senin sğalıgın için diyor ama ben artık beni beğenmediğini düşünmeye başladım eskiden zayıftım bir ara ne oldu bilmem birden kilo aldım bir türlü veremiyroum gerçekkten sağlıgımımı düşünüyor acaba?
Cevabın nedir?
Ne kadar kilolu olduğunu buradan tahmin ederek yorum yapmak mantıksız , şimdi birine Kiloyu sormakta ayıp kaçar.. Eğer yakıştığını düşünüyorsan öyle kalsın fakat gerçekten sağlığını tehdit edecek kadar kilolu isen zayıflaman gerekiyor.. Sağlığını düşündüğü için mi seninle ciddimi düşünüyor bilmiyorum ama kendisine yakıştıramıyorsa egosu tavan yapmıştır.. Eğer öyle biri ise hiiç zaman kaybetme.. Ama niyeti iyi ise kilo verme konusunda bir kaç yontem onerebilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılyok evlenmeyi düşünüyoruz. çevremde yakıştıgını söylüyorlar genelde 70 kiloyum şu an eskiden 63 ten yukarı çıkmadım hiç o da 70 kilo kendisinden zayıf olmamı istiyor boyum 1.62
- +1 yıl
Kilon normal gibi fakat yinede kilo verdiğinde onun mutlu olacağı kanısındaysan ver.. Bol bol su iç..( günde 2-3 litre).. Yüruyuş yap günde 3-5 kilometre.. Ekmeği tuzu özellikle şekeri azalt ve kes.. Porsiyonları küçült , ciğneme süreni arttır, abur cuburu ve gazlı içecekler içme.. Onun dışında aşırı yağlı yemez isen hiç sorun olmaz, gereksiz diyetlerle kendi sağlını bozma.. Biraz spor yap.. Hem kasların sıkılaşsın hemde rahatça ki ayda 2-3 kilo rahat verirsin.. Sağlıcakla kal.
Soran+1 yılçok teşekkürler
En İyi Cevaplar
anacım artık seni beğenmiyorum diyecek hali yok yaa :) Bence dikkatli ol.. bu 'zayıfla' ısrarlarının ilk evreleri umursamazlıkla geçerse , inan bana ikinci evrede gözler sağı solu rasat etmeye başlar. Erkek milleti (yani biz:)) bu görsellik mevzuna takılıyoruz malesef...
kolay gele..,
muhabbetle06 Yorumla
Soran+1 yılzaten hep balık etliydim herkes yakıstıgını söylüuor dikkat çeken biriyim ve karsımdaki o tarz bir insan değil zaten yeni baırstık bu mevzu yüzünden ben ayrılmıstım dün söz verditti bana onu bırakmamam için bende dün ki konusmamızdan sonra cok cabaalamaya karar verdim bakalım zayıflayıncada birşey bulursa o zman görür o :)
Soran+1 yıla bende kendime yakıstırmıyorum vermek istiyrum ama o söleyince sanki inat yapar gibi daha fazla yemek geliyo içimden :D sorun bende galiba inş çabalıcam bu kez
Soran+1 yılsağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabamda anneme zayıflamasını söylüyordu anneö 36 yaşında zayıfladı ve şu an 19 gibi görünüyor. 2 ayda 15 kilo verdi nasıl verdi diye sorucak olursan ciddi ciddi aç kalarak ve spor yaparak verdi. Örneğin Sabahları bir dilim karpuz öğlen bir tane elma akşam ise bir tane dolma yiyordu bu sadece bir günü bu şekilde aç kalarak verdi. Zayıfladı ve şu an sağlıklı besleniyor
07 Yorumla
Soran+1 yılsüper ya bende verebileceğim en düşük kiloya ulaşmak istiyorum teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek bu arada eğer merak ettiysen annem 165 boyunda 71 kiloydu şu an 56 kilo :)
Cevap sahibi+1 yılAynı zamanda bilmeni isterimki sevgilin bunu seni beğenmediği ya da sevmediği için söylemiyor. benim babam anneme çok aşık onu çok seviyor ama o da zayıflamasını istiyordu aynı şekilde bende kilo aldığım zaman babam aynı şeyi banada yapıyor :)
Soran+1 yılyaa çok moral verdin sağol hedefimdeki kilo bu arada 55 56 inş bende yemegi kısıyorum bu saatten sonra :)
Cevap sahibi+1 yılBaşarılar dilerim :) birde sabah aç karnına ve akşam elma sirkesi iç kilo vermeyi hızlandırıyor. Bir de formun meyveli çayları oluyor (mesela elmalısı çok güzel :)) o çayın içinde sinameki bitkisi olanlardan al onlarda boşaltıma çok yardımcı oluyor ve kilo vermeyi kolaylaştırıyor
