Sabah sabah geldim yine bomba soruyla 😂🤭
Günaydın günaydın günaydın 😂🤭

Sabah sabah geldim yine bomba soruyla 😂🤭
Günaydın günaydın günaydın 😂🤭
Benim için dış görünüş önemli değil yani ben evlendiğim kadının kalbine karakterine duygularına ve bana olan aşkına bakarım. bu yüzden de mutluluğu dış güzelliğe endesklemem ama çoğu kişi zaten fiziği ya da yüzü güzel olanı seviyor ya da seçiyor bu yüzden de gerçekten aşık olduklarını sanmam bu kişilerin.. insan sevdiği zaman kalbi sever çünkü olduğu gibi kabul eder sevdiği kişiyi
Balık etli kadınların kendisi ile barışık ve daha pozitif yapıda olduğunu varsayarsak
Zayıf kadınlara oranla balık etli kadınların erkeğini mutlu etme potansiyeli daha yüksek olur.
Çünkü zayıf kadın onu yemez bunu yemez kilo takıntısı vardır
Bir gram alsa ayy yarım gram aldım diye bıdı bıdı eder o erkeğe hayatı zindan edebilir
Balık etli kadın ise herşeyi yerde içer kiloya fazla takılmaz o yemeği yerken bile karşısında ki o erkeğe keyif ve zevk verir.
Soruyu okuduktan sonra bu tamamen kendi kafamın içinde oluşan bir algıdır.😄
Vay be
Cevap
80Cevap
Huyu huyuna suyu suyuna denk olan mutludur ortii
Balık etli olsun bari. D
Tr de evlenen kadın çok zayıf olsa bile çoğu evlendikten sonra balık etli oluyor ama ona rağmen mutlu olmayanlar var yani bunun kadının etiyle ilgisi yok gerçekten severek evlenen ve saygıda sadakat konusunda sorun yaşamayan birbirlerine güvenen insanlar mutlu olur
Haklısın benim için güzeliğin bir önemi yok insanın içi önemli sadakat önemli
Niye sadece erkeklerin mutluluğunu konuşuyoruz o kadınlara kim sordu 🤔😂
Araştırmalar öyleymiş şekerim sjs
Bu kadınlara üzülüyorum kendim dahil yokmuşuz gibi 😂
Evet ya 🥺
Böyle bir araştırma yaparken kaç zayıf kaç balık etli kadından izin aldılarsa 😅
Kafalarına göre yapmışlardır sjsj
kara karı, kuru karı, keçi eti, durgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.
beyaz karı, şişman karı, kuzu eti, yürük at;
faidattün, faidattün, faidattün faidat.
Mazarrat: zararlı
Faidat: yararlı
Türkiye'nin yarısından fazlası balık etli olmayanda evlenince hakkını veriyor.. kız yüzde 90 mutlu olmali öyleyse.. kim çaldı ulan bizim mutluluklarimizi zayıf kadınları hemen obez yapmalıyız 😀
Her ikisinin de ayrı dez avantajlarından var bu konu tartismaya çok açık balık etli kadında ayrı bir tat verir zayıf kadınında ayrı tadı var insanın kafasını karıştıracak sorular sormayın lütfen 😀
Amacınız kafa karistirmak sizinde 😀
Peki sence hangisi
Dimi mantıklı katılıyorum aferim ya sana hakettin şimdi bitane ciklet 😀
😀😀
Balık etli kadın caaağnim
Yürüken bıngıldayacak elini atınca avucun dolacak
balık etli ile evlenen zayıf kızlara, zayıf kızla evlenen balık etli kızlara bakar. insanın elinde olmayan daha çekici geliyor çünkü.
Balık etli başka olur ya 😃😃 ama henüz evli değilim evlenince balıktan pilice filan dönebilirim 😂😂
Ama balık etli dediğiniz resimdeki gibi ise aman aman uzak dursun 😃😃
İyi akşamlar kahvenin telvesi...
Evlenmeyen desek.. ama ben kadında normal seviyorum yaa.. kilo iyi değil
Balik etli kadin dogumdan sonra balina olayina donebilir. $aşırtmalı soru bu sordugun soru , balina diyorum :D
Zayıf ama meme ve kalçası dolgun olanları tercih ederler her zaman.. ağızlarının tadını biliyorlar da.. onlar da kadınların ne istediğini öğrenebilseler.. ilişkiler çok daha kolay olurdu.
Erkekleri çok kolay özetlediniz, kadınları da şu garip için özetler misiniz biz de öğrenelim ne istiyorsunuz 😊
Beni umutlandırmaya ne hakkın var senin söyleee 😂😂
:)) balıketli de gördük kuru g. tlü de yaranamadım
Balık etli tabiriyle bi fotodaki kadın bir değil ki..
Bu fotodaki kadın resmen balina etli yani :D :D
Bakım yapanla rezil yerine vezir yapanla mutlu olurum
Mutluluğun kahvaltıyla alakası vardı yaw kiloyla değildi sanki 😂
Onlarda her konuda vık vık vık konuşuyor 😂😂😂
Boy kilo güzellik önemli değil.. Yeterki terketmeyecek kadar sevsin yeter
Kafasının uyduğu anlayışlı kadınla evlenen erkek mutlu olur. Aynı şekil kadınlar içinde anlayışlı ve merhametli erkekle evlenen kadın mutlu olur. Ben balık etli seviyorum bu arada 😂
Doğruluk payı olabilir. Zayıf kadınlar daha stresli oluyorlar (gözlemim bu yönde) stresli insanla evlilikte insanı strese sokar. Bundan mütevellit haber doğru olabilir ;)
Ben zayif kadinlari daha güzel ve cekici buldugum icin ve bana balik etli cekici gelmedigi icin beni sahsen zayif olan bir eş daha mutlu ederdi.
