Sevgilimle bir sorunum var nasıl çözücem?

simdi arkadaslar gecen sene Haziran ayinda ben bi cocukla sevgili oldum bu cocukla biz 4 ay ciktik sonra eylulde ayrildim ben 7 ay falan ayri kaldik ama konusuyoduk o yaziyodu hep ariyodu beni falan surekli tekrar olalim barisalim falan diyodu bende affettim 25 martta affettim ve tekrar olduk cocuk sevgili olduktan sonra bi degisti pek yazmamaya basladi ilgisi azaldi aramamaya basladi fazla sonra gecen gunlerde bi olay oldu arkadasiyla kavga ettim arkadasi bana or₺spu dedi afedersiniz ama bende ona dönup anandir diyince sevgilim tutup goturdu arkadasini kavga etmisler sanirim ilk defa korudu her neyse cocuk gecen gun bu olayin oldugu gun aksaminda mahalleye gittim tam oturdum yazmasini bekledim arkadasi hakkinda konusucaktim ayrilik mesajini aldim surekli eve git falan diyodu zaten mahalledeyim sadece bende dinlemiyordum diye sozumu dinlemiyosun ben ayriliyorum mesaji aldim nefessiz kalacak sekilde baya agladim ben kustum falan 3 gun boyunca uzuntum mideme vurdu kusup durdum dayanamadim yazdim neden yaptin falan diye konustum baristim sonra yine kendisi istedi tekrar affettim cocugun annesi ameliyat olmustu cok gecmedi ustunden zaten yeni gibi bisey her neyse yine yazmiyo fazla bende yazmiyorum o yazmiyo diye aramiyo diye aramiyorum bende cocuk hic ilgili degil yazmiyo ama instagramda aktif oluyo ben harab oldum cok kotuyum hala da napmam gerek bilmiyorum konusmaya calisiyorum bisey diyince bos bos konusma demekten baska birsey demiyor ve bana annemden baska kimseyi dusunmuyorum falan dedi bende zaten beni dusun dememistim annesi bu haldeyken tabi onu dusunucek ama benim istegim sadece yaninda olmak destek olmak ve buna izin vermiyo beni harabeye cevirdi cok kotuyum ve dusuncelerimi durduramiyor ne yapmam gerek bu cocuga bana fikir verin lutfen
Sevgilimle bir sorunum var nasıl çözücem?