Güncellemeler
1 yıl
Bugunde olmedim orr4rrrrrrrrrsbu cocuklari hani noooolduii 😁😁😁😁😁 afafagagsgsgs son sigaramida icip 15 saatlik bir uykuya dalacagim 💅💅😌😌😌
2gundur uykusuzum ve cok sigara ictim dogru durust biseyde yemedim hic antidepresan efexor 225 buspon 2tane yarim diazepam ictim uykusuz kalimca hic boyle hissetmezdim hafizami kaybetcek gbi aklim basimdan gdiyor gibi kalbim carpiyor terliyorum çok bayilacak gbiyim uzun yola gdiyorum suanda korkuyorum fenalasirmiym diye bir kat merdiven indim taksiye bindim kalbim güm güm atti bayilacak gbi basim dondu uzun yol kosmisum gbi oldum tansiyonum falan duser fenalasirmiyim? İlaclar uykusuzluk sigara yorgunluk birlesnce falan korkuyorum cok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Psikoloji kadar kötü bir şey yok ama kendinize zulmetmeyin
Bisey olur mu cok korkuyom saat 1de öglen anca evde olurum o saate kadar ölmem ins
Şimdi nerdesinşz
Taksideyim ilce arabasina bncem simdi uzaga gdiyorum
Bu saatte
He maalesef derdim skintim hc bitmiyo benim çileli bir hayat eve gelir gelmez uyucam vallahi
Ne bilim ben ya ölürsün öl bir şey olmaz
Aaaaaa
Bbbb
Cccccc
A. yav ergeni
Terbiye öğrenin
@Asfgfdff haklisin abi
Aferin kızım
Ölürsen haber ver reis merakta bırakma
Ne kadar komiksin ya herzamanki gibi umarim bir kere olsun bu hissiyati yasarsin anlarsin beni 😡
Olum sende her gün ölüyorsun diriliyorsun mk yetişemiyoruz
Ay guldurdun vallahi sabah sabah sagol haklisin aslinda 😁😁😁😁 ama bende bir travma sonrasi kaldi bu takinti korku cok kotu bisey mantikli dusunemiyor insan
Aferin gel kahvemden sana bi yudum vereyim
Bugece dört koca bardak artı türk kahvesi ictim kahve deme banaa 🤢
Ohhh yarasın tosunuma
Yemek yemediğin için olabilir mi
İki tane kurabiye attim agzima evden cikmadan tansiyonum dusermiki?
Evet ve ilaç kullanıyorsan kendine dikkat etmelisin
Off biktim vallahi ilacdanda bu panik atak belasindanda hersey beni buluyo bu hayatta kimseyi bulmayan aksilikler belalaf hastaliklar gelir pelini bulur oof of 😥
Hemen öfkeye kapılma kendine dikkat et emin ol hiç bir şey olmaz
Tesekkur ederim canim
Git hemen uyu
Yoldayim nasil uyuyim
Eve git geri dön
Niye ölürmüyüm
Ölmesende bayılırsın sksksk