Öncelikle merhaba ben 18 yaşında bir öğrenciyim. Bu sene pandemiyle birlikte elimizde 5 kuruş para kalmadı. Babamın finansal hataları mı dersin bitmek bilmeyen bela musibet mi dersin hacizin eşiğindeyiz. Babam dışarıda çalışmama asla izin vermiyor. Köy gibi bir yerdeyim zaten çalışacağım yer de pek yok. Ablamı bu sene dershaneye verdik 10.000 tl ye. Ayrıyeten babamın borçları 100.000 i aşıyor. Bu da yetmezmiş gibi evimiz yanındaki inşaattan hasar aldı ve duvarı yıkıldı. Evin çürük raporu cikti , artı olarak kırmızı kuşaktayız en ufak 1 depreme altında kalırız ve bize yardım edecek tek 1 Allah'ın kulu yok akrabalar, dostlar vs. Kardeşlerim eve gitmek istemiyor önlerinde çöktü duvar travma oldu onlar da. Ben bu sene sınava gireceğim ama test kitabı alacak param bile yok. Elimdeki telefon çatlak ekranı 3 aydır. Velhasıl evde oturduğum yerden yapabileceğim 1 tl dahi kazanabileceğim işler önerir misiniz? Görüntülü sohbet uygulamaları vs gibi değil daha çok yüzümü gostermeyecegim şeyler olursa sevinirim. Ayrıca annem 38 yaşında ona da 1 iş önerir misiniz ikimiz birlikte çalışıp paramızı kazanmak istiyoruz babam çok hasta çünkü..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O zaman evde çalış boncuk boncuk yapıyorlar ya ev işleri
Nasıl
Boncuk iş ve evde yapılan
Kasiyerlik yap binde vs annende eve iş alsın konfeksiyobdan yapıp göndersin
Babam dışarıda çalışmama izin vermiyor
'ne yapayöm babanın sorunu
Allah başak dert vermesin dostum zor gerçekten İş bulmanız lazım bir şekilde kolu komşuya akrabaya sorun
Kolu komşu akraba 5 kuruş paramız olmayınca hepsi gittiler. Ne dostumuz kaldi ne akrabamız. Okumak istiyorum ama kitap bile alamıyorum. Okullar açılacak herkes yeni ayakkabılarla gidecek ben 2 yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum. Ajitasyon yapmak istemiyorum sadece eve günde 5 tl bari para girsin 😔
İban atar mısın az da olsa katkım olsun
Borç istemiyorum ölüm var kalım var geri ödeyemeyebilirim sadece online yapabileceğim 1 iş önerir misiniz lütfen
İş falan da etmeye çalışırız da bu borç değil borç vermiyorum zaten at ibanı sen. Dil biliyor musun ortalama üstü derecede upwork var eğer dil biliyorsan
Online olarak iş var da bir anda olacak şey değil o grafik tasarım var blog yazarlığı var ya da twitc falan yayın açacaksın bilgisayar falan varsa oradan bağış geliyor ama bu sapık bir şey değil zaten merak etme
Çok teşekkür ederim sadece papara var bende. Dilim pek iyi değil a2 falan ingilizcem.
Aşağıda biri yardım eceğim yazmıştı etti mi sen yine de ver elimden geleni yapayım çok bir şey değil zaten ama hiç yoktan iyi değildir tekstilden falan katlama işi oluyor galiba onları alıp yapabilirsin
Şov yapmamı teklif etti. Boyle seyler yapmayacağımı belirttiğim halde. 1202950417 papara numaram bu çok teşekkür ederim 🙏🏻 geri ödemem için iletişimi kopartmasak? rica ediyorum
Geri ödeme falan istemiyorum normal hesaptan gidiyor değil mi paparaya hiç atmadım
Özelden yazsana ya ben unuturum falan buradan o sebeple özelden at mesajını
kardeşim gizliden çıkayım sen papara hesabın hakkındki bilgileri özelden yaz buradakini unutabilirim o yüzden yarın atarım sana paranı
Gizliden çıkar mısınız
çıktım
TR42 0001 0090 1051 6479 1050 01 Ayşe Altuntaş lütfen rica ediyorum az çok yardımcı olun nolur Allah rızası için
yardimci olurum ciddiysen
Ciddiyim ya. Online yapabileceğim 1 iş var mi?
var
Nedir
Ne kadar lazim yardım edebilirim
Çok teşekkür ederim ama borç istemiyorum 1 2 ay içinde bu evi terk etmezsek muhtemelen altında kalıp ölürüz. Kendi kazanacağım parayı istiyorum ama nasıl lütfen yardim edin
Yaz bana online iş vercem
Baban ne hastası
Kalp rahatsızlığı var son 1 yıldır 2 ayda 1 1 ayda 1 kalp spazmı geçiriyor varisleri şişik böyle, doktor ilerlerse bacaklarını keseceğini söyledi ama babam çalışıyor hala.
Çok geçmiş olsun