Sevgilim 2 gündür içimde bir sıkıntı var diyo benden rahatlatmamı istiyo ama ben çözüm yolu bulamıyorum nedenidr soruyor yok diyo nasıl yapacam
Nasıl yapayım
Nasıl olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kasma o kadar bende aynı şeyi yaşadım. Yanına gidersen fena olmaz ama kasma geçer o emin ol...
Bence ilgi çekmek için yapıyodur ya... Çözülemeyecek ne sorunu olabilirki?
Dediğim gibi çok kasma 😇
Aynı benim durumdasın. Sen çabaladıkça hata yapma ihtimalin artıyor. Sen kahin değilsinki kalbini açıp bakacaksın ne sıkıntısı var... Ben çok çabaladım şunu yapiym bunu yapiym diye az daha çok büyük kavga ediyoduk...
Aynen öyle :)
Bak sana şöyle açıkliym.
Sen uğraşmicaksın kız sorucak noldu bir sorun mu var diycek sende yok diyceksin. Sorunum var bişey yap derse de ben daha napiym ki senin teşhis koyamadığın soruna çok bişey yapamam diyceksin o da dökülecek. Olası bir tribe karşı da sen bana sorununu söyle bak ben sana nasıl yardım ediyorum de hoşbeş yap söylersede kesinlikle yardım et ve gevşeklik gösterme... 😇
Anlatmicaksa dediğim gibi sen bişey yapamazsın. Emin ol bol keseden anlatmıyorum. Bende benzer şeyi yaşadığım için tecrübelerimi paylaşıyorum 😇
Şiir yaz mesela ilgi istiyorsa 😕
Özlü söz? 😂
O zaman böyle arada bir özlü söz yaz. İşe yarıyor. Ama sıklığını iyi ayarlaman lazım belli bir yerden sonra ondanda sıkılıyorlar
Evet. Ama böyle epik yaz
Estağfurullah 😅 dur benim sevgilime yazdıklarımdan bir örnek veriym
Varsa mesele yok
Haaa 😅
"O bakışlar gürbüz bir aslanı kafese kapatabilecek kadar yumuşak ve gönül okşayıcı" mesela ben sevgilime bunu yazdım.
Rica ederim
Sıkıntının asıl sebebini çözmek lazım yani senle mi alakalı yoksa başka bişey mii
Onun mutlu olabileceği bişeyler yap
Uzak mısınız birbirinize? Yanına gitme imkanın varsa süpriz yap
Cevap
1Cevap
Konuş sor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar