Kız arkadaşımla her şey çok iyiydi, son 20 gün bir durulma oldu aramızda, senlik bir şey yok diyip geçiştirdi, whatsapptan konuşuyoruz ama içim rahat değildi, yüz yüze iken keyifsiz hali vardı konuşmaya çalıştum, hatta darlayacak düzeye gelmiş bişe olabişirim ( çünkü içim rahat değildi) bi sonuç elde edemedim, geçen hadta mutsuzum diyip ayrıldı,1-2 SS bırakacağım
Psikolojik olarak normal biri değil ya da artık seninle mutlu değil ama bu şekilde ayrılması da aşırı saçma. Ortada adam akıllı bir açıklama yok, sende çok umursama bence, bu kararı alıp uzaklaştıysa hem de seni düşünmeden demek ki çokta önemsemiyordu.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dengesizlilleri vardı, tolöre edilebilir düzeydeydi, fakat son zamanlardaki artık yüz yüze olsak bile kendimi kötü hissetmeme sebep oldu, bana mutsuzum dedi, ayrıldıktan 3-4 gün sonra gezmeler, storyler falan, ve 9 aylık bir ilişkiyi mesajla bitirdi
Dengesizliklerini belli bir seviyede tutmuş demek ki, bu en üst seviyesiymiş. O kafasında da bitirmiş ilişkiyi, birkaç bahane ile beraber tamamen bağları koparmış. Engelle ve kendi hayatına bak, seni önemsemeyen birini sen hiç düşünme.
Bilmiyorum, son zamanlarda gerçekten kafaya takıyordum sosyal hayatımı etkiliyordu bu durum, ben de ayrılabilirdim, çünkü yüz yüze iken 1-2 kez yanımda şaklabana dönüşen kız mahkeme suratı gibiydi yani, ve en sinir bozucu kısmı da sorup bi şey yok demesi, uyanamadım vb. Şeyler demesi, ya ben varım yanında anın tadını çıkar değil mi ama? Ne olduysa son15-20 günde oldu bir anda, şiir yazıyordum şu devirde kıza ya,
Belki de ilgin ona fazla geldi ya da sıkıldı ilişkiden, başka biri de olabilir, mantıklı bir açıklama yapmadığı sürece her şey olabilir ama böylesi biri için de düşünmeye gerek yok.
Sen yapıcı olmaya devam ederken o sana olmaz demeye devam etmiş. Belli ki o kendi kafasında zaten bitirmiş. Bırak o yaptığı seçimin sonucuyla yüzleşsin. Ama arkadaş kalmak sana iyi gelmeyecekse sen de ona bunu ifade et, tıpkı onun yaptığı gibi. Sınırını çiz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana her şeye rağmen saygımız devam etsin dedi, ben de 9 aylık ilişkiyi mesajla bitirmek en büyük saygısızlık dedim
Çok yerinde bir cevap vermişsin ki çok da haklısın. Tebrik ederim seni kendini bozmadan, mantıklı şekilde cevap verebildiğin için. Kendi değerinden taviz vermemen çok önemli
Ben ilişki boyunca kendimi çok iyi hissettim, ona içimi açtım, sevildiğimi hissettim, bazı şeylere göz yumdum ( dengesizlik, ani değişimler vs.) ama son zamanlarda whatsapptan çok mesafeli gibiydik, ve yüz yüze geldik kendimi yokmuşum gibi hissettirdi, onu bir kız çocuğum varmış gibi sevdim, ona şiirler yazdım, sevildiğimi hissettim, bu şekilde ayrılık haketmiyordum