim bir kadın ve erkek arasında en fazla 5 olmalı yaş farkı...
30 YorumlaBenimde bir ilişkim vardı ben 21 yaşındaydım kız arkadaşım 29 yaşındaydı kendisi devlet memuruydu , kafalarımız uyuşmuyodu zorlu bir ilişki geçirdik 1 sene boyunca. Daha sonra sonunun olmadıgını anladık ve anlaşarak bitirdik... Kız erkekten büyük olunca sıkıntılar büyük oluyo , ama kız küçük erkek büyük olursa bilemem :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evliliğe niyeti varsa seni seve seve kabul edecektir..
30 civarı kadınlar o kadar "çakallaşmış" oluyorlar ki, biz 30 üstü erkekler onları anca "son çare" olarak kabul ederiz.. Sen ise öyle bir erkek için bulunmaz bir nimetsin.. :)10 YorumlaGayet dogal bence bu yas farki hem soyle dusun belli bir yasa gelmis olgunluga ulasmis bir adam olucak karsinda. Senden daha olgun ve senden daha agir. Bence asil ayni yas olunca olmuyo bir tarafin hep idare etmesi gerekiyo ki ayni yasta bu imkansiz hale geliyo. 32 yasina gelmis bir adam bu saatten sonra sevgililigi degil evliligi dusunur bence. Yani oluru var diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşındaki adam evliliğe senin gibi yaşı güzel 21 yaşında bulduysa kaçırmaz :) çok güzel bakar aradığı ideal 10 numara yaş gayet hoş bir yaş fazla kaptırma kendini bellide olmaz ilaç gibi yan tesiride var bunların insan oğlu ne olcağı bazen belli olmuyor
10 Yorumla
+1 yılben de 32 yasındayım...
böyle bir kız bulsam ve kızın aklı başında oldugunu düşünsem evlenidim...
aklı basında derken... anlık gecici bir aşk olmadıgını cidden benimle evlenip cocuk yapmak istediğini düşünsem... yoksa heyecan gecicidir..00 YorumlaBurdaki gencler hic te uygun gormez. Ama bayaarin cogu bu tarz evlilikten yana. Cunku parali kisiligi otyrmus gozu diaarida olmayacak birini ararlar evlnmek icin.
00 YorumlaYaş farkını biyolojik olarak soruyorsan makul sınırlar içinde. Ama krakter konusunda soruyorsan burada kimse sana cevap vermez çünkü kimse tanımıyor. Buna sen karar vermelisin. İlla akıl danışacak biri arıyorsan ortak tanıdıklarınıza sormalısın.
00 Yorumlaevliliğe sıcak bakar mı bilemeyceğim beyefendi önemli olan anlaşmanız. benim annne babam arasında 12 yal farkı var çok önemli değil bence...
10 Yorumlaadam seninle evlenmek istiyoda ötekinden uzaklaştırdıysa sıkıntı yok. ama ona yaptı bana da aynısını yapar düşüncesi yoktur umarım adamda :/
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bırakmadım kimseyi zatende o olay çok farklı. Diğeri ise hiç ilişkim olmadı diye biliyor
Soran+1 yılÇıkmazz öyle bir durumum yokk. orayla çokta ilgilenmiyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşında bir kız bulmuş bırakmaz ama, sen doğru kararı verdiğine / vereceğine emin misin?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdim çokk tatlısı tam baba tipi var
- +1 yıl
Kız kendine eş değil, baba arıyor sonra da ensest yapacaklar işte.
Soran+1 yılYok yaa napıyım normal yaş buldum rezil etti beni. Bu daha iyi gibi hem yaşına göre çok iyii ya genç duruyor vede çok eğlenceli.. baba aramıyorum yani
+1 yılO yastaki birinin tel amaci var EVLİLİK sen de gencsin bu da ona cazip geliuor cunky az kullanilmis mantigi hakim ben de evlenince genc birini iaterim az sey yasamis olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka az kullanılmış
- +1 yıl
Ya o birax kaba oldu ax sy yasamis diyecektim
+1 yılNedir bu kendinizden 10-12 yaş büyük heriflerle evlenme aşkı ya. 3-4 yaş büyük birini denginizi bulun en fazla.
