Öncedeki Instagram hesabım kapandı ve giriş yapmaya çalıştığımda hesabın NCMEC'e rapor edildiği uyarısını aldım.
Kısaca anlatayım:
Dil geliştirmek için kullandığım sitede Endonezyalı biriyle muhabbet ilerledi ve Instagram'a geçtik. Konu ilerleyince cinselliğe döndü ve karşılıklı fotoğraf atmalar başladı. Yaşının küçük olduğunu sohbet esnasında yeni söylemişti ama ben artık konuşmak istemediği için bahane uyduruyor diye düşünmüştüm. Karşı taraftan herhangi bir cinsel fotoğraf gelmedi ama ben yaşına inanmadığım için sonrasında ben gönderdim. Sonra hesabımı şikayet edeceğini söyledi ve yarım saat içerisinde hesabım kapandı. İtiraz ettim hesabımın açılması için ancak sistem 3 gün önce NCMEC' e rapor gönderildiğini söyledi. Büyük ihtimalle bu süreç Türkiye'ye taşınacak ve bir dava dosyasıyla karşı karşıya kalacağım. Başından benim gibi bir olay geçen birisi var mı acaba? Süreç nasıl ilerliyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, ne kadar zor bir durumdasın, tahmin edebiliyorum. Ama şunu söylemeliyim ki bu tarz ciddi konularda en doğrusu hemen bir avukatla iletişime geçmek olacaktır. Çünkü bu durum hem hukuki hem de etik boyutları olan bir mesele ve profesyonel bir yardım senin için çok önemli. Müthiş bir ciddiyeti var; bu nedenle kimseye rastgele güvenip yanlış bir şey yapmamalısın.
Eğer bir avukatın yoksa bulunduğun şehirde baro tarafından sağlanan ücretsiz hukuki danışmanlık hizmetlerine başvurabilirsin. İşin özünde, bu süreç kesinlikle profesyonel destek alman gereken bir nokta. Sakin kalmaya çalış ve yanlış anlaşılmalara yer vermemek adına her şeyi açıkça avukatına anlat. Unutma, hukuk senin yanındadır. 👍