Hepinize merhaba. Aklimi kurcalayan bir sey var paylaşmak istiyorum. Ben eşimle ablasının evine gitmistim. Koydeydi evleri 2 katli alt katında tarim ilaçları ve aletleri var. Neyse misafirlik bitti asagi iniyorduk gorumcemin en kucuk oğlu elimizden bebek çantasını aldi asagi indi. bekledi asagida bizi. Ben de sinir oldum eşime dedim ki sonra neden asagida bekledi oyle ya tarım ilaçlarından çantanın icine attıysa dedim. O da sinirlendi ablasına ve oğluna dedi bu dediklerimi.
Neyse daha sonra tekrar tekrar gittik yatıya kaldik. o cocuk dediğime ( yegenin çantanın icine tarim ilaci atmış olabilir) sinir olup daha sonra kullandığım çantalarını icine gercekten tarim ilaci atmış olabilir ki? ( lütfen kınamayın yıllardır okb tedavisi goruyirum bir halta yaramıyor evdeki tüm cantalari atmayı düşünüyorum.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu ne abartma boyle tarım. ilacı atsa belli olur. zaten kokusu. da olur soru sormak için soruyosun kocanda iyi sabir var
bayag abartmissin knka gerek yok iyilik yapmak istemis size
Tamam iste o zaman iyilik yapmak istedi ama ben tarim ilaci atmış midir çantama dedim eşime. o da gidip yeğenine söylemiş boyle diyor diye. yegeni de benim o söylediğime kimsenin daha sonra gercekten tarim ilaci atmış olabilir mi çantama? Daha sonra defalarca evine gittik cunku. yegeni de ergen yani 14 15 yaşlarında.
esin bunu söylerken sen rahatla diye sormadiysa cok ayip etmis senin adina böyle seyler söylenmez. tarim ilaci agir kokuyor öyle basit ilaclar degil. burnun da özür yoksa birinin rahat kokuyu alir.
Ya zaten 1 yil oldu kullandım cantalari ama bu düşünce aklima yeni geldi. kanser olmaktan korkuyorum kac kez kullandim cantalari ya bisey olduysa ya ilaci attıysa bana kinlenip?
yav tamam anladik takinti hastaligin da var da sana mantikli olani söylüyorum. iş mantiga girince bunu kabullenip rahatlaman lazim. kokusu agir cok rahat anlardin diyorum. boyle bir koku yok bir sey yok demek ki olmamis.
Yani olsaydi anlardım demek ki olmamış diyorsun. tesekkur ederim ama nedne sunu demedin neden yapsin boyle bisey? Yapmaz demedin?
çunku ben o kisiyi tanimiyorum. verdigin bilgiler o kisiyi degerlendirmek için yetersiz. bunu yapacak birine benzeyip benzememesini oraya sık sık giden sen bilirsin..
Çok takıntilisin. Gordugun tedavi aldigin hizmet olmuyor degistirmelisin hastene ya da doktorunu
Allah yardım etsin çok suphecisin hastalığın ileri derece
Bismillah de ve iyi bir doktora git ablam
Neden aciklar misiniz? Boyle diyeceğine olabilir veya olamaz diye bir yorum yapsaydin?
Ben olabilir desem ya da olamaz desem o zihnin bu düşünceyi ve ilerideki düşünceleri durduracak mı hayır. sen kendine yatırım yap iyi bir psikiyatriste git böyle ömür geçmez Canım benim. Kötülüğünü isteyerek yazmadım onu 🌸
Tamam tesekkur ederim zaten gidiyorum ama simdi sence disardan bakan biri olarak ne diyorsun? Sen yerimde olsan ne düşünürsünüz? Sence atmismidir ilac?
ben tarim ilaci atmış midir çantama dedim eşime. o da gidip yeğenine söylemiş boyle diyor diye. yegeni de benim o söylediğime kimsenin daha sonra gercekten tarim ilaci atmış olabilir mi çantama? Daha sonra defalarca evine gittik cunku. yegeni de ergen yani 14 15 yaşlarında.
Bilemem ama çok uç bir düşünce bu.
Yani yegeni benim ondan şüphelenmeye kızıp sonrasında gercekten tarim ilaci atmış olabilir mi çantamı?
Sanki öncede sormuştun böyle bir şey