2,5 aylık bir ilişkim var. Benim daha önce hiç ilişkim olmadı. Kız arkadaşımın benden önce 3 yıllık ve içinde nişanında olduğu bir ilişkisi olmuş. Çeşitli ailevi problemlerden dolayı ayrılmışlar. Sonra aradan 1-2 ay geçtikten sonra tekrar denemek için birleşmişler ancak sonra tekrar ayrılmışlar. Eski erkek arkadaşı onu yakın bir kız arkadaşı ile aldatmış. İlişkileri biteli 1 seneden az bir süre oldu. Kız arkadaşım tamamen eski erkek arkadaşını unuttuğunu, umursamadığını dile getiriyor. Ancak ben yeterince tatmin olamıyorum. Belki problem bendedir, belki ben çok kuruntuluyumdur.
Bundan 1 ay kadar önce kız arkadaşımın instagram hesabında eski erkek arkadaşını takip ettiğini fark ettim. Bana eski erkek arkadaşını ve onu aldattığı yakın kız arkadaşını tamamen hayatından çıkardığını söylemişti. İnstagram hesabında yakın kız arkadaşını çıkartmış ancak eski erkek arkadaşını çıkartmamıştı.
Bu durumu ona açtım ve fevri bir tavırla telefonu eline alıp eski erkek arkadaşını takipten çıkartacağını söyledi. Eğer isteğim buysa yapacakmış. İlk seferinde izin vermedim. Telefonu elinden aldım. Ben dedikten sonra takipten çıkmanın hiçbir manası yok dedim. İlişkiye başladığında ya çıkmalıydın ya da bunu benimle paylaşmalıydın, benim bulup sana söylememem gerekirdi ve bu kadarını düşünmeliydin dedim. Bana bu takip olayını problem etmememi ve diğer eski erkek arkadaşlarını da takip ettiğini ve bir anlamı olmadığını söyledi. Peki o zaman eski erkek arkadaşını takipten çıkarmazken neden en az eski erkek arkadaşı kadar onu aldatan yakın kız arkadaşını takipten çıkmıştı. Bu soru gece boyu uyuyamama neden oldu. Basit cevaplarla geçiştirmek beni tatmin etmedi ne yazık ki.
Sizce kuruntulu olan ben miyim? Aynı durumda siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Ben ne yapmalıyım ne olur yorumda bulunun. Konuşacak kimsem yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer