Önceden anında bakardı şimdi 5 dk sonra falan bakıyor niye
2 ay
Mesajlara anında dönen flörtüm artık geç dönüyor, sebebi ne olabilir?

Önceden anında bakardı şimdi 5 dk sonra falan bakıyor niye
Flörtünüzün mesajlara geç dönmesinin birkaç olası nedeni olabilir: İş veya okul gibi başka öncelikleri olabilir. Özellikle yoğun bir dönemden geçiyorsa, mesajlara anında dönmek için zaman bulamayabilir.
Kendisiyle başa çıkmaya çalışıyor olabilir. Hayatında zor bir şeyler yaşıyorsa, mesajlara odaklanmak için enerjisi olmayabilir.
Sizi umursamıyor olabilir. Bu, en kötü ihtimaldir, ancak flörtünüzün mesajlara geç dönmesinin bir nedeni de olabilir.
Flörtünüzün neden mesajlara geç döndüğünü kesin olarak bilmek için onunla konuşmanız gerekir. Dürüst ve açık bir şekilde nedenini sorabilir ve ne hissettiğinizi ifade edebilirsiniz.
Cevap
11Cevap
Birşeylerle uğraşıyordur tek ilgi alanı sen değilsindir bence.
5 dk diyorsun bi gulme geldi Ben de yasadim hala da yasiyorum once cok ilgili sonra yavastan aralar girmeye basladi bi kac gun sonra donmeler sonra da bi haftayi bulmalar, hatta donememeler ve pesinden aklina geldikce yazmalar. Bu surecte Bence ustune dusme aynalama yap o yazana kadar yazma hatta beklet. Benim son bi aydir oyle yapiyo biz 5 bucuk aydir yazisiyoruz bazen de telefonla konusuyoruz (-duk gecmis zaman🥲) . Nedenini sormadim hic belki hataliyim bu konuda ama isimden ayrilicam demisti yogundu bilemiyorum ne kadar dogru, Sen de Uzulme lutfen saglicakla kal
Hayat akışı bazen 3 saatte bazen 1 dakikada baktırır hayatı unutmamalı ya da ilk basta seninle biseyler yasama iliski kurma heyecanıyla bunu yaptı daha sonra hersey yoluna girince artik duzen asamasi bu bence yavas yavas duzenle iliskini eski heyecan surekli gitmez mi zaten :)
İmparatorluğun dönemleri gibi düşün.
Kuruluş, yükseliş, duraklama ve yıkılış.
Artık fethedecek ülke kalmadı. Duraklama dönemindesiniz.
Savaş çıktı ve siz mağlup oldunuz bitti game over !!
Nasıl yani
Bitti demek yani karşı taraf ilgisizse arayıp sormuyorsa geç dönüyorsa mesajlara bitmiştir
O kadar da degil ya
En sevmediğim evre ya iletişim kopar ya da alışmak durumunda kalıyorsun
Herkes yasamistir hep bi sogukluk girer sebepsizce
Belki de yeni bir işe girişmiştir ya da bir sorunu vardır ama çok uzun sürerse bu ona sorabilirsin.
Her zaman hızlı cevap verecek halı yok işi vardır ya da sen geç cevap veriyorsan. oda aynısını yapıyodur.
Senden soğumuş olabilir
İşi vardır belki ondan bakamıyor hemen üzülme
Ayrıl. Hemen cevap vermesi lazım
Zamanla 1 saate ondan 1 güne çıkar
baskasi vardır şıklar çoğalmıştır. d
Vermeseydin
Çalışma saatleri yoğundur ayrıca ona sormalisin
İşi vardır
Başkasına dönüyordur.
Yedektesindir
Sıkılmış.
sen değiştin mi?