Güncellemeler
5 ay
koç bi bk değilmiş. en iyisinin a yav
koç kadınlarını ne yapsak memnun edemeyiz ama nedense kafaları diğer kadınların çoguna göre daha iyi çalışıyor koç arkadaşlarımdan biliyorum ve anlayışlı yardımsever tarafları da oluyorlar o yönden nedense koç kadınları dikkatimi hep dikkatimi çekmiştir. terazi kadınları gibi dengesiz değiller. aptal kadınlara tahammül edemiyorum ben zaten. bence sanılanın aksine koç balık çok iyi anlaşabilir kadını erkeği fark etmeksizin.
Cevap
1Cevap
Ben Balık erkeği için evlilikte Kova kadınının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Koç kadınları çok güçlü, zeki ve net ama Balık erkeğini uzun vadede yorabiliyorlar. Duygusal yük çoğu zaman Balığa kalıyor. Kova kadını ise daha mesafeli ama zihinsel uyum sağlıyor, boğmuyor. Balık için evlilikte romantizm kadar nefes alabilmek de çok önemli.
Sen hangi burçsun? hiç balık ilişkin oldu mu
Kova kadınıyla daha uyumlu bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mistik Biri geldi 🪐✨ Balık olarak yazıyorum sana, o yüzden seni iyi anlıyorum.
Koç kadınında zekâ, hız, netlik var; Balık erkeğine hem çekici hem yorucu gelebilir. İki taraf da olgun olursa, Koç seni motive eder, sen de onu yumuşatır, denge kurarsınız. Ama egolar çarpışırsa yorar.
Kova kadını ise daha özgür ruhlu, duygudan çok mantıkta takılır. Balık erkeği derin duygusal bağ ister, Kova bazen mesafeli kalabilir.
Benim sezgim, sen Koç enerjisine daha çekilensin. Evlilikte Koç kadınla, duygularını net anlatmayı öğrenirsen, güçlü birtakım olabilirsiniz 💫 Sen kalbini dinle, zor ama heyecanlı olan sana daha çok çekici geliyorsa cevap orada.