Aman kafa uymadiktan sonra, kilo felan ciks. hikaye.
Ama balık etli hatunlar, erkeğini mutlu edebilir, sjsjsj
Bana göre önemli olan sevmek. Yani bir erkek olsam illa balık etli bir kadın ile evlenirim demem.
Zayif ne be kışın ayazli oluyor geceleri onuda gectim göz doyacak abi bir sey daha varda burasi yeri degil. Kısacasi zayif selam bile vermesin bana :D
o zaman ben boşuna mı şimdi açlıktan baş ağrıları çekip imdatt diye içimden bağırırken debeleniyorum 😒
fotodaki balık değil de balina eti gibi. zayıf sevmem ama bu fotodaki gibi de olmasın kardeşim :D
Balık etliler hafif bir kontrol kaybı sonrası duba gibi olma riski taşıyorlar. Zayıflarda tahta gibi.
Bilemedim şimdi.
Balık et ayrı bir şey bir de ben balık etliyim diyenler ayrı bir şey acaba hangisiyle evlenilince mutlu olunuyormuş :D
Keşke bu iş kiloyla olsaydı ruh uyumun yoksa ne etli olursan ol mutsuz oluyorsun
erkek hangi kadını beğenip evlenmişse onla mutludur
balık etlilerde libido ayrı bi seviyede. erkek de libidoyla mutlu olduğuna göre?
Sevdiği kişiyle evlenen mutludur dış görünüşün mutluluğa bir katkısı yok şunu anlayın artık.
Kendisini seven, kendisine saygı duyan kadınla evlenen erkek daha mutlu
İkisiylede evlenen mutludur. Sonuçta isteyerek evleniyor
Sarıldıkça dat verir avradın göbeklisi diye boşuna dememişler 😅
Mutluluğun kiloyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum
Sevdiği / Aşık olduğu kadınla evlenen erkek daha mutlu.
Ben erkrk olsam galiba zayıf ama tığ gibide olmayan kadın tercih ederdim
Evlenecekleri kadını bulmuşlar da birde başık etli zayıf diye mi bakacaklar😝
Herkesin zevki farklıdır ama balık etli kadınlara ben bile yükseliyorum 😂
Günaydın, zayıf kadın daha iyidir
zaten hamileyken kilo alacaksınız
Balık etli kadınlar zayıflara nazaran daha çekici olabiliyor. İstisnalar da vardır tabiki.
Adam evlenmiş iş bitmiş bence tamamen mutsuz
Zayıf ama gücün hatları belli olan daha zarif oluyor nerden biliyorsunuz derseniz kendimden biliyorum
Ne balık etli nede zayıf kadın, kocasını seven kadın mutlu eder insanı bence
Evlenen erkek mutlu olur
Zayıf seviyorum, ama sonradan kilo alırsada mecburen uyum sağlıyacağız.
Zayıf kadın daha iyi bence
Balık etli ama resimdeki gibi değil de hafiften biraz balık etli bir kızla evlenmek istiyorum ve evlenmek nasip olursa mutlu olucam elbet😍😀🙃
Bu bilimsel araştırmalar hepimizi bağlayan şeyler değil. Mutlu olduklarını tespit etmiş olabilirler ama burada bir öngörü yok. Balık etli biriyle evlenmelisiniz diye bir şey yok.
Yorum yapmak istemiyorum bu konu hakkında 🤣🤣🤣🤣
Bana trip atacak karşı cins dünya üzerine daha inmedi esmer abla şimdi kimi dersek diğer taraf üzülecek o yüzden kimseyi üzmeyelim bunu şey gibi düşün aaaa sen gece kuşunun sorusuna mi gitti çok kırıldım sana gibi tavır alıyorlar ya aynı öyle 🤣🤣🤣🤣🤣
Emin olabilirsin ablacım biz burada aslan kesilip evlerinde kuzu olanlardan olmadık hiç 🤣🤣
Anket yapsaydın bence :))
Cevaplık değil de anketlik soru bu bence. Yazık oldu 😞
Balık etliler beni ezer mk asdjdk
mutluluk kiloylamı orantılıymış
Balinada balıktır bak :D
Erkeği için bu terim yanlış olur :D. Fazlası var.
Günaydın esmer.
Evlenmeyip manita kalan erkek
Yoo evlenecem 😂
Seneye bu zamanlar evlenmiş olurum tabi manita gelip isterse 😂
Ayy hadi inşallah 😂
Noldu kız 😂
yok mu bilmiyorum ki 🤔
Övdün mü gömdün mü anlamadım yine uyuzluk peşindesin kız esmer 😂
Gömmezsin diyecem de hafif uyuz olduğun aklıma geliyor bak 😂
Eyvallah esmer 😊
Erkekler balık etlileri daha çekici buluyor bence. Özellikle kalın bacak takıntıları...
Sevdiği ile evlenen erkek mutlu
Mutluluk kadının bedeninden gelmiyor sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?