AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Benim enistem teyzemi 30 yildir rencide ediyor insan icinde kilosu yüzünden ayril cidden psikolojik şiddet
Benim kız arkadaşım da vücut ağrılarım için egzersiz ve yoga videoları gönderiyor. Kız ve erkek arkadaş farkı.
@Gulab-jamun kızmıyorum sadece bıraktım bıraktım bybyyy
Şöyle erkeklere tahammül edip halâ birlikte olmayıda sürdürüyorsanız sorun tamamen siz de bas tekmeyi defolsun ne uğraşıyosun 🙄
Umursama. Ve böyle yapmaya devam ederse daha akıllı davranan bir erkeği hak ettiğini söyleyerek ayrıl.
ben senden daha kiloluyum ama karşımdaki kimse bana kilo ver böyle yap demez diyenide hayatımda tutmam tersim ben o konuda.
Özgüvenini yerle bir eder, böyle düşünce olmaz olsun, bu seni aşağılamaktan başka bir şey değil...
Sen de ona boy uzatma ameliyatları hakkında video at rencide et. Erkek dedegin uzun olur diye. Nasıl bir duyguymus anlasın.
İnsanlar Başkalarını Aşağılamayı Küçümsemeyi Dalga Geçmeyi Çok Seviyor Benimde Kekemeliğim Var Herkes Ağzımı Ökeniyor Konuşurken Çok Zorlanıyorum Herkes Dalga Geçiyor İnsanlar Çok Seviyo Başkalarını Aşağılamayı Küçümsemeyi Dalga Geçmeyi
Seni bu halinle kabul ettim derken. Seni küçümsemis, sana böyle davranamayacagini göster bence ona. Ayrıl gitsin. Ben seni böyle kabul edemem de..
öncele güzel kardeşim kilo ver sağlıına kavuş ha bu arada senin kilonla dalga geçenin popon tekmeyi at hayatını dahada güzelleştir.
seni gerçekten seven 100 kilo dahi olsan sever rakamların bir önemi yok bence sen o çocuğa yol ver gitsin kendine zayıf sevgili yapsın
Ben öyle düşünmüyorum bunu onun iyiliği içinde istiyor olabilir
@nurunuzzzz iyliğini düşünen adam böyle yapmaz
Aşkım şöyle birsey var ki sevmese istediği gibi birisini bulur ama onu seviyor ve kendine çeki düzen vermesini istiyor ben öyle düşünüyorum şahsen
@nurunuzzzz seven insan olduğu gibi kabul eder bende böyle düşünüyorum şahsen
Kiloda verilir alınır da önemli insanın iyi olması sürekli diyorsa sende iyice düşün şimdiden böyleyse zor
Belli değil mi resmen senin kilondan şikayetçi, beğenmiyor. Kendine baksın zargana
Genellikle kesinlik içeren tavsiyeler vermemekle beraber direkt yol ver bu arkadaşa diyorum. Üzer!
Kendi zarganaysa sende mi öyle olmak zorundasın işine baksın
Hahaha 70 kilo adam 130 kilo adami dovuyor ama 😀
Her şakanın altında bir ciddilik vardır. Unutma, içinden geleni söylüyor ki oda doğrudur.
Vallaha ben olsam ayrılırdım. Rahatsız oluyorsa ayrılsın o zaman
Basitçe sen kilondan memnunsun o değil. Nihayetinde, cemiyet içinde seni benliğinin bir parçası olarak gördüğü için dış görünüşünü önemsiyor olabilir. Bence bir erkek için kötü bir durum sevgilisini kilolu bulmak.
Ne kadar kilolu kızlar el üstünde tutuluyor bebek gibi seviliyor senin neyin eksik. Seni kırmaktan üzmekten çekinmeyen bir adamla hayatını karartma
Çok değer veriyorum el üstünde tutuyorum ondan sanırım sadece bu konuda değil her konuda sorun çıkarıyor kendisi dünyanın en mükemmel insanı bir ben kötüyüm ona göre
Belli ki narsist biri. Senin psikolojini yıpratır olan sana olur. Benim de hayatımda böyle kötü biri vardı ayrıldım ondan sonra mükemmel ruh eşimi buldum çok mutluyum
Kilo verin bunu kendiniz için yapın ve o kişiyi hayatınızdan çıkarın.
Yav ayrıl şundan toksik beyinli öğk bi dk durmam IQsüz
Henüz vakit erken iken kurtul derim seni millete eğlence yapmasına izin verme
Ay benimki de beni hep kilo aldırma peşinde balıketli seviyormuş beyefendi
Eğer ki kilo vereceksen kendin için olmalı bu
Yav erkeklere güvenip olmaz ne bazıları Kg. urdan rahatsız , bazıları Kg. suzları sever
bazıları Kg sever. Ben şunu anladımki ben Kg suzdum sevgilim seni beğenmiyorum Kglu seviyorum dedi ama kendisi kendini aynı fizikte tutuyor spora gidip antrenman yapyor valla şaştım kaldım sonra boş konuşmuş dedim bende kg vermeye başladım.
Senden baska konularda ustun degilse erkekler genelde karsi tarafi ezmeye calisir. yani senin ustun oldugun bir seyler onu rahatsiz ediyor olabilir. o da o sekilde kendisini yukseltmeye calisiyor. sen de onun bir kusuryla onun yaptgi gibi konus.. aynalama yap yani. anlarsa anlar. yaptiklarina dikkat eder. anlamazsa da geri cekil. konusma bi sure. o da akilliysa anlar yanlisini. duzeltmrye calisir
Sen ona Citroen de. Sen boyunu uzat ben zayıflarım de
Bence seni olduğun gibi kabul etmiyor ve gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
Bu zamana kadar sürmüş şimdi bunu söylemesi saçmalık
Sağlık için dese belki normal denir.. ama bu kadar ısrar saçma
Abi böyle şaka da olmaz ki bu senin kilona takmış boş boş konuşuyor ayrıl gitsinn
Beğenmeyen s3ktirip gitsin ag bu ne kilo da mı seçiyor , ayrıl knk
Zamanla ozguveniniz düşecek. Hakkı yok. İzin vermeyin. Bu da bir çeşit siddettir bana göre.
heralde benım ayrılmamı beklıyorsun sevgılınden ayrılsana kızım
1,70 boya 68 kilo çok iyi. Sorun yapıyorsa şutla ipppppneyi...
Kilondan rahatsız ve zayıflama videoları atıyor bunun sebebi ne🤔🤔zayıflamanı istiyor olamaz bence bu bi evlenme teklifi 🤷♀️
🤣🤣
Yorumlarda boy kilonu gördüm aşırı bir fazlalık yok bence sana bu şekilde davranan erkek sanırsın dünyanın sekizinci harikası
Sen onun zayıf olmasını eleştirmiyorsan kendisini aşırı iyi fiziğe sahip sanıyor. Ez özgüvenini kır yanıma yakışmıyorsun de ayrıl kanka böyleleri bundan anlar.
Haklısın ben söyleyince bozuluyor benim yüzümden birbirimize yakışmıyormuşuz herkes dalga geçermiş falan
Karaktersiz kendisine baksın ilk önce boyu kısa ve zayıf o senin yanına yakışmıyor. Yanına yakışacak birini bul gerçekten hem karakter hem de dış görünüş olarak.
Senden zayıfsa kendini saçma bi psikolojiye sokmuş olabilir
Seni bu halinle kabul etse bu konuyu bile açmaz. Böyle bir insanla ne kadar devam edebilir ilişkin bilmiyorum ama bence yol yakınken ayrıl. Seni kırıp üzeceğini bile düşünmeyen biriyle boşuna değerli zamanını harcamana değmeyecek
aşık değilsen yol ver ama aşıksan bi an önce kilo ver yoksa terk eder üzülürsün
Aşık değilim ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde de olmayacak gibi sayamadığım daha çok sorun var maalesef. Sağlıklı bi ilişkimiz yok
benim de böyle durum yaşadım eğer seni kilolu buluyorsa içine sindiremeyecektir sonun da gözüne uyanla birlikte olcaktır erkekler acımasız bu konuda
Aşırı kilo hastalıklara yol açar seni düşünüyor çocuk 😃😃
Ya ya tabi 😃
Tabi siz kadınlar her şeyi kötüye yoruyorsunuz😃😃
Kilon ve boyun kaç bana söyle, hemen söylim zayıflaman gerek mi değil mi
68/1.70
Zayıflama asla, hatta 2 kilo daha al. Eminim fizğin harikadır
seni kırmadan kilo vermeni istediğini söyleme çalışıyor. ben de yapıyorum aynısını
Kırıp dökerek söylüyor 🙃
e ver sende güzellim :)
Kirip dökerek söylenen şey şimdilik kilo, ileride zayıf olsan bile herhangi başka bir sorunda aynı taviri goreceksin en iyisi ayrıl öyle zayıflar misin istediğini yap
o kadar çok zayıf seviyorsanız gidip zayıfla olun
@Mejor öyle yapıyorum zaten
aynısını yapıyorum demişin zayıfsa niye yapcan
@Mejor eskiden yapmıştım ama benle beraberken kilo aldı
Zayıflamanı istiyo demek ki. Gayet normal. Her şeye ağlıyonuz
Ee bunu düzgün bir dille söylese anlayacağım kendisi neyse de annesi ablası bile yorum yapıyor üstelik hiçbir samimiyetim yokken. Bende kilo al dediğim zaman bozuluyor.
Gelsin ona da söyliyim ağlamasın o da. Haklısın son tahlilde
belkide kilo vermeni senin sağlığın için istiyordur. olamazmı
Düzgün bir dille söylese anlarım ama bildiğin hakaret ediyo
sende ona boyun kısa diyorsun. aynı şey değilmi
İlk kendisi bu şekilde konuşmaya başladı ama yoksa benim için sorun yok sadece kendisi olsa anlarım annesi bile zayıfla falan diyor
bence zayıfla rahat et : )))
Zayıflama videoları attığına göre senin daha çok kilo almanı istiyordur. Dimi?
Olabilir slxkaşxlaşx
Dinle kendine gel
https://youtu. be/W-QvfqP0Qy8? si=6wq8qeg1jVbelY_A
Ve sen bunlara rağmen seni dış görünüşün yüzünden aşağılayıp dalga geçen biriyle birliktesin bence sorunu kendinde ara kendine saygın varsa bu ilişkiyi devam ettirmezsin
Bulmuşsun zarganayi hem senden zayıf hem senden kısa bide sana laf ediyo terbiyesiz
Seni sevseydi böyle yapmazdı
Onu terk etmeden önce sen de ona kaslı yakışıklı erkeklerin videosunu at öyle zargana gibi dolaşıp şuna buna zayıfla diyemesin önce kendine baksın kıllı maymun
Ciddiyim bak seni sen olduğun için sevmeyen kimsenin yanında durma karakterin yerine vücudulamı ilgili saçmalık hocam ya şöyle insanlara taviz bilr vermeyin
Sende ona de ki param var yiyorum sana ne diye aklı başına gelir ya da sadece şaka yapıyodur belki bilemeyiz ama erkeklere de güven olmuyo şimdi
ona neymiş senin kilondan? ne saçma şeyler bunlar. kınamak istemiyorum başıma gelir diye ama ayrıl kurtul kızım
Ayrıl bence seni sen olduğun için seven biriyle ol
Bence bu durumdan hoşlanmadığını belirt ben böyleyim ya olduğum gibi kabul et ya da zayıf birini bul de.
seni olduğun gibi kabul falan etmemiş hayalindeki profile oturtmaya çalışıyor annesine kadar kıyaslama yapan birinden ayrılmak tek seçenek
Kilolu değilsin aksine olması gereken kilodasın. Aksi taktirde çubuk kraker gibi durursun. O da hiç kadınsı değil. Bence dikkat çekiyorsun o da bunu hazmedemiyor. Seni silik bi tip haline getirmeye çalışıyor. Auranı düşürüyor. İyi günler
Seni kötü hissettirmesine izin vermemelisin rahatsızlığı söylemelisin sınırlarına müdahale ettirme üzülürsün
Yazdığın bir cevapta gördüm. Bence boyunda kilonda gayet iyi. Sen sevgiline tekmeyi at bence