Eşimle beraber avukatlık bürosunda davalara bakıyoruz ama istemeden eşimi aldattım vicdanım hiç rahat değil sizce ne yapmalıyım?

Eşinden şiddet gören bir kadın eşine dava açmaya korkuyordu bir gün evden kaçmış bizim büroya geldi eşimle arkadaş oldu davasına baktım polis koruması ayarladık eşimle beraber boşanma oldu aradan bir kaç ay geçtikten sonra beni arayıp zor durumda olduğunu söyledi inanıp gittim çok şık ve Seksi giyinmişti yemekler yapmıştı, ben içeri girmeden kadının amacını anladım içeri girmek istemedim buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedim ayaküstü anlatamam dedi içeri girdim olan oldu şu an eşimin yüzüne bakamıyorum eşimi o güne kadar hiç aldatmamıştım ne yapacağımı bilmiyorum uykularım bölünüyor, uykuda itiraf edecem diye korkuyorum intiharın eşiğine geldim sizce ne yapmalıyım.

Güncellemeler
+1 yıl
Her gün sevgili değiştirip burada insanlık dersi vermeye çalışanlar gözlerimi yaşarttınız😢
Eşimle beraber avukatlık bürosunda davalara bakıyoruz ama istemeden eşimi aldattım vicdanım hiç rahat değil sizce ne yapmalıyım?