Şöyle flört dönemimizdeyken 2 aydır falan işte twitterdan bi kızı takibe almıştı oda onu takip ediyordu aynı zamanda instadan da almıştı takibe sonra sevgili olduk twitterdan beni ekleyeceği zaman bu kızı hem instadan hem twitterdan çıkardı beni öyle takip etti aradan biraz zaman geçti şimdi baktım daha bugün oluyor yine aynı kızı instadan takibe almış kızda onu takip ediyor ben ne anlayım şimdi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sor direk bunda bir durum yok seni yanlış anlamaz bence hiç burdaki görüşlerle kafanı dadaha da karıştırma direk git sor
Aslında yakın zamanda dedimki instanı biraz inceledim dedim bana fazla gelen durumlar oldu dedim gitti 2 3 tane kızı çıkardı canını sıkanin canını sıkarım falan böyle sözler söyledi hani bundan rahatsızlığımı dile getirdim zaten ama direk bunu sormadım onun üstüne bu oldu şu an
Bence içindekini direkt söyle patavatsızca değil de duszgun bir şekilde hani eğer bu kızla bir durumunuz olmuşsa şu an sen varken olmasından rahatsızlık duyduğunu söylersen anlayışla karşılayip dikkat eder diye umut ediyorum:)
Nasıl söyleyeceğim
Direk aç konuyu ben öyle yapıyorum ya da göndermeli şey et
Tamam çok teşekkür ederim☺
Disi ren geyiği 🦌 ;d
Ne oluyor o
Seni boynuzluyor tatlım
Aynen aşko sen tanı herkesi kendim gibi sandığından başka düşünmezsin :)
Yahu ne alakası var iyi oku yazılanı. Soran ne diyor bak? Sevgili olmadan önce instada ve tw'da ekli olan bir kız varmış bununla sevgili olunca çıkarmış takipten bir müddet sonra tekrar takiplesmeye başlamış ne anlarsın bu olaydan?
Aynısını bende yapmıştım sadece twkipbi kalbul ettim mesaj atması bile direk kızı şey etmiştiniz birden yükseldim bende kusura bakma ama hani bir sır bir bak hesabını iste aniden diyebilirdiniz boynuz moyunuz
%98 boynuzluyor işte %2 de normal sıradan arkadaşı. Normal sıradan bir arkadaşı olmuş olsaydı hiçbir şekilde takipten çıkarmazdi hatta tanistirirdi sevgilisi ile o yüzden gizli kapaklı iş çeviriyor takipten çıkarıyor ilk etapta sevgili ne yapar direkt hesaplarına bakar inceler sonra bakmayacağıni düşünür ve tekrar tskiplesir
niye onla konuşmadın bunu
Daha yeni oldu
çıkarmasını söyle tepkini koy kesin aralarında bişi var
Şimdi baskı yaptığımı düşüncek
düşünsün zaten kendini ifade edemiceksen hiç olmasın daha iyi
Kayak merkezi kurmuş sevgilin
Nasıl yani
Boynuzlanıyorsun :D
Pisliksin her takipçisi ile sevgilisine boynuz takan bu davaylardan başla görüş gelebilecek olmasını ummak saçma zaten
@Yarayagülümse Ne diyorsun kardeşim hasdhasfh
Ya kabil biraz komik oldu spreycan ama yani kıza da direk öyle söylemezsin boynuz falan filan sinirlendim birden öyle
@Yarayagülümse Ne içiyorsun böyle? Yazdıklarından bir b0k anlamıyorum a0 Türkçe mi kullanıyorsun?
Eksikliğini böyle belli etme kafanı boynuz işlerine yoracağına az iki kitap oku nesi var anlaşılmayacak yazdıklarımda
@Yarayagülümse Ben bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum :D yazdığın cümleleri önce oku sonra gönder :D Kafamı bir şeye yorduğum yok sadece yorumumu yaptım :D
Sor ona