Kafam çok karışık lütfennn bişey diyin benimle sevgilim arasındaki statü farkı sorun yaratır mı?

Sevgilimle bu yaz otelde tanıştık, ikimizde çalışıyorduk. Sorun şu ben okuyorum İngiliz dili ve edebiyatı erkek arkadaşım okumuyor lise terk. şu yaşına kadar tüm birikimini de ailesine yapmış tüm maaşlarını onlara veriyor. Ailesi gelenekçi muhafazakar bir aile babası özellikle gerici biri bende açığım. Birkaç ev dükkanları var, güya babası dükkanlarını sevgilime verecekti işletmesi için oto yıkama berber açmayı düşünüyordu, sevgilimle döndük işten memleketlere ayrıldık. öğrendim ki şu an babası yine kiraya vermiş dükkanları çok sinirliyim sevgilim de çok sinirliydi ona çok üzüldüm orada yer açmayı düşünüyordu. Ama biliyorum ki ilerde sorun çıkacak evlilikte falan, ben kendi akrabalarımdan kaçıyorum 7 ay sonra ilk defa memlekete döndüm, onun ailesiyle tanışmak bile istemiyorum. Sevgilimle babası ona ev verecekmiş evlenince, vereceğine asla inanmıyorum. Erkek arkadaşım bana babam arsayı ya da evi bana verir bende 8 milyona satarım güzel bir şehirde yaşarız demişti. Ama babasının sorun çıkaracağını düşünüyorum yine. sevgilimle de aramızda biraz statü farkı var giyimi vs. çoğu zaman şakalarımı da anlamıyor onu seviyorum o beni çook seviyor ilk defa birisinin beni bu kadar sevdiğini hissettim o yüzden onla sevgili oldum ama kafam çok karışık o benim için her şeyi yapmaya hazır bana az önce motorumu satıp üniversite okuduğun şehre gelip ev kiralayıp çalışacam dedi. Ben hayır daha erken dedim. napmalıyım ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim karar veremiyorum 😭😭😭

Kafam çok karışık lütfennn bişey diyin benimle sevgilim arasındaki statü farkı sorun yaratır mı?