Bu soru için üye oldum. Birkaç aydır görüşüyoruz ve tanıdıkça daha çok sevdim. Anne yok baba yok tek çocuğum böylesi bir boşluktayken beni bulutların üstüne çıkardı resmen. Evlenme teklif etti zaten yakın zamanda nikah yapmak istiyor. o daha önce evlilik yapmış ama çocuk yok bekar sayılır. Çok duydum yaş farkı yüzünden mutsuz olan evlilikleri ama nedense bizim farklı olduğumuzu düşünüyorum. Sevdiğime çok kıymet veririm suyuna giderim uyumluyum onu mutlu etmeye çalışıyorumç o da aynı şekilde karşılık veriyor. ha bu arada bilmem kaç yıl yıl sonra sen şu o da bu yaşta olacak yorumlarıyla gelmeyin hesap yapmayı herkes biliyor. ee ne diyorsunuz böyle bir evliliğe?
Cevabın nedir?
Canımın içi sen şu an ilgiye, sevgiye açsın o yüzden bulutların üzerindesin ama ir süre sonra yani 2-3 sene sonra doydugun zaman ilgiye o sana baba, abi gibi gelicek aşk sevgi çok ayrı şeler emin ol seni yine seven ilgi gösteren anne, baba, abi, arkadaş olan biri çıkıcaktır ama en önemlisi ADAM dediğin zaman elinle aşktan kalbini yoklıcak olmandır...
Yinede karar senin herşey temiz yüreğin gibi olur umarım...02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Neden olmasın ki? Zor anlarında seni mutlu eden, değer verdiğin biriyle neden evlenemeyesin? Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. Gelecekte belli mi ki genç kocanın ölmeyeceği? Geleceği düşünerek hesap yapmak, hayatına sınırlar çizmek çok mantıksız. 5 yıl yaşayacaksan da sevdiğim adamla yaşa. Hayat kısa.
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim katılıyorum :)
- +1 yıl
www.sorularlaislamiyet.com/.../...mek-gerekir.html
www.fetvameclisi.com/...ilikte-yas-farki-8340.html
www.estanbul.com/...vlilikte-yas-farki-144375.html
Belki bunlar işinize yarar. Dini açıdan.
Evlenmek istediğin kişiyle aynı yaştayım, doğrusunu istersen bekar olsam 22 yaşında biriyle tabi ki bende evlenmek isterim. Görünen o ki sen zaten olayın bilincindesin öğüt verip ahkam kesmek istemem ama şunu da göz ardı etme gerçekten herşeye rağmen onunla evlenmek seni mutlu edecekse ve doğru kişi olduğunu düşünüyorsan "yüreğinin götürdüğü yere git" şimdiden mutluluklar dilerim sana.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl46 yasindaki bir adam 22 yasindaki kizla evlenmeyi dusunuyosa subyancidir sapiktir kisilik bozuklugu vardir karakteri tam oturmamistir.. ayrica midesi nasil aliyor onuda anlamak guc tabi senin miden nasil onu aliyor hepten muamma.. velhasil ikinizinde acilen bir psikiyatriste gorunup ilacli tedaviye baslamaniz gerekir
02 Yorumla- +1 yıl
beni geç onu tanımadan böyle hakaretleri sıralayamazsın
- +1 yıl
bilimsel gercekler hakaret sinifina girmez
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendim düşünüyorum. Sanırım yapamazdım. Soruda demişsin yaş hesabı falan yapma diye. Üzgünüm bunu çiğniyorum ama maalesefki sen genç olacaksın 10 yıl sonra 32 o 56. Haklısın ama gerçek bu. Baban yaşında olacak eşin. Allah korusun bunu demek bana düşmez ama vefat ederse senin çocuğunda babasız büyüyecek. Asla yaş ömür biçmem yarın ne olacağımız belli değil ama Yinede çocuğunun babası çok yaşlı olacak. Ben yapamazdım. Belki sen genç halinle düşünüyorsun. adamın ve senin bakış acınız farklı 22 daha çok genç onun yasında daha farklı bakacaksın. pişman olma. Bence yapma. Ama sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılcinsel açıdan 46 yaşındaki birisi sana hiçbir şey veremez güzelim :) evlilik cinsellik değil bıdı bıdısı yapma mutlu olmak için herşey gibi o da gerekiyor bence annen baban olmadıgı için onun sana olan yakınlıgı senin hoşuna giden siz ikinizi yakıstırıyor musunuz
15 Yorumla- +1 yıl
cinsellikte iyi olduğunu biliyorum. hmm onun haricinde çok da yakıştığımızı söyleyemem konuda haklısın
- +1 yıl
bişey sordum ama sen ikinizi yakıştırıyor musun sen gencecik bir kızsın o yaşlı başlı birisi benim babam yaşında mesela :)
- +1 yıl
evet yakıştırıyorum baba sanılacak kadar da salmamış hani kendini başkaları gibi :)
- +1 yıl
o zaman mutluluklar dilerim bebeğim eğer yakışıtırıyorsan bize başka söz düşmez :)
- +1 yıl
teşekkürler :)
+1 yılBelki klasik olacak ama bu hissettmekle alakalı. Sevdiğini ya da sevildiğini hissetmenle. İyi bir evlilik olacağını hissetmenle. Sana evlen yanda evlenme diyemeyiz. Sonuçlarını kimse bilemez ama mutlu olacağını düşünüyorsan olabilirsin de. Aksi takdirde sonsuza kadar içinde kalır. Yani önemli olan senin ne hissettiğin. Kalbind kulak ver :)
01 Yorumla- +1 yıl
Saçmalıyorsun ya. Aile sevgisi görmeyenler böyle gerçi. Senin zavallı çocuğunla babasının yaş farkı nolucak? Yanındakini baban sanıcaklar sürekli bizim tanıdık da öyle ordan biliyorum. Aa baban mı dedikçe ikiniz de bozulucaksınız. Takmam deme boşuna zamanla takarsın.
04 Yorumla- +1 yıl
ikimizin de çocuğu yok olma ihtimali de yok. bir de böyle bak
- +1 yıl
istesem de olmayacak net.
O evde haber izleyip şekerleme yapmak istediği zamanlar aranızdaki uçurumun farkına varırsınız. Hiç bir konuda uyum yakalayamazsınız, şu an yaşadıklarınız anlık şeyler ileriye dönük gerçekçi olduğunuzda ne olduğunu ya da neden olmaması gerektiğini çok iyi anlayacaksınız. Ama ben kararınızın arkasında durup bu evliliği yaşayıp tecrübe etmenizi öneririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılilişkilerde denge kurmak çok önemli.. şimdi sevgi anlamında buna iyi bakabilirsiniz... ilerisi için aynı hissiyatlarla davranmanız sizi bir yerde tıkayacak... bir süre sonra birbirinze yetemeyeceksiniz.. yaş farklı ilişkide pek bir etken değil , ama bu seçim hataya açık ve riskli... ve yalnış buluyorum... ama karar senin hayat senin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılailenin olmaması onunda olgun olması sevmende etkili olabilir mi? sen daha çok gençsin o yakında 50 yaşında olacak. Hemen karar verme biraz daha bekle. Onun yaşında ben olsam afedersin ama 22 yaşında birini bulmuşum kaçırmak istemem. Erkekler böyle zamanlarda ne gerekiyorsa yapıyorlar...
00 Yorumla
+1 yılYani mantıken bende aynı seçimi yapardım , nede olsa hali vakti yerindedir, eee nede olsa ne kaldı ki üç beş sene sonra da ölür mirası kalır , galiba bende sevebilirim! Galibası biraz fazla oldu evet bende severim!
00 YorumlaMumkun degil emin ol adam bikac yil sonra kendini eksik gormeye baslar ve acisini senden cikartir. hicbir yasli erkek genc bir karisi varken huzurlu olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
olmasın zaten ona göre bakar kendini dinç kalır :)
+1 yılYaş farkı çok fazla.24 yaş farkı mutsuzluk getirir sen hayata farklı bakıyorsun o çok daha farklı.10 yıl sonrasını hayal et 32 ye 56 sen hala güzel bir kadın olucan ama o yaşlı.
02 Yorumla- +1 yıl
keşke soruyu tam okusaydın
- +1 yıl
Evet o kısmı okumamışım ama gerçek bu. Kendi yaşıtın biri bul daha iyi olur.
Bir yerde okudum kadınlarda yaşlı (kendine göre) sevdası aile içi sevgi eksikliginden kaynaklanıyormuş.. Mutlu olacağını düşünme kısa sürer ama bence bir psikologdan yardım alabilirsin.. Adam zenginse o ayrı evlen..
00 YorumlaKendine güveniyorsan ve bunu kurtuluş olarak görüyorsan ki öyle görüyorsun. Sana karışamam. Ama iyi düşün. Hayat zor biliyorum ve tek başınasın. Sana cazip geliyor. ama yinede iyi düşün
00 YorumlaBaban keske senle ilgilenmis olsaydi, boslugu baskalari dolduruyor, cahil olma, bekar birini secmelisin
01 Yorumla- +1 yıl
bekar zaten
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. hayırlı olsun diyoruz umarım gönlünden geçtiği gibi olur olmazsa nasılsa gelip burada ağlayacak soru soracaksın biz evlenme çok yaş farkı var desekde sen kafaya takmışsın evleneceksin onun için hayırlı olsun mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılBence aşkın yaşı yoktur.. Gönülleriniz sevmişse eğer Allah hayırlısını nasıp etsın.. ınsallah cok mutlu olursunuz..
00 YorumlaAdam ilk evliliginde başarılı olamamış ikinci kurban sensin galiba
04 Yorumla- +1 yıl
boşanmak da evlenmek kadar doğal. saçma bir evliliği yürütmektense son verebilmek başarıdır
- +1 yıl
Boşanmak hiçte doğal bir şey değil bence aslolan yürütebilmek başarıdır herkes kaçabilir ama herkes göğüs geremez zorluklara siz hic mi kavga etmiceniz adam sana sığınma gözüyle bakacak yaş farkindan dolayı adam andrapoza girecek sen gencecik sonra kiskanacak ohooo çok sıkıntı
- +1 yıl
sığınma gözüyle bakamaz ben gayet de kendine yeten biriyim. zaten o öyle küçük görmeye çalışan biri değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas farki cok evet ama illa mutsuz olacaksin diye bir sey yok adamin karakterini bilmedigim icin evlen ya da evlenme diyemem ama umarim mutlu olursun :)
01 Yorumlateşekkür ederim :)
Neden boşandığı çok önemli. Mesela şiddetli geçimsizlik ile anlaşamamak arasında dağlar kadar fark var.
03 Yorumla- +1 yıl
ikisi de değil. iş sebebiyle. bu yurt dışında iş alınca eşi mesafe olan bir evlilik de ülkeden ayrılmak da istememiş.
- +1 yıl
+1 yılla 14 sene sonra 60 olacak la adam bastonla yürüyecek sen ise halen 35 yaşında bir lolita olur mu la öyle
12 Yorumla- +1 yıl
soruyu okumadın sanırım şu tip görüşlerle gelmeyin diye özellikle belirtmiştim
- +1 yıl
okumam ben soru içerigini
yanlış evlilikler zaten senin benim butür düşüncelirimizden oluyor. yanlızım yanında mutluyum ben her dediğini yaparım fean dıye ama evlenince öyle olmuyor malasef 1ayda sıkılırsın keşşkkeeeee demeye baslarsın ama yınde sen bılırsın
00 Yorumla
+1 yılSen matematiğini yapmışsın. Anı yaşamak ya da ileriye dönük kararlar vermekte sana kalmış
00 YorumlaKardeşim sen kimsenin görüşüne bakma, burada mutlu olacakda sensin mutsuz olacakda. Dilerim ki mutlu ve huzurlu bir evliliğin olur.
00 Yorumla
+1 yılbabaya hayranlıkla da alakası yok ama babayla alakası var. baba şefkatinden mahrum kalan kızların eğilimi olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılbence olur... biraz daha zaman lazım ilişkiniz yeni sayılır...40 yaşında biri olarak neden olmasın derim :)
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
rica ederim... sanırım şanslı bir adam müstakbel eşiniz... mutluluklar..
arada kaç yaş fark var be, baba de sen ona. bence evlenmemelisin
00 Yorumla
+1 yılArkadasim 24 yas var arada yaa gozunu seviyim yakarsin kendini benden bukadar soylemesi yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3-5 yılın güzel geçecek tabi dışarıdan gelen tepkilere kulak asmazsan oda.
geri kalan hayatın pişmanlıkla.00 Yorumla her cift farkli oldugunu en mutlusu oldugunu dusunur, psikolojik bir oyunudur bu insanin kendisine,
02 Yorumla- +1 yıl
en mutlusu falan değil sadece ben bu adamla yaşayabilirim diyorum
+1 yılBaban yaşında adam büyük sorunlar yaşarsın bir kere daha sağlıklı düşün
01 Yorumla- +1 yıl
çok düşündüm gecelerce ama sonuç aynı
zaten kararını vermişiniz bize söyleyecek bir şey kalmamış
00 Yorumla
+1 yılbir deneyin, ucunda òlüm yok. anlasamasan ayrilirsinz. awa adami iyi tanı, ruh hastasi olmasin
02 Yorumla- +1 yıl
aynen senin gibi düşünüyorum ucunda ölüm yok :) zannetmem ya ruh hastası falan :)
- +1 yıl
olsun, sen gene de dikkat et, uzaktan bir araştir ;)
yaş çok fazla hata yapma bugün haberlerde okudum sen de bir bak haberlere
04 Yorumla- +1 yıl
ay söyle ne olmuş uğraşmayım şimdi
- +1 yıl
olayın yaş farkıyla hiçbir alakası yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıl sonra adam pert olur ve sen daha 32 yaşında olursun geleceğide düşün
00 Yorumla
+1 yılbabaya özlemını baban yasındakı bırıyle gıderemezsın sacmalama
00 Yorumla
+1 yılileride çok pişman olacaksın aile ortamı ve sevgi görmediğin için hep bu olgun erkek sevdan.
00 Yorumlaadamdaki şansa bak 50sine gelmiş 22 yaşında ki kızı götürüyor :D
00 Yorumla
+1 yılKızım azdın mı gızdın mı bilmiyorum da hayırlısı be
00 Yorumlaoyle olacagını bılıyorsan sana yapacak yorum yok. sen 30 olmadan 50yı gececek bu adam. benımde babam 44 yasında ben 20 sen anla.
00 Yorumla
+1 yılkesin zengindir. yoksa baban yaşında adamla ne işin olur
02 Yorumla- +1 yıl
off oof yaş farkını görünce paraya da bağladık ya şimdi tamamdır
- +1 yıl
e ne olacaktı. adam 24 yaşındayken sen babanda vitamindin daha
+1 yılsiz çok özelsinizdir eminim.. !!!
03 Yorumla- +1 yıl
her insan da aynı şekilde özeldir zaten
- +1 yıl
oidipus kompleksi yaşayan kızlardan birisin bence.. babadan alamadıgın sevgiyi diğer büyük yaşta erkeklerde arıyorsun.. ayrıca özelsin derken ki imayı anlamadıysan zaten yapılabilecek bişey yok..
- +1 yıl
baba sevgisi eksikliğinden kaynaklandığını zaten soruda ben yazdım kaldı ki bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok. ha bu arada ironiden anlarım dozunda severim fakat cümle sonuna şu şekilde (!) yazman gerekirdi aklında bulunsun :)
+1 yılaşk yaşta değil baştadır. mutluluklar canım <3
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl46 nere 22 nere :D senin istekli yaşlarında adam ne halde olacak :D bence gomik
00 Yorumla
+1 yıl10 yil sonra aldatirsin
01 Yorumla- +1 yıl
ayy yine mi bu tip görüş. 10 yıl sonra olan 10 yıl sonra düşünülür bugün mutlu olmak lazım
+1 yılbabamla aramda o kadar yaş var.
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir ne diyim :)
+1 yılsen bilirsin ama çok fazla bence :/
01 Yorumla- +1 yıl
gerçekten uyumluyuz ama :)
+1 yılSen ne diyorsan bende onu diyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılBaban yaşında. Olmaz bence, olmamalı.
00 Yorumla Mutluysaniz beraber sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaparken vinclekaldirirsin pipisini
20 Yorumla sevmenin yaşı yok bence Allah mutlu eder inş.
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. dene ama garantisi yok ondan hazırlıklı ol
04 Yorumla- +1 yıl
tabi ki her ihtimali düşündüm
- +1 yıl
e hayır yani
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıl10 sene sonra yine yaz buraya
00 Yorumla
+1 yılYağmurdan kaçarkan doluya tutulma sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizene bizmi mutlu olacaz ya da üzülecez ya
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzuhaha baba gibi demek ahauaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabam ile aramda o kadar yaş farkı var
00 Yorumla
+1 yılaptalların aptalı. s
30 Yorumla
+1 yılaferinnnnnnn
00 Yorumla
+1 yılCok guEl
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. sıkıntılı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılolabilr ama iyi tani
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026