Geç dönüyorsa onun sevgili olduğundan emin miyiz? 😅 ya 1 kere işi olur 2 olur hadii 3 olur. Ama kimse her zaman tam anlamıyla meşgul olmaz. çise giderken bile haber verenler var düşün jfjjf her anını söyleyen erkekler. yani sen demedrn diyenler. Bu kızlardada var. Bak işte olabilir yazmayabilir doğal, arkadaşlarıyla dışarı çıkar yazmayabilir doğal ya da işi çıkar gerçekten önemli o da doğal. O zamanlarda rahatsız edilmek istememek gayet doğal. Şahsen ben sürekli zırt pırt arayan yazan birinden soğurum. Özellikle işteysem ya da arkadaşımla dışarı vs çıktıysam darlarsa terk ederim öyle birini. Kaçırmıyorlar sonuçta beni , ben iyiyim😂gereksiz kıskançlık triplerine vs gelemem. Geç dönüyorsa çok sallamam ya. üst üste mesaj atmam. işi vardır aman derim. nasıl olsa yazacaktır, açıklayacaktır. bu tekrar ettiyse 2. defa yani yolu gösteririm net. Uğraşamam olgunlaşmamış jöle beyinlerle. kendimide yormam , üzmem yani bye bye.😄
Bırakın insanlar surat assın ve önemliymiş gibi davransın; geç cevaplar sadece umursamayan ve kendi hayatlarını nasıl yaşayacaklarını bilmeyenleri etkiler. Eriyen bir kardan adama dönüşüp ortadan kaybolsa bile, fark etmezdim bile :)) Ben zaten hayatıma huzur içinde devam ederdim ve o kişinin kim olduğunu bile bilmezdim.
Güç oyunları, kibir ve beni manipüle etme girişimleri bana karşı boşuna taktiklerdir :))
Of sinir yapar bende, ve asabım bozulduğunda asabı düzgün bırakmam piyasa da. En son ilişkimde de öyle yol verdim, bu ne ya dedim. Muamele mi bu yani. Peşinden koştur, geç cevap ver. Offline ol. Ulaşılma. Kim uğraşıyorsa uğraşsın, ben uğraşamam kardeşim.
Bunları piyasaya kim saldı ben onu merak ediyorum. Virüs gibi çoğalıyorlar. Yeni jenerasyon yapıyor desek yoo valla 35-40 yaşındaki adam da aynı davranıyor. manyak manyak işler.
Zaten iletişim sıkıntısı çekiyoruz. Ben şahsi olarak geç cevap vermesini istesem askerlik arkadaşıma yazarım. Önemsediğim insanın geç cevap vermesi beni sinirlere boğardı.
Genellikle bir ilişkiyi bitirecek cesareti olmayanlar yapıyor bunu. Yani sıkılmış senden ama bitirmiyorda. Böyle tekme tokatlık adeta. Hayır kaç yaşındayız, nezaman yetişkin gibi davranacağız?
Bıktırmaktan ziyade, insanın içindeki heyecanı ve güveni tüketiyor. İletişimin kopuk olduğu yerde bağlar da zayıflar, müsait değilim demek bile 5 saniye sonuçta mesele yoğunluk değil, öncelik meselesi.
Bu kedi görseli aşırı gerçekçi hissettiriyor 😂 Mesajlara arada bir geç dönmesi normal, herkesin yoğun zamanı olur. Ama düzenli hale geldiyse, sen yazınca saatlerce dönmüyor, story atıp sana cevap vermiyorsa işte orada sıkıntı var 😶🌫️
En temizi, trip atmadan “mesajlara geç dönmen beni kötü hissettiriyor” diye açıkça söylemek. Senin sevgilin ne kadar sürede dönünce canın sıkılıyor, sınırın ne? 💬💕
Sevgiliyi geçtim, herkes için geçerli umursamaz tavırlar kaçamak yapmalar gec dönmeler ( ben hariç ) yok olmayı hak ediyor ksksks birde 190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı erkoslar
Gün içinde dönüş yaplyormu açıklaması var mı döndüyünde onu dikate alırım öyle karar veririm tonla sebeb ola bilir geç yazmasında sebebi bilmeden isyan bayrağı çekmek pek doğru deyil gibi