Maalesef
Eşimle aramız bozuk ve ben suçluyum. Nasıl gönlünü alabilirim sizce?
Maalesef
Suçlu olduğunu kabul etmen bile o'na en güzel hediye aslında ama yeterli değil. Bunu illaki hediye anlamında demiyorum. Hatanı telafi etmen için en çok manevi yönde gönlünü almaya çalış. Daha sonra maddi olarak mutlu etmelisin.
Eşini en çok ne mutlu eder? Bunun cevabı sadece sende. Ya da ihtiyacı olan bir şeyi alabilirsin ya da bir buket çiçek.
Umarım her şey gönlünce olur..
Teşekkürler
Erkeklerin suçlu olmadığı bir gün bir konu istiyorum artık 😄
Bana göre bazı şeylerin farkında olmak atılabilecek en güzel ve en büyük adım Sen de şu an hatanın farkındasın O zaman şöyle romantik bir yemek yap Eğer yapmayı bilmiyorsan onu romantik bir yemeğe çıkar Gül al bir hediye al daha sonra geç karşısına tut ellerini bak gözlerini hatanın farkında olduğunu onu ne kadar çok sevdiğini ondan asla vazgeçmeyeceğini falan söyle biz kadınlar seviyoruz böyle konuşmaları
.
.
.
.
.
Teşekkürler 😊👍
Selamlar,
En azından yaptığın hatanın farkındasın bana göre bu bile güzel bir başlangıç. Kadınlar sevdiği adamlara çok fazla dayanamazlar. Senin yerinde olsam güzel bir çiçek yaptırır kendisine verirdim. Tabii ki bunun akabinde ne kadar hatalı davrandığını ve ne kadar üzgün olduğunu dile getirmen lazım. Bunun dışında güzel bir akşam yemeği alternatifi düşünülebilir bana göre çok kadın Böyle bir şeye kolay kolay hayır diyemez
Merhaba, bence bir daha bu tarz bir şey söylemeyeceğinize dair bir söz vermeniz lazım ona. Güzel de bir kahvaltı hazırlayın ve çiçek alın. Gönlünü alabilirsiniz bu şekilde. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Teşekkür ederim 👍
Rica ederim :)
Cevap
10Cevap
Eğer kalbini kıracak çok büyük bir şey yapmadıysa bir demet güle tav olacaktır ya da sevdiği başka bir çiçeği özür hediyesi olarak götürebilirsin. Çikolatayı çok seviyorsa çiçeğin yanında çikolata da alabilirsin. Bunlara eşlik edecek birkaç güzel sözler de söylersen tamamdır. Hayatım senden çok özür diliyorum, hatamın farkındayım. Bir daha aynı hatayı tekrarlamayacağıma söz veriyorum. Ne olur beni affet diyebilirsin mesela.
Teşekkürler
Akşamdan en sevdiği meyve tabağını hazırla ve yatmaya git önce önce
sabah kalk sevdiği çiçeklerden topla sevdiği kahveden yap o uyanmadan yatak odasına gir zaten o çiçeklerin ve kahvenin kokusuna uyanıp yatakta gerneşmeye başlayacaktır işte o esnada sor çiçekler mi kahvemi? emin ol kahve soğusun çiçekleri vazoya koy koynuma gel diyecektir
Teşekkürler
mutlaka yap bunu ama asla aynı hatayı ve başka hataları yapma kardeşim
Tamamdır sağol kardeşim
Merhaba
Ne yazikii bazen sinirli olduğumuz durumlarda ağzımızdan üzücü kırıcı kelimeler çıkabiliyor. Ne kadar üzgün olduğunu eşine hissettr ve daha dikkatli olup aynı hatayı yapma
Şimdi dostum neden bozuk nasil bozuk sözlümü fizikimi hakaretmi aldatmami vs bunlari bilmedigimiz icin yorum yapamayiz en azindan ben tabi
Hayır aldattığım için değil hak etmediği şeyler söyledim o yüzden
Öncelikle geçmiş olsun ne suç işleriniz ona göre bir yol belirleyelim
Hayır küfür değil tabii ki sadece yanlış bir söz kullandım
İlla söyleteceksiniz yani peki 🙈
Korkak falan dedim
O kadarını da söylemesem ailevi bir mesele
Peki teşekkürler
Çok sağolun sadece açıklayamayacağım uzun bir konu teşekkür ederim
Tamam o zaman kısaca anlatayım
Babası ona kötü davranıyor ve onun bir şeyler yapmasını istiyorum. Hatta keşke bir daha görüşmese onunla
Evet
Babası ama kötü biri sonuçta hatta benimle görüşmesini de istemiyordu. Babası hep kızı onun sözünden çıkmasın kendi ne isterse o olsun istiyor
Önce bir al karşına düzgün bir özür dile hatalı olduğunu anladığını söyle hissettir. Sonra bi kaç ufak hediye alırsın
Öncesinde çikolata alırsın İşe başlama telaşını düşündüğümde o an içimi hararet basıyordu sana karşı konuştuğum cümlenin farkında bile olamadım o an istemeden ağzımdan kaçtı dersin
çiçek götürseniz bile yeter
Küçük bir çikolata kutusu yap ver öp gönlünü al
naptın knk
Korkaksın dedim
bunu takma knk olur şeyler.. ufak bir şey yaparsın hallolur
Ne yapmalıyım sence
Küstü çünkü
gel konuşalım
Buradan konuşalım
sürpriz yap en sevdiği şeyleri
Ne dedin küfür mü ettin
Hayır yanlış bir cümle kurdum hak etmediği şeyler söyledim maalesef