25 Yorumla
Soran+1 yılValla bulduk ta pek hayır getirmediii diğeri süründürdü huzur aryorum
- +1 yıl
Baban yaşındaki adam sana huzur vermez. Yarın öbürgün gözün dışarı kayar birine aşık olursun o zaman hayatını yakarsın kendinin de o adamın da
- +1 yıl
Veya tam tersi olur, bir yaştan sonra o adam başka kadınlara yönelir olan yine sana olur. Erkek kızdan büyük olsa daha iyi, ancak yaş farkını fazla tutmamak lazım hayattan beklentiler farklı çünkü yaş aralıklarında.
- +1 yıl
Son olarak bir ekleme yapayım, 32 yaşında adamın yemediği b*k kalmamıştır, utanmadan bakire kız arıyordur evlenecek, yani senle ilgilenmesinin sebebinde büyük olasılıkla bunun da etkisi var...
Soran+1 yılÇok bakireci bir adam değilll. Evlilik yoluna gitsin diye hiç sevgilim olmadı falan diye laf arasına sıkıştırdım. Hiç oralı olmadı
O yaşta bir adamla evlensen dahi beklentilerini karşılamazsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi beklentileri karşılayamam?
Soran+1 yılBen ondan daha ağırım : d o konuda bir sıkıntı yok. Başka karşılayamacağım beklenti var mı peki?
Bence en güzeli. Çünkü Türk kadınları evlenince (genelleme yanlış olur ama) kendini bırakıyor hemen pörsüyor. Birde doğum yaptı mı tam salı veriyor kendini. O yüzden ben 8-10 yaş iyi diyorum Türkiye şartları için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsa iyi bakar ama.. çevresinden birazda çekinir bence
10 Yorumla
+1 yıl1. si o yaş farkıyla evlilik olmaz
2. si o karakterde erkekler için evlilik bu hayatta en kötü şeydir.12 Yorumla- +1 yıl
Annemle babamın arasında 12 yaş var 20 senedir evliler
- +1 yıl
@dreaminggirl eskidenmiş onlar günümüzde olacak şey değil bu dediğin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin evlenmeyi düşündüğü yaşları hemde gencsen kaybetmemek icin hemen evlilik teklifi bile edebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Ben istiyorum onunla evlenmeyi oda ister inşallah
Aradaki yaş farkı baya fazla bence çok iyi bir evlilik olmayabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma mutluyum yani kendimi iyi hissediyorum onun yanında
yaslarınz normal aslında kafalar uyuyorsa neden olmasın hem gencsın evliliği daha cok ıster
01 Yorumla
+1 yıl5 yaştan sonra araya kuşak farkı girer. Adam seni isterde bir 10 yıl sonra sen istemezsin onu.
10 Yorumla
+1 yılcok fazla yas farki var simdi anlassanizda illerde generation farklari yasarsiniz
00 Yorumlaben 30 yaşındayım bana sorulsa istemezdim lakin her insan bir değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemezdin
vallah adam o yasa kadar nıye evlenmemıs once bunu ogren derım
05 Yorumla
Soran+1 yılbulamamıştır ona takılmıyorum ben hiç
Soran+1 yılSormadım. başka ne olabilir ki sebebi
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ne salaksınız a. mk kendi yasitlarinla sevgili olup gezip eglenmek varken 32 yaşında adamla ne işiniz var arkadaş. Büyük ihtimal zengin
02 Yorumla
Soran+1 yılParası var evet.
- +1 yıl
Yazık.