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım benim
bunu ilişkinin sana kattığı birşey olarak gör. Bak ne güzel seni daha iyi birşeye teşvik ediyor, kilo aldın diye terkedenler de vardır elbet. bir de onu düşün. sana destek olması iteklemesi güzel birşey bence. insan sevdiği kişiye böyle yapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol çok moral oldu şu an bana ya bazen öyle konusuyrki evet diyrm beni düşünüyor bazende çok üsteliyr haliyle kavga ediyoruz bakalım hep baslayıp bıraktıgım spora tam gaz vereyim zayıfladııgmdada birşey bulursa konusacak sonra düşünecem :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
17Cevap
boş ver yav takma kardeşim:) bende boyuma göre zayıfım ama hiç takıntı etmedim şimdiye kadar. fiziksel özelliğin için beğenen adam evlendiğinde yani yıllar sonra yaşlandığında yüzüne hiç bakmaz demektir. bırak gitsin :))
01 Yorumla
Soran+1 yılyok sevggisinden şüphem yok beni ikna etti buna sanırım ben biran önce zayıflamalıyım bu konu yüzünden kavga ettik ayrıydık yeni barıstık ve benden söz aldı bırakmıcam artık onu
valla benm eski kız arkadsm lk çıkmaya basladgmzda zayıftı ben kilo aldrıdım bilerek bence kilolu daha güzel seviyorsan zatn hiçç umrunda olmaz insanın... seninde sanmyrm sağlığını etkilyck kadar kilolu oldgnu erkek arkadsn begenmyrdr
02 Yorumla
Soran+1 yılbalık etliyim işte ama tek takıntısı bu onun dısında bir laf etmez olumsuz
+1 yılbir kere çok şişmansan sağlığını düşünüyor olbilir evet bu hoş tatlı bir hareket ama eğer sadeece daha güzel görünüceğini düşündüğü için söylüyorsa yani sağlığında bir problem yoksa sevgilinin sana bu konuda baskı yapması hiç hoş değil canım yani seni oldupu gibi kabul etmiyosa gerçekten sevdiğini düşünmüyorum ben
ama sen kilo vermek istiyosan tavsiyelerim bolca var:))01 Yorumla
Soran+1 yılevet artık istiyorum alabilirim hepsini :)
Boyun 162ymiş evet boyuna göre ideal kilon 55-60 arası olması lazım hem sağlık hem görünüş için. Aldırış etmemek lazım ama eğer çok baskı yapıyorsa hayatında başkası vardır ya da artık gözüne hitap etmiyorsundur
00 Yorumla1 ay hic konuşmadik demissin. hicmi yazmadnz. kim önce adim attı merak ediyrm da. bu arada. benim eski sevglimde bana kilo vermemi istyrdu 176 boya 55 kiloyum şu an :) cok zayifladim ama ayriyiz :(
014 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm senin adına. ben ayrılmıstım o yurtdısında yaşıyor bu yüzden evet hiç konusmadık sonra ben onun görmediği bir foto koydum facee eskilerden yeni halim zannetti öyle konusmaya basladık tekrar bende sölemedim o eski foto af ama dün öyle şeler söyledi ki söz verdirdi beni bırakma die yani ona güvenyrum tek sorun şu an aramzdaki mesafe ve bu kilo ver deme olayı onun dısında güvenm ve sevgisinden eminim
Soran+1 yıldeğildik ekli. çünkü ben kestirip attım ve bir ton laf etiim git zayıf kız bulda sen sadece fiziksel bakıyosunda derdin başka seyde bir ton düşün çok kırmısım barıstıktan sonra anlattı hak verdm hatta engelledim filan yani epey büyüttüm çünkü sürekli konu sağlıklı beslenme spor delirmiştim neyse barıstık dün sonucta evlilik düşünüyoruz öncedende böyleydi hala aynı.. çok iyi 1 ayda inş bende hemen vermek istiyorum sevmediğim konu ise sürekli dikkatli olmak zorunda olmam hızkı kilo alıyrm çünkü
- +1 yıl
Metabolizman hizli ondan. sana keciboynuzu pekemzi oneririm her sabah a karna ic. diger pekmezler kilo aldirtiyor bu aksine verdiriyor. Lavaboya hergun cikiyrsun. ayrica bagirsaklarinda iyi clasiyr. senin hizli kilo almanin nedeni bağırsaklarda sorun var. onu duzeltirsen hizlica verebilrsn.
Ben bu barisma asamasini kim baslati merak ettim :)
Soran+1 yılben :D ya ben kara kalem resim çiziyorum biz birlikteyken 2 tane onun resmini çizdim dün defterleimin arasından cıkınca mesaj attım sana posta ile göndericem çöpe atmaya kıyamadım diye sonra olan oldu :D kandırdı beni meğersem mesaj atmamı bekliyormus
Soran+1 yılİnşallah canım
Soran+1 yılneden ayrıldınız
Soran+1 yılo ayrıldıysa o gelsin bekle sen. bizim olayda ben bırakmıstım geri dönme niyeti ilede yazmadım guru yaptım iyice cidden resimler için yazmıstım ama barıstık sabret hiç ummadıgın oluyor bir şekilde o gelsin
Soran+1 yılseviyorsa elbette unutmaz sen bilirsin yinede istersen sansını dene en azından keşke demezsin keşkeler daha acı verici gerçekten
+1 yılhmm ondan ayril kilo ver hirs yap sonra onunla dalga gec:)
215 Yorumla
Soran+1 yılyok aramız bozuldu bir ara git dedim zayıf kız bul kalbni kırdım iyice 1 ay konusmadık sonra eski bir fotomu koymustum face görmediği yeni halim zannetmiş dün barıstık ben hala diyemedim ya ne yapcam bilmyrum kilo vermişşin çok güzel olmussun falan dedi bende bişe demedim şimdi ne yapcam bilmyrm :D af be
- +1 yıl
sepetle o elamani yarin evlenseniz farzi misal diyorum.. kilo alabilirsin hamilelik filan
o zamanda beyenmez bu
Soran+1 yılyok söz verdim bana bu acıyı bidaha yasatma dedi bu konuları haddinden fazla konustuk ya beni ikna ediyor sorularıma bir şekilde aynı dediğin gibi söyledim ona ama taktı kiloma sanki ben çok meraklıyım böyle olmaya
- +1 yıl
sanmiyorum.. adam seni zayifken beyenmis
daha zayif güzel bir kiz bulsa gözü ona kaysa daha cok üzülürsün
Soran+1 yılöyle bir insan değil ki bakmaz kızlara dindar birisi
- +1 yıl
ya ya öyledir..
hele zayif hosuna giden bir kiz ona baksin ilgilensin
:)
Soran+1 yılyaa zaten dün barıstık istese bulurdu birini
- +1 yıl
zayiflamadigini ögrenince ne diycek
merak ediypom:)
Soran+1 yılya sorma yusuf yusuf haldeyim yine beni deli etcek zaten nasıl 1 ayda bu k dar zayfladım kça kilosun filan dedi bende basladın yine dedim konu kapndı ama görüntülü konustugumuzda anlıcak sonucta af napsam dün o kadar dua ettim sabah kalktım aynıyım ya
- +1 yıl
kilo almayi sen istemedin ki olan olmus bir kere..
bu sekilde kabul etmiyorsa
yollari ayirmak en iyisi
Soran+1 yılyeni barıstık hem seviyorum onu acaba bende onda bir kusur bulup sürekli sölesem beni anlar mı
- +1 yıl
denemende fayda varr
ama senin yalanin ortaya cikinca
terk edebilir
ne bileyim.
Soran+1 yılyalan sölemedim ki kendiliğinden gelişti herşey baslangıçta barısma niyetim yoktu aslında o yüzden bozmadım sonrada barıstık diyemedim
- +1 yıl
dürüstlük muhim..
sonra böle düsünürsün kara kara
Soran+1 yılhaklısın nasılsa öğrenecek
sağlığınıda düşünüyor ama asıl sebep seni beğenmiyorum diyememesi. he taktik vermesi bişeyi ifade etmiyo senin içinden gelmdikten sonra, tecrübeyle sabittir.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet dediklerini yapmadım :D ya aç kaldıgımda gözüm kararıyor e çabuk kilo alıp veren biriyim ama gitmedi kilolar bir türlü doktor korkum var gitmedim sorun ne bilmyrum onunlada defalarca konustuk ama anlamıyo bir sinir oluyrm hergün sonra ye çikolataaları af
Soran+1 yılsağol dikkat edeceğim artık
+1 yılSanmıyorum sağlığını düşündüğünü. Öyle olsa baskı yapmaz sana. Güzelce söyler sonrasında ısrar etmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılyani baskı dediğim karışımlar söylüyo egzersiz videoları gönderiyo filan bilmyrum ya
- +1 yıl
Bilemiyorum bende bir zamanlar kiloluydum ama sevgilim sürekli kilo verme böyle iyisin hatta kilo al falan diyodu.
Soran+1 yılya aslında haklı buluyorum onu aama ne yapayım ben stere girince kilo alıyorum istemeden bende ona kilo al diyorum yani yanında ondan ufak görünmemi sitiyr haklıda ama sürekli her konusmada bu konu geçiyr delirecem
- +1 yıl
Demekki memnun değil bu halinden. Sağlığını bahane ediyor yani amaç dış görünüş. Bu arada bence kilo vermelisin ama beyfendi rahat etsin seni begensin diye değil kendin için. Bunun en kolay yoluda spor salonu ya da hergün yürüyüş
Soran+1 yılhaklısın o istedi diye yapmaya basladıgım herşeyi bıraktım içten gelmeli ama bu kez bende istiyorum
birden kilo almaya başladıysan bunun tek sebebi var neyse ama eğer gerçekten sana kilo ver diyip duruyosa hayatında başkası vardır onun onla seni kıyaslıyodur kafasında
01 Yorumla
Soran+1 yılbirden kilo almaya başladıysan bunun tek sebebi var neyse
nedir ki sebebi?
Kbakma da anca oyle soylemekle olmaz
Boyle bir konuda sana yardimci olmasi lazim
Birlikte fitnessa falan gidin
Öyle sikayet edercesine söylemesi kolay !!!
Gavata bak09 Yorumla
Soran+1 yılyurtdışında yaşıyor:/
Soran+1 yılo spor yapan biri bende ona şişmanla diyorum ama onun gibi her mevzuda pat die bu konuyu açmıyrm yani
Soran+1 yılseviyorum zaten ayrılmıstım bidaha yapamam bu kez ben caba harcıcam keşke dememk için
Soran+1 yılolmaz inş güveniyorum gerçekten inanıyorum seviyorum ve o da seviyo buna eminm
+1 yılDost acı söylemez, dost acıyı da tatlı söyler... Ki yol arkadaşımız en yakın dostumuzdur...
05 Yorumla
Soran+1 yılya aslında haklı ama ne bileyim ço kkırılıyorum
- +1 yıl
Lehinize çevirin!
Soran+1 yılnasıl çevirebilirim
- +1 yıl
O istediği için değil, kendi güzelliğimi açığaçıkarmak için
Böyle yaptım ben
Allah Allah bunu söyleyince şimdi de-javu oldu
Soran+1 yılyok bu saate kadr o dedikçe tersini yaptım simdi artık bende istiyorum :)
Gitsin zayıf bulsun ozmn gerizekalı sey. Durmadan söylenmez böyle birsey.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bu yüzden kavga ettik bir aydır ayrıydık üdn barıstık ama hala aynı sinir oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBegenmiyo olmasi yanlis bir sey degil. Sen kendi bogazina duskunlugun yuzunden kilo aldiysan eski halini ozleyecektir. Sen de biraz zahmete katlanip o kilolari vermek zorundasin hic kusura bakma.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten haklısında ben hep basladım ama bikere söylenir sürekli söyleyince devam etmedim hiç ama bu kez sonuna kadar yapıcam
Cevap sahibi+1 yılSurekli soylenmez o konuda haklisin insan utanir sadece bir kere soyler. Madem o kadar istiyor, seninle beraber spor yapip seni motive etmeli
Kendi zevkini duşunuyodur sağlığını duşunse bir soler ıkı soler daha fazla ustelemez beğenipsa bolede beğenmeli seni
08 Yorumla
Soran+1 yıldiyorki benden zayıf ol snei düşünüyorum bu zararlı kendisi spor yapan biri bende ona sişmanla diyorum ya bende mi öyle sanıyo acaba :O
Soran+1 yılaynen öyle oldu yapacağım varsa bile iyice boşladım sporu
Soran+1 yılya bilmiyorum her konuda öylesine anlayışlı ki ama su kilo mevzundan beni delirtti ben hiç takmazdım o söledikçe bende takıntılı oldum artık iyice
Soran+1 yıltaamam kavgai le demitşim bu kez güzellikle söyleyeyim
biraz çekici giyin hiç kilonu felan dert yapmaz meraklanma =)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok sevmiyorum ben öyle şeler :)
+1 yılBeğenmese ayrılır bence, sağlığın için söylüyor olması muhtemel.
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında çok ugrasıyo karısımlar tavsiyeler veriyor diyorki kendisi minyon tipli biri yanyana olunca kötü görünmesin bende kıırlıyorum :/ isteyerek almadım sonucta kansızlıgım var aç aklınca gözlerim karraıyor
+1 yılYersen geceleri tatlıları pastaları üstüne spor yapmadan yatarsan sevgilinde beğenmez kimse beğenmez sözüm sana değil abi az yiyin lütfen :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D napalım üzmeyin sizde yemeyiz çukuleta
- +1 yıl
Bir ara 109 kiloydum kurbanda babam dedi ki artık kurbanlık olarak seni keseriz ne dersin?
Güldüm ama içim kan ağladı ve hırs yaptım 30 kilo zayıfladım!
O zaman kızmıştım ama sımdı teşekkür ediyorum ;)
Soran+1 yılbende çok hırslıyım şu an 50 kiloya düşmek istiyorum çıtayı yice düşürüyorum :) yanlız fena demiş baban :D
+1 yılSağlığını falan düşünmüyor. Fitnessa başla üç ayda toplarsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılaçlıpa dayanamıyrm snaıırm çokça spor yapacam artık
- +1 yıl
Aç kalma zaten ama cok yeme zamanla miden alisir zaten sporu bol bol yapabilirsin ben haftanın beş günü gidiyordum önceden
Soran+1 yıltamma zaten hızlı veriyorum hızlı alıyorum en kötüsüde bu sürekli dikkat etmek gerekiyor
- +1 yıl
Aynen oyle canim sporla ve saglikli beslenerek yavas yavas ama istikrarli kili verirsin yazildigin spor salonundaki calisanlardan program cikarmalarini isteyebilirsin
+1 yılYeşil çay ve yeşil kahve günde 5er bardak ilk yeşilçayı Uyandığında ilk önce 1. Bardak su sonra yeşil çay ekmek yağ tuz ve şeker kullanma 3 ay sonunda farkı görürsün
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam deneyeceğim teşkkrler :)
- +1 yıl
Dene devamı gelir arkadaşım birazdan aerobik hareket ekleyerek 3ayda 11 Kilo verdi
