6 aylık flört sonrasında da 6 aylık bir ilişkim var yani kısaca bir yıldır birlikteyiz. Beni sevdiğini söyleyor ama çok kötü davranıyor ayrıldığımda tekrar barışmak için uğraşıyor ama barışınca yine aynı. En son patlama noktası şehirden ayrılacaktı ve en az 5 ay görüşemeyecektik beni iki kere ekti ve benden önce başka kız arkadaşıyla buluştu kızın sevgili olduğumuzdan haberi yok ben bu çocuktan ayrılacam ama canı acısın veya takıntı yapsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmiyorsa canını yakamazsın, sadece ayrıl ve yüz verme geri dönerse
Ben de sevmediğini düşünüyorum ama bir şekilde onu değersiz hissettirmek istiyorum illa arkamdan üzülsün değil genel olarak zavallı hissetsin
Sevmediğin biri seni üzebilir mi? Veya sevmediğin biri ne yapsa üzülürsün?
Bence o hiç yokmuş gibi yapman en doğrusu
Evet haklısın en iyisi direkt yok saymak zorlarsa ayrılırım ama ayrılık mesajında açıklama yapayım mı sence yoksa direkt bitirmek istiyorum mu diyeyim
Önce ayrıl sonra yok say. Nasıl biri bilmiyorum, şiddete uğramazsın dimi? Dikkatli ol
Hayır uğramam baya dişil enerjisi yüksek bir erkek benden ektiği için özür bile dilemedi bir süre yazmıyayım o yazsın biraz görmezden gelirim sonra ayrılırım ve artık dönmem
Sen bilirsin.. yine de dikkat et
Ederim teşekkürlerr🩷
🌹🙏
Kızla niye buluşmasına izin veriyorsun ki
Ona açık açık rahatsız olduğumu ve gitmesini istemediğimi söyledim bana abartma kafanda kurma manyak vs dedi ben de sustum gönlümü almadı kızla bukuştu ben son günümüz diye yine içime attım sabahtan kalkıp hazılandım ve bana 7 saat sonra gelemeyeceğini söyledi (bir ara daha aynı kız yüzünden ayrıldım ve beni o zamanda ekmişti)
Son gününüz derken son gününüzde seni yalnız mı bıraktı
Evet üniversiteye gidiyordu ve herkesle vedalaşmak için iki günü vardı başta bana iki gün buluşacaz dedi sonra ilk gün ekti ailem vs dedi sonra akşam arkadaşlarıyla ve o kızla buluştu ertesi gün kırgın olmama rağmen buluşmaya hazırlandım onu 7 saat bekledim ve bana sürekli farklı farklı bahaneler üretip en sonda da buluşamayacağımızı söyledi. Geldiği ilk fırsatta beni görmeye gelecekmiş (min 4 5 ay sonra)
Benle ilişkisi olduğu zamanlarda da pek buluşmazdı benimle zorlardım ama canı ne zaman isterse ayarlardı o kadar o da çok kısa süreliğine
Muhtemelen sen onun gram umrunda değilsin ve üniversite başladığı ilk haftadan terk edecek seni yani o senden ayrılmadan sen ondan ayril.
Evet umrunda değilim cidden ama ayrılmak istiyorsa dahi kendi yapamaz bu yüzden ona ne kadar zavallı biri olduğunu hissettirip bitirmek istiyorum
Eğer seni seviyor ya da sana değer veriyor olsaydı derdim ki ona karşı aşırı sıcak yaklaş o sana soğuk yaptıkça inadına sen sıcak ol ve o sana sıcak olunca birden bire ilgini kes. Ama görüyorum ki adam senden vazgeçmiş. Böyle s. refsizler için boş ver... o zaten zavallı kendisi alalede kızlarla düşüp kalkıp senin saf sevgini hissetmiyor kuzum. Kendi değerini bil.🍷🌼
Bu yüzden onu bir süre görmemezlikten gelecem ve mesajlarına falan hiç bakmayacam zorladığı zaman da açıklama yapmadan ayrılırım daha iyi olur dediklerin için de çok teşekkür ederim bir nebze de olsa mutlu ettin beni🩷
Bence sen o üniversiteye gidince gez toz umursama en azından öyleymiş gibi davran. Yani umursamaz ol. Mesaj atarsa cevap ver ama kısa tut eğer cevap vermemezlik yaparsan senin kızdığını düşünecek ve kendini bir halt sanacak ama bizim amacımız bu değil 😂onu yok saymak böcek gibi ezmekkkkk öyle değil mi 🤭🤭🤭o yüzden o sana yazdığı zamanlarda eskiden uzun yazıyorsan kısa yaz, anında yazıyorsan beklet o seni beklesin hatta görüldü at mesela bir beş on dakika çevrimiçi gözük asla cevap verme yarım saat sonra onun mesajına dön sonra seyret şenliği 🤠🤠🥸😎
Bu şekilde yapıcamm hak ettiği bu ciddenn😌😌
Hadi bakalım göreyim seni💪💪
Seni sevmiyor ama gitmeni de istemiyor
Peki neden böyle sevmediği birini zorla tutmasının amacı ne
Çünkü konuşacağı başka kız yok. Sürekli konuştuğu biri yok. Öyle birini bulduğunda seni yayında da tutmayacaktir
Çok fazla kız arkadaşı var ama bilmiyorum
Kız arkadaş başka sevgili gibi başka.
Bilmiyorum biraz dişil bir erkek aslında
Dişil bir erkek ile neden beraber olsun ki
Aslında beğenip seveceğim biri değildi sosyal medyadaki görüntüsüylende alakası yoktu ama sürekli sıcak soğuk vs derken baya manipüle etti beni ve bu yüzden çok takıntı yaptım
Yani ben sal@ğim diyorsun. Aferin sana
Evet maalesef çok aptalca hareket ettim ve inandım
Artık vazgeçmenin zamanı gelmedi mi? Yoksa böyle @ptal olmaya devam mı
Geldi zaten ama zavallı biri olduğunu ona hissettirmek istiyorum o şekilde bitirecem
Bence hiç uğraşma gerek yok
Onu aldatmış rolü yap iyi gelir jgkdkfks
Karaktersizleşmenin anlamı yok ya direk bir süre onu görmemezlikten gelicem zorlarsa ayrılacam açıklama yapmadan daha iyi
Sanırım ben biraz kötüyüm. Kendjn bilirsin nasıl istersen öyle yap
Yanıtların için teşekkür ederimm🩷
direkt ayrıl plana gerek yok
Öyle olursa umursamaz ki üniversiteye gitti bu sene
Habersiz çekip gidersen onda bir dumur olur ve şaşakalır tuhaf olur
Mesajlarına vs uzun süre bakmasam aktifliğimi falanda kapatsam sonra zorlarsa yazmam için o zaman bitirsem iyi olur mu
kesinliklee
Ayrılacağım zaman açıklama yapsam mı yoksa direkt bitirmek istiyorum mu desem
hiç acıklama yapmasan bile olur :D
Denicem ama baya manipülatif biri bu yüzden çok kafa karıştırıyor maalesef
nasıl biri ne yapıyor mesela
Her konuda haklı olmayı bir şekilde başarıyor ama haksız olduğuna eminim cümleleri dolandırıp suçu bana atıyor ve kendi kafamda çok kuran biri olduğumu söyleyip tek suçu benim paranoyama bağlıyor bir sıcak bir soğuk yapıyor ben ona karıştığımda kızıyor ama o bana karıştığında mecburum gibi davranıp trip bile atıyor
böyle insanla iletişimi kesmek iyidir
Evet zor da olsa anladım
Yanıtların içinn teşekkür ederim 🩷
Yardımcı olamadım fikir verebildimm anca r:D Rica ederim :)
Bulunduğum durum için o bile o kadar büyük bir yardım ki cidden anlatamam 😄
Rica ederimm birsey soracaksan adresim belli :D
Ya ahahhaha teşekkürler senin de yardıma ihtiyacın olursa ben de yardım etmeyi çok isterim 😄
keleö2peöwpl2p2öep2 Bunun anlamını merak ediyorum :D
Nick bulmamdaki üşengeçliğimin eseri maalesef direkt tüm harflere basmışım 😄
Sonra nick değişmediğini anladın tabi :D
Burdaki hiçbir bilginin değişmediğini anladığımda dünyam başıma yıkıldı ahahha😄
o nickle sana bir ömür mutluluklar :D
Değersizlik ne demek
Önceliği değilmişim gibi davrandı hiçbir vasfım yokmuş gibi onun hayatının bir parçası değilim gibi hissettim ve o kızda ne vardı benle buluşmadı diye ağladım duygularımı direkt değersizlik olarak anladım