+1 yılÇok abartılı değil bence anlaşabiliyorsanız yaşı o kadar takma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. bizde 8 yaş var sıkıntı yok normal ve ağırlığı olur ilişkinin
00 Yorumla
+1 yılgayet ciddi bakar ve olgun erkek emin ol sahiplenir laylay lom değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sıcak bakar, mangalın üzerindeki sucuk misali, suyu akmış, kokusu güzel misler gibi, sen ondan alacaksın bu elektriği buradan değil kezban yenge :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇarpık bir ilişki her neyse şimdiyi düşünüyosun, düşünmeye devam et 25 yaşından sonra başlarsın zırlamaya
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 25 yaşına gelince ne dicem ama ha 4 5 yaş büyük bulmuşum ha 10 yaş çok fark yok 5 ile 10 arasında. Zaten çol eğlenceli çok enerjik birisi bana herşeyi yaşayacağına eminim
Cevap sahibi+1 yılEğlencenin de sonu var
Soran+1 yılBen eğlenceyi sevmem zaten. Eve oturt beni hiç çıkmak istemem yengeç burcuyum zaten evcilim
Cevap sahibi+1 yılO daha kötü ot misali yaşam aptal birinin boyunduruğu altında
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde o yaşlar evlilik ister senin yaşça küçük olman ona heyecan verebilir
10 YorumlaLafa geldimi mangalda kul birakmazsiniz neymiş efendm sorun genelde maddiyat yok efendim işsizlik suydu buydu al simdide yas sorun bos verinsensenize
10 Yorumla
+1 yılSen adamı tasıyabilirsen bakabilir atıyorum onun çevresine girdiğin zman bıraktığın etki önemli sosyal yasamdaki yerin
00 Yorumlaadam sana bişi demeden sen evliliğe sıcak bakıyorum demişinde belki adam eğlenme peşinde
03 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe sıcak bakıyorum diye bişey demedim
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum ama ona bişey söylemedim
+1 yılSıkıntı yok o 60 yaşına geldiğinde sende 50 olacaksın bayanlar daha erken çöküyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSicak bakar ve arastir 30 yasindan sonra erkekler daha olgun ve ciddi bakıyor hayata ve evliliğe, çunku herseyi yasamis ve doymus oluyor bazilari. Cok iyi bir baba olduklarini da duydum..
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşında birisi seni cinsellikte yorar yaş 50 ye dayanır söner ve o sana yetmez koparsınız..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı benim durum ben 18 yasındayım erkek arkadasım 27 yasında ciddiyizde uzun zamandır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Olgun seviyosin sanirim ama karsindaki co ik mu seviyo acebaagg...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallahh bir biz bulamadık sizin gibi saf birini :D:D:D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. bence aranızda fikir ayrılıkları oluşur bir süre sonra. vazgeç derim
00 Yorumla
+1 yılAdam 40inda hakkin rahmetine kavusur boswer sen yasidin birini bul daha uzun sure mutlu ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılTanıdığım bir abi 30 yaşında 18 yaşında kızla evlendi 4 yıl oldu mutlular çocuklarıda var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen evet dersen olur tazecik kizla yayqcak fenqmi nerden bulacak senin kadar teze ve gencini guzel oldugunu dusunerek yazdim bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olduğumu söylüyolar. Hatta bir arkadaşıma gösterdim sen ona çok fazlasın dedi
Cevap sahibi+1 yılguzrlsen is sana bakar olgun davran o yadtaki adam civik hareketleri kaldiramaz sana ayak uyduramaz
Soran+1 yılAllah sizi varya bende nerden akıl almaya çalışıyorum. Ben ondan çokk çok fazla olgunum
Cevap sahibi+1 yıle iyi madem hayirli olsun bide bakireysrn adamseni sultan yapar bilesin
Soran+1 yılSultanım diyor zaten :)
buyasakadar evlenmemis seni kullanir atar 25 yas olmazmi
00 YorumlaİSTER TABİİ, AMA 40 YAŞINA GELİNCE SEN ONU İSTERMİSİN O TARTIŞILIR.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılister kardeşim sen canını sıkma. gayet te mutlu olursun. çevremde örnekleri çok.
10 YorumlaCocugunuz sana anne ona DEDE der
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık :) ... 42 yaşında demedim 32 yaşında. Sırf yorum yapmak için alakasız şeyler yazmayın
+1 yılAdam peçete hesabı yapıyor sende aşk sanıyosun ya
10 Yorumlataze olanı kim istemez ki dimi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Çıtıırı bulmuş adam, bırakmaz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılSıcak bakmaması için bir sebep yok N. Ş. A
00 Yorumla Olabilir ama eğlence amaçlı olmaz
00 Yorumla
+1 yılNisanlimla aramda 10 yas var
02 Yorumla
Soran+1 yılVayy :) iyimisin peki kendini nasıl hissediyosun
- +1 yıl
Iyi hissediyorum yani aramizda bazi problemler ciksada insan gercekten sevdikten sonra gerisi yalan hemen cozuluyor olaylar.. askta sayilar onemli degil bence
Taze piliç evlenme yiyiş taktiğini kullanmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyo
inanma yavrucum kandırırlar seni
00 YorumlaYaş farkı epey fazla... niyeti bilinmez
10 Yorumla
+1 yılniye istemesin ne güzel işte
00 Yorumla
+1 yılbence olabilir neden olmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında