PARASIZLIKTAN ÖLECEĞIMm?

Öncelikle merhaba ben 18 yaşında bir öğrenciyim. Bu sene pandemiyle birlikte elimizde 5 kuruş para kalmadı. Babamın finansal hataları mı dersin bitmek bilmeyen bela musibet mi dersin hacizin eşiğindeyiz. Babam dışarıda çalışmama asla izin vermiyor. Köy gibi bir yerdeyim zaten çalışacağım yer de pek yok. Ablamı bu sene dershaneye verdik 10.000 tl ye. Ayrıyeten babamın borçları 100.000 i aşıyor. Bu da yetmezmiş gibi evimiz yanındaki inşaattan hasar aldı ve duvarı yıkıldı. Evin çürük raporu cikti , artı olarak kırmızı kuşaktayız en ufak 1 depreme altında kalırız ve bize yardım edecek tek 1 Allah'ın kulu yok akrabalar, dostlar vs. Kardeşlerim eve gitmek istemiyor önlerinde çöktü duvar travma oldu onlar da. Ben bu sene sınava gireceğim ama test kitabı alacak param bile yok. Elimdeki telefon çatlak ekranı 3 aydır. Velhasıl evde oturduğum yerden yapabileceğim 1 tl dahi kazanabileceğim işler önerir misiniz? Görüntülü sohbet uygulamaları vs gibi değil daha çok yüzümü gostermeyecegim şeyler olursa sevinirim. Ayrıca annem 38 yaşında ona da 1 iş önerir misiniz ikimiz birlikte çalışıp paramızı kazanmak istiyoruz babam çok hasta çünkü..
PARASIZLIKTAN ÖLECEĞIMm?