İçimden ona şiir göndermek gelmişti uzun arayışlar sonucu bir şiir buldum kopyala yapıştır yapıp gecenin 3'ünde ona gönderdim ki uyandığında okuyup güne mutlu başlasın. Her zaman telefonunu titreşimde veya sessizde tutan hanfendinin o gece telefonu sesli moda alıcağı tutmuş mesaj gidince de bildirim sesinden dolayı prenses uykusundan uyanmış. Neden bu saatte şiir gönderiyorsun benim uykumdan ne istiyorsun gündüzler çuvala mı bindi diye güzel bir trip yedim bonus olarak iki gün benimle konuşmadı.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hatırlamak bile istemiyorum bunca zamandır şunu anladım boşuna sevmiş boşuna yazmış boşuna değerimi küçültmüşüm şimdi engelleyip de haksızlık yapan kişi ve kişiler mutlumu olacağımı zannediyorlar Bir gelecek bir hayal ancakbu kadar. Paramparça hale getirile bilir kimsede değil sorun kendim yazdım kendim okudum o yüzden en büyük hatan benim
Genellikle yanlış anlaşılmalardan dolayı trip yesem de hiç umursamadım. çünkü eğer mantıklı bir neden varsa zaten ben trip atan kişiden özür dilerim ve haklısın derim.. ama durduk yere atıyorsa da hiç uğraşamam zaten
Hayatım boyunca o kadar farklı sebeplerden dolayı trip yedim ki hangi birini söyleyeyim bilmiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben dakik birisiyim vaktinde güzelce hazırlanıp gitmiştim o sanırım bir 15 dk gecikti üstümü başımı görünce, ben günlük elbise giymiştim o şort tişörttü, bana geç kalmasına neden trip atmıyorum diye trip trip atmıştı bilse hazırlanırdı. Ciddi ciddi hızlı hazırlanıyorum diye trip yedim sınav gibi bir ilişkiydi zihin okuma yeteneği geliştirdim en sonda da sevgilisiz ve hiç sevmediğim arkadaşının dolduruşları ve onu anlamsızca kıskandığı için ilişki bitti
Trip çekemiyorum. Gereksiz tepkilere ters yapıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir kız arkadaşım ile Maraş depremi ile ilgili konuşuyorduk. İstanbul'da da yakın zamanda deprem olabilir, ne yazık ki deprem için önlem alınmadı demek istedim. "ne yazık ki deprem olmadı" gibi anladı. Baya ağır laflar işittim. Kaç gün özür diledim canım gibi.
durduk yerde kendisi konuyu açıp sonra sinirlendi sonra küplere bindi sonra beni suçladı sonra da sustu :)) Bu arada triplerin sayısını hatırlamıyorum ve hepsi 30 dk da olup bitti :))