bu muhabbet hiç bitmez. Her insan farklı. Erkekler için pek sorulmuyor bu Soru ama Kadınlar balık etli mi, zayıf mı, tombul mu olmalı; bu hep tartışma konusu olmuştur. Aslında Soru şu; balık etli kadınlar, zayıf kadınlara göre kendini daha şanslı hissedebilir mi Aşk ilişkilerinde? :Dlütfen balık etli ne demek karıştırmayalım Görseli 😃
Balık etli kadınlar mı, zayıf kadınlar mı daha şanslı aşk ilişkilerinde?
Bu tartışma hiç bitmez, kesinlikle. Kadınların orasını burasını tartışan yine kadınlar ne kadar ilginç ama gerçek bir söz. Biz hemcinslerimizi rahat bıraksak karşı tarafa odaklansak belki yüzlerce kadın yine güzellik sektörüne bu kadar para dökmez. Ne denilebilir ki bence zeki kadın hepsini yer bu kategorideki.
Valla bebiş öyle bir soru sordun ki, şöyle bir özetlemek lazım. eğer konu “AŞK” ilişkilerinde şanslı olmak ise, bunun cevabı ruhu güzel olandır! eğer konu bedensel olarak beğenilmek ise işte bunun cevabı bence zayıf ve hafif balık etlidir! Çünkü bir insan obezite bir insanin ruhuna aşık olabilir! Ama aşık olmadan beğenir mi orası soru işareti 🤷🏻♀️ İnsanlar Keşke ruhu sevmeyi bilselerdi işte o zaman hem ilişkiler daha uzun sürer hemde herkesin şansı eşit olurdu ☺️
"İnsanlar Keşke ruhu sevmeyi bilselerdi işte o zaman hem ilişkiler daha uzun sürer hemde herkesin şansı eşit olurdu" haklısın bu yüzden İlhan Berk şöyle diyor ya ; Size değil duygularınıza dokunan adamları sevin...
Kadınlar bir çınara yaşlanıp yaşlanmak ister, Erkekler ise bir papatyaya sarılıp uslanmak. Adam kadına çınar, Kadın adama papatya olduğu sürece, Ne papatya incinir Ne de çınar devrilir…
Zayıf ve dolgun hatları olan kadın daha çekicidir ama aşktan yana şanslı olmak bence daha farklı bir konu.. Doğru insanı bulmak ya da denk gelmek gerekiyor yoksa dünyanın en güzel kadını da olsan sap kaliyorsun ✌️🙁))
ideal kadın.. sadece balık etli ya da zayıf olmasıyla ölçülmüyor bir çok özellikler var bir kadını begenmem için kendi adıma da çok zayıf kadın ben sevmiyorum:)
3 numara curvy candır, candan ötedir, kıvrımlarında boğulmak isteriz. Aşırı zayıflamayın, mıncıklayınca biraz ele gelsin, ne o öyle kemikli kemikli? Curvy vücuda da ne giyse yakışır, dolgun kalçası, dolgun memesi olur oyyşş biri beni durdursun 🤣
Biz erkeklerin cogunlugu zayif siska, duz duvar gibi vucutlari sevmeyiz. O kesin zaten. Ama aşk'ta hangisi sanslidir bilemem. Cunku konu ask olunca, sadece vucut ölcüleri sevilmeye yetmiyor. Bu arada alttaki resimlerden benim ilgimi cekenler.3 ve 5 nolu resim. Diğerleri dağılabilir 🙂
Erkekler için sorulmuyor çünkü kadınlar balık etli denilebilecek erkeklere şans vermiyorlar… Sorunuzun cevabına gelince; balık etli kadınların da seveni var, zayıf kadınların da. Balık etli kadınlar bi tık daha öndedir diye düşünüyorum yine de
Karşılarına hıyarın teki çıkmadığı süreçte hepsi şanslı olur ve bana soracak olursanız bence şisman kadınlar aşk ilişkilerinde şanslı ağır yaşamlar izliyorumda orda çok şisman bi kadın var mesela sevgilisi onla ilgileniyo sürekli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Baluk etliyim ama gökdelenlerden daha güzel vücudum