Sevgilim ile yaşadığım bir olay hakkında yardım eder misiniz?

arkadaşlar merhaba, 1 yıllık ilişkim var. Sevgilimi el üzerinde tutan birisiyim. Yani aklınıza ne gelirse hepsini onun için yapıyorum sadece mutlu olması için çabalıyorum. Sürekli kendimden veriyorum. Kendisinin de belli fedakarlıkları var inkar edemem. Ama şu an garip bir durum içindeyim. Sevgilim bir etkinlik için bir yere gitti. Bu etkinlik için yatılı kalması gerekiyor. Bu etkinlik erkekli kızlı ve kalacağı ortamın öyle olma durumu var dediğinde biz bir kavga ettik ve sonunda gitmeyeceğim senle kavga ettiriyor bu durum. Bende bir duygu oyununa gelerek git kendimi kötü hissediyorum dedim. Aradan zaman geçti bir kaç tartışmamız daha oldu. Ama her konuda ben haksızdım. Kullandığım kelime yanlış oluyor ya da farklı bir şekilde olay sonunda ben haksız oluyorum. Etkinliğe katıldı ve gittiğinde şöyle bir olay yaşandı. Etkinlik yerine ulaşınca bahsettiğim grupla buluştu ve biz sadece birbirimize emoji atmaya başladık ve ya çıkarma bunlarda 20-30 dkka ara ile ve ben farklı olarak ee yazmama rağmen bana yine emoji attı ve böyle devam ediyor. Son mesajına cevap veremeden önce 20 dkka önce atmıştı girdiğimde çevrim içiydi ama ben mesaj atınca çıktı ve belli bir süre sonra sadece emoji attı. Sorum şu kafamda kurmaya devam etmeli miyim? Veya ben ne yapayım?

Sevgilim ile yaşadığım bir olay hakkında yardım eder misiniz?