Güzellik & Bakım Zayıf kadın mı balık etli kadın mi? Edapınar18 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Zayıf kadın mı balık etli kadın mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 105 9 ay Balık etli olunca da biraz şişman bir görüntü olabiliyor o yüzden fit olması en iyisi olacaktır. 1 0 Yorumla
zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Niye sadece zayıf ve balıketli diye ayırıyorsunuz ki fit dolgun kadın gibisi var mı 1 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 95% 9 ay Zayıf seviyorum meme de küçük olacak limon kadar falan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay İkisinin ortası gibi olmalı kucağa da rahatça alınabilecek olmalı 1 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Fizik yapısı yüzeysel bir çok şeylerde çok önemli
eternity-a Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 516 cevap paylaştı. Balık etli ya zayıf kadın ne tahtaya vurur gibi 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 34 , eic 74% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. İkisininde güzeli var aslında 0 0 Yorumla
CanYaman1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Hafif balık etli senin profilindeki gibi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 34,2b cevap paylaştı. ben sevdiğim kadının fiziğine bakmam 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zayıf daha çok beğeniyorum 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 674 cevap paylaştı. Ortası bence 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zayıf. 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 834 cevap paylaştı. Orta olacak boyuna göre değişir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Kesinlikle balık etli 1 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Tam senin gibi biri işte Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 545 cevap paylaştı. Dolgun kadın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Balık etli olunca da biraz şişman bir görüntü olabiliyor o yüzden fit olması en iyisi olacaktır.
Niye sadece zayıf ve balıketli diye ayırıyorsunuz ki fit dolgun kadın gibisi var mı
Zayıf seviyorum meme de küçük olacak limon kadar falan
İkisinin ortası gibi olmalı kucağa da rahatça alınabilecek olmalı
Fizik yapısı yüzeysel bir çok şeylerde çok önemli
Balık etli seviyorum ama zayıf çıkıyor karşıma. Kader.
Balık etli ya zayıf kadın ne tahtaya vurur gibi
İkisininde güzeli var aslında
Hafif balık etli senin profilindeki gibi
ben sevdiğim kadının fiziğine bakmam
Anlatsana niye bu pp?
Zayıf daha çok beğeniyorum
zayıf severim
Her türlü
Ortası bence
Tam fotondaki gibi
Zayıf.
Orta olacak boyuna göre değişir.