Arkadaşlar bana malsın haricinde bi öneride bulunur musunuz artık gerçekten sorduğum herkes beni suçlu göstermek dışında bir şey demiyor.
2 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim hep yanlış yaptı, en yakın arkadaşım dedi eski sevgilisi çıktı, o kızla yakın oturma dedim telefonunu açmadı oldukları yere gittim yan yana dip dibeler, bi kızla tanıştı sonra çok yakın arkadaşı oldu o mu ben mi dedim kendini tercih yapıyosan onu seçerim dedi geri geldiğinde bana onunla oyun oynuyorum dedi telefonla konuşurken onunla yazıştığını duydum sonra tekrar saçma bi konudan kavga edip ayrıldık hemen ondan özür dilemeye vicdan rahatlatmaya dönmüş kızla iletişim kurabilmek için nerelere yazmış sonra kıza gidip sevgilim sorun gördü o yüzden bağımızı koparttım ben seni flört olarak görmüyordum falan demiş, malum filmlerin yıldızını profil fotosu yapıp kızların memelerini kaydedip bu benim hobim karışma diyodu ayrıldık bile yani bu yüzden. ve her konu sonrasında senin için problem olabilir ama benim için değil diyip yaptığı şeylere devam ediyordu. en son dayanamadım cidden.
Sonra ağlayarak kendiyle tehdit ederek geldi mecburen kabul ettim ama gözle görülür bi değişimi vardı iyiydi artık. bu sefer de ben geçmişte yaptığı hataları asla affedemiyorum. ayrıca ben ne zaman uyansam o uyuyor ben uyurken uyanıyor zaman da geçirmiyoruz. ve artı olarak ben onlara gitmediğim sürece buluşmuyoruz dışarı asla çıkmıyor. anlayacağını ilişkimiz süresince emek verdim affettim her seferinde pişman oldum ve şimdi gerçekten soğudum ama o ilişkimiz ciddi olsun istiyor. böyle biriyle hayatımı geçiremem ben yani sürekli yaptığı şeyleri tekrar yapar stresiyle yaşamak zor. en ufak kavgada bana düşmana söylenmeyecek şeyler söyledi yani cidden çok zor ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer