Akil verebilcek olan var mi? yoksa öldurcek kendimi en sonunda?

Arkadaslar ben simdi 3aylik evliyim evlendik evleneli kaynanamla kaldik ettik evleri yoktu dugun icin ulke disindan geldiler 1.5ay kaldilar falan. Koyteynrde hep beraber kaldik. Esim depremzede. Ailesi gitti ablasi bu sefer yurt disina gitmek istemedi o da bizle kaldi koytenrde. Biz bu surecte esimle hic birliktelik yasamadik (evlendik evelenli yasamadik ben sogudum arkadas gibi hissetmeye basladim)2haftadir da gorumcem koytenr ayarlandi ona da o da koyterine gecti. Her neyse esim sagolsun o kadar aileci ki, disari cikicaz ablasini da kuyruk gibi takar neymis kiz yalnizmis ben bas bas avakit gecirmek istiyorum diyorum surekli ve bana kalkip diyor ki ablami sevmiyor musun o yüzden mi istemiyorsun bizle disari gelmesini, ben ise gidiyorum tek basina kahvalti yapiyorsun oda tek basina birlikte yapabilirsiniz diyor. VE AYRİCA ESİM MAAS ALİYOR BİZ YEMEJ ALİCAZ DİYelim ablasina da surekli aliyoruzz ee bu parayla birde ablasini gecindiriyoruz ablasi da alabilir kendi yiceginu. Esime dedigimde biz gecinemiyoruz sen boyle aldigin icin diyorum bana diyor ki100tllik seyi mi kiskaniyorsun diyor asiri normal karsiliyor ailesi icin butun parasini koyup ay sonuna ac kalmaya razi bir insan ben napicam allah icin. Daha bir de kart bircu oduyoruz asgari ucretle yani. Ailesi varkende annesi maasindan surekli birseyker istiyordu bende esime annene deki anne biz gecim yapiyoruz senin paran var sen alsan diyebilirsin diyordum bana dedigi şu ben almazsam annem seni aldirtmiyo bilir cunku ben anneme asla para koydurtmazdim bilmem ne. Ben de o bekarkendi artik yeni bi yuvan var ailen ile birlesik degiliz diyoruz anlamiyo
Akil verebilcek olan var mi? yoksa öldurcek kendimi en sonunda?