Sevgilimle sorun yaşıyoruz yardımcı olur musunuz?

Şöyle ifade edeyim, fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim. Belki başka bir çerçeveden bakmama vesile olursunuz. O yüzden yazılacak şeyler değerli benim için. Ben özgüvenli bir kadınım diyebilirim. Yani hayatta amacım var çabaladığım şeyler var karakterim, kariyerim. Şu an iş bulamadım çalışmıyorum ama mesela üç farklı alanda okuduğum önlisans bölümü var. Böyle biriyim. Erkek arkadasım İngilizce öğretmenliği mezunu. Şöyle çatışmalar yasıyoruz mesela en güncel olay bir avmye girdik tabak gördüm aaaaa çok güzel dedim aldım. Bayıldım tabağa ama. Sonra bence şunu alsan daha güzel olurdu dedi. Yok dedim bunu beğendim. Gördü yani o an onu beğendiğimi. Sonra tekrar bence bunu al bak daha güzel dedi. Bu sefer hevesim kaçtı. Bayıldım sonuçta aldığım tabağa iki kere bence bunu al bak onu bırak demesi suratıma yansıdı. O an tüm modum gitti. Bir kere fikir söylersin tamam. Fakat bence yine bunu al onu bırak demesi. Ki ona aklımdaki tabak bu yok hayır demiştim cevap olarak. Sonrasında suratım asıldı ve tartıştık o an zaten ne zaman dediğim şeyleri seçtiğim şeyleri beğendin ki dedi daha da kırıldım. Böyle demesinin nedeni mesela kuzen düğünü için elbse modelleri atıyordu evet onları da beğendim fakat sonra günlük başka bir şey giymek istediğim denk geldiğimi aldım. Ya da başka fikir vermiştir ben başka yok böyle yapayım demişimdir yapmışımdır. Altında kötü niyet olmadan yaptığım bir şey. Bu konuda çatışma yaşadık bilmiyorum ne kadar haklıyım veya haksızım ama yorumunuzu merak ediyorum.
Sevgilimle sorun yaşıyoruz yardımcı olur musunuz?