yemek yemenizde size ısrar ediyorsa hatta size yemek yapıp elleriyle yediriyorsa. size sürekli çikolata tatlı vs hediye ediyorsa. aldığınız kilolara sürekli iltifat ediyorsa. tartıda gördüğünüz sayılar sizi korkutmaya başlamış, aynada her yeriniz büyümüş kendinizi farklı birisi gibi görünüyorsaniz bu ilişkiden memnun şekilde devam eder misiniz?
zevkli geliyor kulağa hoşuma gidebilir
değişmesi konusunda uyarırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek arkadaşınız kilo almanıza neden oluyorsa rahatsız olur musunuz?
güzelmiş kadın kendini sevmeyi biraktiginda cirkinlesir zaten hayatta bin turlu felegin cemberinden geciyor kadinlar evlilik cocuklar derken kilolara da yansiyor her şekilde 😊 kendini sevecek olman güzel
Çünkü inan 88e deçıktım 46 yı da gördüm sürekli kilo alıp veren çevreyi aşırı takan biriydim boyum da 170 artık kilo almışsın diyorlar olabilir ben böyle seviyorum diyorum veya kilo vermişsin diyorlar aynı şekilde zerre umrumda değil kendimi sevmeyi öğrendim
İlkokulda çelimsiz denilebilecek cinsten bir çocuktum ortaokulda ideal kilomdaydım liseye geçerken boyum attı sonra o sıralar voleybol ve basketbolu çok seviyordum okulun voleybol takımındaydım hatta okullar arası maç yapacaktık ve 1hafta öncesinden kolumu kırdığım için katılamamıştım herneyse yani meşgul olduğum sporlar o sıralardaki ilgim ve boy atmamla alakalı olarak kilo verdim çok fazla boyda atınca iyice zayıf çelimsiz sonra lise 1in yaz tatilinde akrabalarımız bi ton laf söylediğinden dolayı kafaya taktım kilo almak için kansızlıkta vardı gittim kan ilaçları falan , sürekli fast food baya kilo almaya başladım 10. sınıfın sonunda 46dan 67ye kadar çıktım artık iştahım açılmış falan 11de birini sevdiğimi sandım bi sıkıntılar çıktı çok şeyle tek başıma mücadele etmem gerekliydi stres sıkıntı iyice yedim 😂 11in sonunda 89dum akrabalarımız yine birşeyler söylüyor irem kilo almışsın falan ama bakışlarından sezdiğim o his sözlerinden daha kırıcıydı 12inin başına kadar yeme içmeyi birden kısıtladım kendimce 12ye geçerken 70 civarındaydım 12nin 1. dönemi bitti 65dim sonra 2. dönem okula gidemedik korana çıktı falan 52ye düştüm yaz tatiline kadar artık iştahım o kadar kesilmişti ki yiyemiyorum sürekli kilo kaybediyordum falan amaaaan işte bişeyler bişeyler oldu şimdi takmıyorum şimdi dikkat etmiyorum canım isterse yerim istemezse yemem kilo alırsam da almasam da kimseyi ilgilendirmez bu benim vücudum ben seven sever sevmeyenler de sevmesin umrumda değil 💁🏻♀️
seni beğenmiş seni almış canim sadece fiziğine bakıp alicak hali yok ya 😊 yemek yedirmeyi seviyor fantezi biraz bu sismanlasin da boyle böyle olsun gibi bir kotu niyet yok yani. hem ilerde evlenseniz hamilelik falan kilo almayacak misin zaten
balik etli seviyorum ama daha fazla kilo aldı diye de zevkim azalmaz obez hatta morbid obez olsa da her türlü aktivitemiz zevk azalmadan devam eder. tabi cok asiri sismanlarsa kilo alışını azaltmaya hatta kilo vermesini saglamaya calisirim ama kilolari cok asiri olsa da sevgimi etkilemez
şen ve eğlenceli birisin ben karşılaşmak istedim şahsen ama gizlisiiiin takipciiim değiiilsin formuna dikkat edenlerden miydiiiin çok sıkma kendini guzel hanimefendiiii https://youtu.be/Z8FqkSVDpuA şarkının 1.27den baslayan nakaratini size itaf ediyorum 🤣🤣
Kızlar Ne Diyor
O yiyecekli bana yedirirken niyeti iyiyse rahatsız olmam fakat amacı bana kilo aldırmak ise elbette rahatsız olurum.
Önemli olan niyet.
niyet yemek yedirirken alinan haz bunun karsiliginda kilo alicaginin tabiki farkinda ama kilo almani umursamiyor sağlığını etkilemedikce
Mutlu olurum tam tersi eixnhs
hoşuna giderdi demek 😊
Zayıfım kilo almak istiyorum alamıyorum ondan
ideal kilona ulasincaya kadar sevgili kalmak isterdin o zaman 😄
Olmam.
Ben kendimi her halimle sevebilirim.
çok güzel bir kizsin her kiloda her yasta kendini sevmekte hic zorlanmayacaksin 😊
Umarım öyle olur , teşekkürler
gercekten biraz fazlaca kilo almanin senin açından bir mahsuru yok mu?
Tahminimce dediğim gibi..
güzelmiş kadın kendini sevmeyi biraktiginda cirkinlesir zaten hayatta bin turlu felegin cemberinden geciyor kadinlar evlilik cocuklar derken kilolara da yansiyor her şekilde 😊 kendini sevecek olman güzel
🙃🙂
günaydın seninle konusasim geldi 😄
Günaydın
kilo takintisi olmayan bir bayan olarak cok nadir bir insansın 😄
Çünkü inan 88e deçıktım 46 yı da gördüm sürekli kilo alıp veren çevreyi aşırı takan biriydim boyum da 170 artık kilo almışsın diyorlar olabilir ben böyle seviyorum diyorum veya kilo vermişsin diyorlar aynı şekilde zerre umrumda değil kendimi sevmeyi öğrendim
merak ettim gercekten baya kilo alip vermissin ne zorluklar ne hikayeler gecmistir basindan özellikle 88 kilo olduğun hâli baya merak ediyorum 😄
kilo alma verme hikayelerini dinlemek hoşuma gidiyor musaitsen anlatır mısın?
İlkokulda çelimsiz denilebilecek cinsten bir çocuktum ortaokulda ideal kilomdaydım liseye geçerken boyum attı sonra o sıralar voleybol ve basketbolu çok seviyordum okulun voleybol takımındaydım hatta okullar arası maç yapacaktık ve 1hafta öncesinden kolumu kırdığım için katılamamıştım herneyse yani meşgul olduğum sporlar o sıralardaki ilgim ve boy atmamla alakalı olarak kilo verdim çok fazla boyda atınca iyice zayıf çelimsiz sonra lise 1in yaz tatilinde akrabalarımız bi ton laf söylediğinden dolayı kafaya taktım kilo almak için kansızlıkta vardı gittim kan ilaçları falan , sürekli fast food baya kilo almaya başladım 10. sınıfın sonunda 46dan 67ye kadar çıktım artık iştahım açılmış falan 11de birini sevdiğimi sandım bi sıkıntılar çıktı çok şeyle tek başıma mücadele etmem gerekliydi stres sıkıntı iyice yedim 😂 11in sonunda 89dum akrabalarımız yine birşeyler söylüyor irem kilo almışsın falan ama bakışlarından sezdiğim o his sözlerinden daha kırıcıydı 12inin başına kadar yeme içmeyi birden kısıtladım kendimce 12ye geçerken 70 civarındaydım 12nin 1. dönemi bitti 65dim sonra 2. dönem okula gidemedik korana çıktı falan 52ye düştüm yaz tatiline kadar artık iştahım o kadar kesilmişti ki yiyemiyorum sürekli kilo kaybediyordum falan amaaaan işte bişeyler bişeyler oldu şimdi takmıyorum şimdi dikkat etmiyorum canım isterse yerim istemezse yemem kilo alırsam da almasam da kimseyi ilgilendirmez bu benim vücudum ben seven sever sevmeyenler de sevmesin umrumda değil 💁🏻♀️
aşırı zayıflığı da biraz tombullugu da deneyimlemissin vücudunu en cok hangi kiloda beğeniyorsun?
89 kilo olunca yağlar nerde birikti 😄 kendi hoşuna gitmiş miydi dolgunlaşmak
Bu kilomda beğeniyorum 170 boyum 60 kiloyum bence iyi
zaten cok ta ideal bi nokta ben belki tombiş olmayı da sevmissindir diye düşündüm 😊
Kilolarımı değil bulunduğum kişiliği seviyorum
o begendigin ve sevdiğin kişilik özelliklerinden pek biseyi kafaya takmama özelliğin haricinde baska hangilerini seviyorsun?
En çok kendimi sert bir şekilde eleştirebilmemi seviyorum
peki en sert elestirdigin ozelligin ne 😊
Tabiki rahatsız olurum. Kilo almayı sevmiyorum
kilo almayı sevmemen bu iliskiyi bitirecek kadar önemli mi?
Evet benim için önemli o beni zayıf halimle sevdiyse böyle devam etmeli . Ayrıca o kilolu seviyorsa kilolu biriyle sevgili olsaymış 🤷🏻♀️
seni beğenmiş seni almış canim sadece fiziğine bakıp alicak hali yok ya 😊 yemek yedirmeyi seviyor fantezi biraz bu sismanlasin da boyle böyle olsun gibi bir kotu niyet yok yani. hem ilerde evlenseniz hamilelik falan kilo almayacak misin zaten
Hamilelik elbette ayrı ama normal zamanda kilo alamam yeter da sonra vermesi çok zor oluyor 😅😅😅
niye vericen ki kilolarinla da cok seviyor seni iltifat ediyor 😊 azcik balık etli olmanın zararı yok ya
Yok valla olamam üzgünüm. Sen balık etli seviyorsun sanırım. Onu anladım burdan 😅😅
balik etli seviyorum ama daha fazla kilo aldı diye de zevkim azalmaz obez hatta morbid obez olsa da her türlü aktivitemiz zevk azalmadan devam eder. tabi cok asiri sismanlarsa kilo alışını azaltmaya hatta kilo vermesini saglamaya calisirim ama kilolari cok asiri olsa da sevgimi etkilemez
Helal olsun be sana. Helal🤝😊
eyvallah ama yedirmeyi cok seviyorum işte 😄 sevgilim olursa biraz şişcek kaçarı yok 😄😄
Amann sakın normal hayatta karşılaşmayalim o zaman 😅😅😅
şen ve eğlenceli birisin ben karşılaşmak istedim şahsen ama gizlisiiiin takipciiim değiiilsin formuna dikkat edenlerden miydiiiin çok sıkma kendini guzel hanimefendiiii https://youtu.be/Z8FqkSVDpuA şarkının 1.27den baslayan nakaratini size itaf ediyorum 🤣🤣
Ama evlisin benim degilsinnn yilllar önce nerdeydinnnnn hahaha 😅😅😅
bi önceki yorumda "ama" dan sonrasini o tonlamada okuyun 😄😄
pek olmadi sonu ama 🤣
Yani şarkı ne alaka oldu anlamadım pek 🤔🤔🤔
aklima geldi iste nakaratinin ustune soz yazip duruma uydurdum.😄
😅😅 peki
gizliii olmasan ne olurduuu takip istegi atarsin belkii kankiiicigiim 🤣🤣
Ayyy hayatta atmam bana da kilo aldirisin sen gerek yok
hahaha boy kilo kaç ki belki gerek olmaz 😄😄😄
Ben böyle memnunum sen eminim memnun olmayacaksin gerek yok iyiyim iyiyim😅😅
🤣🤣 cok zayıfım sen duramazsin diyorsan tabi risk haklisin 😄
Zayıf değilim de sana zayıf gelirim eminim . Yemek yemem o kız ben degilim kanka olmaz yemem😅😅
kac kilosun hadi merak ettim 🤣
Ayy şimdi ekrandan baklava filan tikarsin ağzıma gerek yok soylememmmm😅
interaktif besleme teknolojisini bulcam boyle lup lup aticam baklavalari 🤣🤣
Vayyy be büyük yenilik olur
😅😅
online kalori transferiyle göbüş büyütme seanslarimiz yakinda basliyor 😄
Ayyy Benden uzak dur o zaman
Sosyal mesafeyi koruyalım 😀
bir göbek mesafesi yakininizdayik 🤣🤣
Yürü git be allah allah😅
Benden uzak dur 🙄🙄
göbek mesafesi işte buyudukce mecbur 😄😄
Yürü git
Saygı duy fikirlerime bana kilo aldıramazsin
tamam tamam kızma sevdim ama seni zayif ta severim 🤣
Teşekkürler sağ ol. Ama yinede sana güven olmaz
Böyle uzaktan daha iyi 😂
Işime dönmem lazım. Iyi günler
tamam o zaman burdan arkadaşlığımiza public olarak devam 😄
kolay gelsin iyi calismalar 😊
Yoo devam değil. Iyi günler size bol göbekli baklavi gunler
🤣🤣 öyle olsun teşekkür ederim 😊
Mis gibi dünya🤭🤭
yedirip içirip büyütür bebisini yani seni dimi 🤣
Ya kanka iyi hoş da ürkütücü neticede
ne olcak canım alt tarafı kalçan genişler biraz selülit olursun. göbeğin büyür sarkar falan 😄
Allah korusun🥺
😄😄 amin kimse istemeden kilo almasın kilolu olanlar da kilolariyla barissinlar 😄