Soran+1 yılçok iyi deeneyeceğim sağol umarım bended işe yarar zaten hızlı kilo alıp verebilen biriyim
- +1 yıl
Yavaş verirsen alman okadar zorlaşıyor hızlı alıp vermek sağlığı bozar
Soran+1 yılevet göz kararması oluyo kansızlık sorunum var aç kalamıyorum işte bilyr bunları bakalım bu kez çaba harcıcam her zaman başlıyorum bu ısrar kıyamet görünce vazgeçiyodum bu kez yapıcam zayfladıgımda ne bulacak bakalım dır dır etmeye
- +1 yıl
Az yemelisin ama cok öğün mesela 50 gr yağsız peynir ve 2 haşlanmış yumurta yeter 3 saat sonra bir elma vsvs
Soran+1 yıltamam deneyeceğim sağol
+1 yılseni beğenmiyor kanka ama üzülmeye gerek yok seviyor. sadece biraz çabala :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsağlığını düşünüdüğünü sanmıyorum :/ çok mu kilolusunki.. ben yardımcı olabilrim bu konuda:)
010 Yorumla
Soran+1 yılben hep 59 63 arası gidip geliyordum birden 70 e çıktım boyum 1.62 onla aynı kilodayız ondan zayıf olmamı istiyr ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılevet fazla kilon varmış ama erkek arkadaşın istiyor diye verme kendin için ver bence hem güzelliğin hem ileride sağlığın için.. nekadar zamanda aldın bu kiloları beslenme şeklin nasıl? istersen özelden de yazabilirsin
Soran+1 yılbenim sorunum aslında hızlı kilo alıp vermemle ilgili daha önce 63 kilodan birden 51 kiloya düştüm yememi hiç kesmedim sadece hergün belli bir mesafe gitmem gereken biryere yürüyüp gittim az bir zamanda verdim sonra yürümeyi bıraktım birden yine 62 kilo oldum herşey normaldi balık etli herkes verme diyordu ama şimdide birden 70 oldum kaldım çünkü kpss hazırlandım sürekli ders basında hızlı verme olayım dondu sanırım veremiyorum kısa zamanda 5 ay içinde birden böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılanladım canm bende olmuştum şu an nasıl yani tempon evde msin hep spor falan
Soran+1 yılevdeyim sporu ders çalışmak için bıraktım halada baslamadım yani uyarıları bende ters tepki doğrusu ve takılı kaldım bu kiloda sürekli hevesle başlayıp aman boşver dedim ama artık düzüenli yapmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılilk ozaman spordan önce beslenmeni şekillendir güzel bir diyet programı daha doğru diyet değil dikkatli beslenme programı
Soran+1 yılaşırı yemek yiyen ve abur cubur tüketen biri değilim 2 öğün yiyorum ama ekmek çok yiyorum sanırım ve diyetlerde çoğunda ekmek yok aralarda hiç yemem sevmem öğün dışı sorun ne bilmiyorum zaten doktorada gideceğim çünkü bu uzaman kadar yemek düzenimi hiç değiştirmediğim halde kilo alıp verdim troitlimiyim neyim doktor korkuumu bir kenara bırakıp gidicem artık
Cevap sahibi+1 yılevet doktora gitmen iyi olur ki 2 öğün yemekte hiç sağlıklı değil kahvaltı yap mesela yumurta ye domates salatalık peynir. ve yumurta hergün yediğin zamanda günde 100kalori yaktırıyor aralarda yoğurt ye yemek evde ki çok yağlı olmayan tüm yemeklerden ye et sebze ekmek yeme.. doymuyosan sebze yemeğinden bir tabak daha ye ama ekmeği hiç yeme.. gündüz iyi beslen akşam az ye hemen fark edersin
Soran+1 yılçok sağol bu kez kızsamda vazgeçmicem buradaki tüm tavsiyeleri uygulayacağım :)
Cevap sahibi+1 yılinşallah böyle istikrarlı olursun kendin için:)
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbegenmiyordur kesin. fitnes ve yediklerine dikkat et
00 Yorumla Kesinikle CANAN KARATAY'ın tavsiyelerini uygulamalısın. çok iyi sonuç veriyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam netten bakacağım hemen sağol
+1 yılBana genelde al diyolar
Takmıyom123 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli bunu söyleyen insanlara çok özeniyorum şu an
- +1 yıl
Ya sacmalama kızım ya
Kaç kilosun ki böyle diyosun
Soran+1 yıl70 :(
- +1 yıl
Boy?
Ya yüzün güzelse okeysindir
Soran+1 yıl1.62 boy yüzüm nasıl anlatayım tuba büyüküstünle fahriye evcen karısımıyım diyebilirim sürekli bu ikisine benzetiliyorum
- +1 yıl
Uuu iyisin be mal mal konusma bosver kilonnda nazar boncugun olsun :D
Soran+1 yılsağol yüzümüzde olmasa zaten napcaz bilmiyorum :)
- +1 yıl
Ah bende alabilsem kilo yaa:D
Vucud olculerin iyimi
Soran+1 yıliyi değil basen sorunum var tam balık etliyim yani dim şimdi balığa dönüştüm :D
Soran+1 yılalma yahu ne yapcan kiloyu
- +1 yıl
Göğüslerin de iyiyse tam türk erkeginin sevecgi tippsin :D
Soran+1 yıleh işte kilo alınca doğal olarak oralarda büyüyor :D
- +1 yıl
Ya sakın bozma ben göğüs büyütmek için yiyorum full olmuyo sadasaasgsg
- +1 yıl
Göğüsün alakası yok, taktınız şu göğüslerin iyi olmasına hea ! :D
İnsan olması ve yüzünün gülmesi yeter bir insanın, biraz da güzel oldu mu tamamdır...
Benim dediğimi unutmayın ! ;) - +1 yıl
Herkes öyle düşünmüo dhksda
- +1 yıl
Ben özelim ! adsaddsssffsd
- +1 yıl
6 eylülsün senn :D!
- +1 yıl
:D ;) Cumartesi...
Soran+1 yılen iysi silikon :D ya bende yüzümden gitmesin istiyorum amma kilo verince yüzümden gidiyo basenler full yerinde yani istediğin gibi olmuyo alsanda baska yere alırsın kiloyu :)
- +1 yıl
Spor yap
Soran+1 yılay çok gaza geldim başıcam artık korkun benden kilolar :)
- +1 yıl
Cidden basla kızz :D
Beli incelt gerisi kolay :D
Bacak egzersizi de yap senden taşı olmaz puahdsuasaf
Soran+1 yılkemer aldım zaten titreşimli tam basen ertimek için birebir :)
+1 yılSiktiri çek derim seven her haliyle sever ablacım
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılmıstım bu mevzu yüzünden barıstık tekrar
Seni beğenmiyorum diyecek hali yok beğenmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbegenilmeyecek biri değilim ama su kilolar olmasa :/
Beğenmiyorsan işte kapı de ya ne takıyosun?
00 Yorumla
+1 yılDukan diyeti yap ben yaptım 22 kilo verdim 3 ayda
02 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş bakacağım şimdi
- +1 yıl
En iyi cevap seç bari :D
+1 yılo kızdan anlamıyo bosver baskan :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl:) sağol
- +1 yıl
ne l*n öyle dal gbii kadınlarıseviyolar ulan benim bildiği bileli türk kadını etli butlu olur yav asimile ediyolar artık :D
Soran+1 yıldemi ya eskiden zayıflara hastalıklı mısın derlermiş kızı istemezlermiş şimdi devir döndü o devirde yaşamak varmıs :)
- +1 yıl
baskan bendede öyle anamda öyle diyo gördü mü cırpı gibi bunlardan hayır gelmez evinede bakmaz diyo :D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılSağlığını düşünmüyor yanına yakışmani istiyor
00 YorumlaKendini düşünüyo bence
00 Yorumlasarılırken filan zor oluyor adam haklı..
01 Yorumla
Soran+1 yılyutrdışında o ben türkiyedeyim
bepenmiyo seni bellki
02 Yorumla
Soran+1 yılçok uğraşıyor aslında öneriler egzersiz videoları gerçi kıırlıyorm ama hep ısrar hep
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sağlığını düşünmüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri değil ama kırılıyorum işte
Feci çok feci
00 YorumlaDiyetisyene git
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç gitmedim sanırım bu gidişle gitmek zorunda kalıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana gel kilolu severim :)
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem