Madem senin bu halini gördü beğendi, şimdi neden beğenmemiş ayakları yapıyormuş. Bu halimi görüp sevmemiş miydin beni desene bir gün bakalım ne diyecek
04 Yorumla- Soran1 ay
Canım inan hiç bilmiyorum kafam karışık sürekli kilo al diye baskı uyguluyor halbuki bu halimi herkes beğenir
- Soran1 ay
Kaç defa dicem ki beni mi dinliyo bol bol ye diyo
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Selam, Eğer seni beğenmiyorsa ayrılabilir neden olduğun gibi kabul edip sevmiyor ki.
Seni değiştirmeye çalışması çok saçma ama sağlığını düşünüp diyorsa o zaman bir şey diyemem bariz bi zayıflık varsa tavsiyesini dikkate almalısın
00 Yorumla
- 1 ay
Ya kendin için alacaksan al bu erkeklere nie bu kadar yüz veriyorsunuz anlam veremiyorum sizin üstünüzde hiç bir vasfı yok isteyemez sen kendin için almak istiyorsan al kilonu
07 Yorumla- Soran1 ay
Ben halimden memnunum aslında çokta güzel fiziğe sahibim ama alırsan daha güzel olur dedi bende genetik alamıyorum
- 1 ay
canım bak almak istiyorsan kendin için al erkek bu kilo alsan bu seferde çok aldın kilo ver diyecek yani onlar degisik bir varlıklar çok takma kibar dille uyar ben buyum die yok olmuyorsa yol ver verebiliyorsan
- Soran1 ay
Ay evet ya bize kilolu der dışarıda ki zayıflara bakarlar
- 1 ay
kadınlar sanki dış görünüş ile yargılamazlar sanki bakmazlar sadece erkekleri suçlamayın herkes de var
- 1 ay
Erkek zihniyeti çözmek zor soruyu soran kişiye diyorum ama işte yani çok ne istediklerini bilmezler ama şu var dış görünüş önemli
- 1 ay
Soran sana diyorum kadınlar böyledir kendilerine gelince dış görünüş önemlidir erkek dış görünüşe yorum yapsa hakaret yer terslenir buda bencillik
- 1 ay
Kadın zihniyeti herşeyi biz yapabiliriz zihniyeti kendi yaptıkları şeyi karşısın da ki yapınca böyle oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHmm, anladığım kadarıyla sevgilin senin sağlıklı ve mutlu olmanı istiyor olabilir, ama nasıl hissettirdiğini düşünmek önemli. Kilo almak ya da vermek tamamen senin kararın, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalısın. Eğer sevgilin bunu samimi bir dille ve sağlığın için öneriyorsa, konuşabilirsin. Ona duygularını açıkça ifade etmelisin. İhtiyacın olan şey, bedeninle barışık olmak ve içten içe mutlu hissetmek. Sevgililer birbirini sadece fiziksel özelliklerle değil, tümüyle sever, unutma 😉❤️ Eğer baskı hissettiğin bir durum varsa, sınırlarını belirlemekten çekinme. Sağlıklı bir ilişki, iletişime dayalıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- 1 ay
Daha önce 55 ten fazlamıydı kilon? Sonradan mı zayıfladın?
Seni olduğun gibi seven ve kabul eden birini bul.
07 Yorumla- Soran1 ay
Ben hep zayıf biriyim herkeste beğenir bu halimi
- 1 ay
Erkekler genel olarak balıketli seviyor ve büyük ihtimalle erkek arkadaşın genelin içinde...
- Soran1 ay
E beni niye değiştirmeye zorluyo
- 1 ay
İlişkiniz kaç senelik?
- Soran1 ay
Sene değil daha 1 ay olmadı
- 1 ay
En baştan belli erkek arkadaşın zayıf sevmiyor ve daha kötüsü seni değiştirmeye çalışıyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat vaktini hiç boş yere harcama zayıf seven bir erkek arkadaş bul.
- Soran1 ay
25im
- 1 ay
hayır hiç normal değil. kilosunu beğendiğin biriyle ol o zaman deyip rest çekebilmelisin. sen hiç kimse için değişmek zorunda değilsin
01 Yorumla- Soran1 ay
Cidden zoruma gidiyor ya
- 1 ay
Beğenmiyorsa istediği kilodaki biriyle görüşsün. Bugün kilonu beğenmeyen, yarın öbür gün kaşına gözüne laf eder. Seni olduğun gibi kabullenebilmeli.
01 Yorumla- Soran1 ay
İnan bu durum beni korkutmadi değil sirkeli yemek yedin mi çok ye diye laflar ediyo
Birini değiştirebilirim diye hayatına almak çok yanlış… olduğumuz gibi sevip kabullenebilmeli hayatımızdaki insanlar…
11 Yorumla- 1 ay
Zayifsan kilo al demesi normal ama yinede sen bilirsin
01 Yorumla- Soran1 ay
55 normal diye düşünüyorum fiziğe bağlı fiziğimde iyi illlsaa al diyo kırıcı bu
55 az bence 65 Felan olsan boyunla orantılı olur güzel olur adam haklı
06 Yorumla- Soran1 ay
Sonra der sen şişmanlık göbeğin çıkmış vs vs
- Soran1 ay
Daha neler ya hiç inandırıcı değil sonra zayıflalara bakar ben eminim
- Soran1 ay
Yok yok ben inanmıyorum erkeklerin işi belli olmuyo
- m1 ay
Al bak ideal vucud kilo oranı yapmışşar senin 60 olman gerek 😂
www.nefisyemektarifleri.com/.../
- 1 ay
Normal ben de zayıf insan sevmiyorum 😅 ama yapabilecek bir şey de yok sevdiysen gözüne güzel gelmesi lazım
00 Yorumla Sanırım kendisi brat pitt 😏 seven kadınını her şekilde sever diye düşünüyorum.
01 Yorumla- Soran1 ay
Sözde seviyo beğeniyor bu halimi ama kilo aldım daha bi guzel olacak mism
Boy ve kilo endeksi normalse sorun yok aslında
00 Yorumla- 1 ay
şimdi iyi yanından bakarsak senin kolayca hastalanmandan korktuğu için kilo almanı istiyo olabilir (kendimden biliyoeum) ama sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
00 Yorumla - 1 ay
Onun ‘sürekli’ demesine de gerek yok aslında. Sana bir kere dediyse elinden geleni yaparsın. Elinde değilse de anlatırsın bunu
030 Yorumla- Soran1 ay
Elimde değil ki zaten genetik böyle ne kadar da yemek yersem yiyeyim yok, çok zayıf biri de değilim boyum uzun sadece
- 1 ay
Bana kalacak olursa ben zayıf tercih ederim sevgilin seni öyle beğenmiyor olabilir. O yüzden sevgilini değiş 😄
- Soran1 ay
Kendimi övmüş gibi olmayayım ama iyi bir vücuda sahibim aslında beğenir ama zayıfsın diyo etli butlu ol diyo mesela buda kalbimi kiriyo
- 1 ay
Bilmiyorum belki daha hoş görecek öyle olunca seni. Cinsel anlamda da öyle hoşlanıyor olabilir. Fiziğini görmeden de yorum yapmayım..
- Soran1 ay
Zaten kiloyu kendisi için istiyo bariz belli o yüzden kırıcı
- 1 ay
Kaç zamandır sevgilisiniz?
- Soran1 ay
1 ay bile olmadı ama önceden uzaktan biliyorduk
- 1 ay
1 aylık bir sevgiliye kilo al-ver vs diyen bir erkek seni farklı şekilde hayatında tutuyor olabilir. Dikkat et derim.. Fiziğin güzelse zaten böyle şeyler demeye gerek var mıdır?
- Soran1 ay
Ne gibi amaç? Zaten öncesinde hep benimle tanışmak istiyordu beni görüyordu kilolu olmadığımı görüyordu yani
- 1 ay
Cinsel amaç hanımefendi. Erkeklerin bazıları cinsel olarak hoşlanır ve sadece o konu üzerinden ilerlemek ister
- Soran1 ay
Uzak mesafeyiz. Cinsel iliskimiz yok evlenmeden olamaz da , evet bu konu için istediğini de farkındayım ama beni her halimle kabul etmesi daha makul olurdu
- 1 ay
Yani bilemiyorum. Bilimsel bir gerçek şu ki; zayıf kadınlarla seks yapmak bir erkeğe daha zevk verirmiş. Erkek arkadaşın sanırım biraz daha balık etli birilerinden hoşlanıyor
- Soran1 ay
Öyle dediğine göre
- 1 ay
Fiziğin övdüğün kadar var mı gerçekten?
- Soran1 ay
Yani evet herkes tarafından beğenilir
- Soran1 ay
Fotom yok.
- Soran1 ay
Hayatımda biri varken başka bir erkeğe neden fotomu atıyorum?
- 1 ay
Yüzünü atmazsın. Bunu da bu kadar özelleştirme bence. Fotoğrafını atınca aldatmış olmuyorsun. O çocuk senden saçma sapan şeyler isterken sen ona bu şekilde mi sadık kalacaksın? Yanlış bir şey değil yaptığın. Fiziğini övdüğün için söylemiştim. Anladım zaten çekinmenden, o denli güzel değil sanırım
- Soran1 ay
Gazına gelmicem ister inan ister inanma , o bana bu şekil davranıyor diye aldatmayı haketmiyor bu 1 ikincisi başka bir erkeğe özelimizi açmam gayette aldatmaya girer
- 1 ay
Hangi ilde yaşıyorsun sen hangi bölgede? İç anadoluda mı doğuda mı?
- Soran1 ay
Ne alaka? Düşünce tarzımdan dolayı baskı altında buyudugmu veya yobazcami düşünüyorum
- 1 ay
Hanımefendi bana mesaj atacak kadar bile cesaretiniz yok. Fotoğraf olayı şakaydı zaten esprisine demiştim. 1 aylık bi ilişkiye 10 yıllık değer verirseniz üzülürsünüz
- Soran1 ay
Yahu niye istek ataym yanlış zaten Allah aşkına ya neyin kafası bu
- 1 ay
Tamam hanımefendi siz mağaranıza geri dönün. Kocanız yemek getirsin size
- Soran1 ay
Ya of amma saçma senin sevgln senin haberin olmadan başka bir erkeğe fiziğini atsın o zaman geniş bir insansınız ya hani aaa olur askm öyle şeyler mi diceksiniz
- 1 ay
Sana yardımcı olmaya çalışırken sen saygısızlık yapıyorsun
- Soran1 ay
Dediğiniz yaklaşım biçimizin çok yanlış çünkü beyfendi
- 1 ay
Bana mesaj atarsanız size gerekli bilgileri söylerim. Foto falan istemiyorum dediğim gibi esprisine dedim onu
- Soran1 ay
Bilgi?
- 1 ay
Secret bilgiler
İnsanın biyolojisi ile çok oynamayacaksın bozulur mal tam arkadasjn
00 YorumlaErkek arkadaşın dahi olsa söylediği doğru bir şey değil zorbalık
10 Yorumla- 1 ay
Bi erkek icin kendini degisme
02 Yorumla- Soran1 ay
Askm ayrıldı zaten boş ver
- 1 ay
Ayrilmasa bile
- 1 ay
kemiklerin batıyordur belki 🙄
01 Yorumla- Soran1 ay
Daha yan yana gelmedik ki ne batacak , ayrıca herkes normal bi ben mi anormalm anlamadım ki benden daha zayıflar var evlenmis olay fizikte bitiyo
- 1 ay
Çok cılız isen haklo
06 Yorumla- Soran1 ay
55 ? Daha ne olsun ya
- 1 ay
55 iyiymiş ama demek erkek arkadaşın balık etli seviyor
- Soran1 ay
Boyum uzun manken gibiyim beni sevmediğim hale sokmaya çalışıyor ben istemiyorum
- 1 ay
Hmmm demek manken gibisin , merak ettim seni
- Soran1 ay
Konuyu saptırtma
- 1 ay
Merak ettim dedim sadece? Bunun neresi saptırmak?
- 1 ay
170 boya 55 kilo az bence yine de sen bilirsin
04 Yorumla- Soran1 ay
170ten daha fazla 😂
- 1 ay
Zayifsin kanka ben 1.72 63 kiloyum 😂
- Soran1 ay
Aşkım alamıyorum işte hiç 60 olmadım max 58 59
- 1 ay
Olsan çok iyi olursun bence
Vücudunu beğeniyorsan eğer tınlama
01 Yorumla- Soran1 ay
Beğeniyorm tabikide canım elbise falan çok güzel oluyo mesela
- 1 ay
Beğenmiyorsa balık etli birini bulsun o halde
08 Yorumla- Soran1 ay
Bilemiyorum kilo al etli butlu ol diyo
- 1 ay
Alamıyosan yapacak bir şey yok
üstüne gelmemesi gerekiyor bu konuda anlayışla karşılamalı - 1 ay
Siz evlendiğinizde kaç kiloydun
- Soran1 ay
Evlenmedik ki henüz
- 1 ay
Bir yorumda "öyle deme kocama" diye bir cevap yazmışsın 🙄
- 1 ay
Ben anlamadım şimdi ilişkinizin ne boyutta sizin
- Soran1 ay
Sevgilime kocam dememde ne var
- 1 ay
Tamam 😳
- 1 ay
Begenmiyorsa yol ver gitsin bence
01 Yorumla- Soran1 ay
Beğeniyor aslında zayıfsın diho etli butlu ol diyo ama üzüyor bu durum beni
Al diyebilir. Uzun boya 55 az.
04 Yorumla- Soran1 ay
Genetik bu alamıyorum
- Soran1 ay
Öyle deme kocama
- 1 ay
Tombul seviyor heralde
01 Yorumla- Soran1 ay
Evet az tombul seviyo da beni de böyle beğensin istiyorum
Yalan seni kıskanıyor.
05 Yorumla- Soran1 ay
Niye
- Soran1 ay
😂😂Ne alaka ya alırsan çok güzel. olursun dedi
- Soran1 ay
E amacı ne olabilir ki
- 1 ay
değil yani fazla karışmamaıs gerek
00 Yorumla - 1 ay
İlgnç. normalde tersi olur
00 Yorumla - 1 ay
Balık seviyor
00 Yorumla - 1 ay
yok be sakın alma sen kendine bak
00 Yorumla Demekki tombul seviyor
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
sen de ona bişey söyle
00 Yorumla - 1 ay
Garip...
01 Yorumla- Soran1 ay
Saçma değil mi sence zaten beni gördün de kabul ettin aldırma çabası nedir
- 1 ay
hoş bir durum değil
01 Yorumla- Soran1 ay
Değil mi ya
- 1 ay
Boy ve kilo kac?
010 Yorumla- Soran1 ay
175,55
- 1 ay
Bence tam idealsin. Cok güzel bir zayifligin var boyuna göre sakin bozma. 1.75 boyda 48-55 kg arasi ideal
- Soran1 ay
Zaten abartı deglm de işte etli butlu ol diyo
- 1 ay
Ay etli butlu hic begenmem ya. Zayif daha cekici daha güzel.
Demeki sevgilim balik etli seviyor - Soran1 ay
Evet kilo aldırma cabasi bu yüzden işte buda beni üzüyor - 1 ay
Ayril bence seni oldugun gibi sevmeyenle olma. Demeki kocaman kalcali kocaman popolu inek gibi buyuk memeli seviyor. Ama aslinda kucuk kalca, kucuk popis ve kucuk gogus daha güzel
- Soran1 ay
Ne biliyim manken gbi kadınım neyim yetmiyo anlamıyorum, beğeniyor sözde ama kilo al çok ye diye darlıyo
- 1 ay
Balina seviyor demeki. Ama zap zayif manken gibi kadinlar cok daha cekici. Herkesin zevki ayri tabi. Ona demeki manken gibi kizlar kemik gibi geliyor
- Soran1 ay
Yapck bisi yok bn böyleyim
- 1 ay
Takma kafana sen cok güzelsin
- 1 ay
Popon küçüktür 😂
02 Yorumla- Soran1 ay
Her şey omu
- 1 ay
Başka ne olsun ki?
- 1 ay
Ayrıl
01 Yorumla- Soran1 ay
Başka emrin
boy kaç
04 Yorumla- Soran1 ay
170 ustu
- Soran1 ay
Alamıyorum işte genetik böyle
- 1 ay
boyun kaç?
06 Yorumla- Soran1 ay
170 ustu
- 1 ay
https://imgyukle.com/i/CH3HJ6
bu araştırmayı mı okumuş :d
daha ne boy ve kilon iyi - Soran1 ay
🤦🏻♀️sanmıyorum zayıfsın diyo ama ben gayet hoş görünümlü idealim herkes bayılır fiziğime
- 1 ay
görmeden inanmam :D
- Soran1 ay
Sizlede 2 dk konuşulmuyor ya hemen askntlik
- 1 ay
yoo aleni bir espriydi o yaptığım. sen espriyi anlamamışsın.
İyisin aslında
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Ayril bence
01 Yorumla- Soran1 ay
Daha neler
- Gizli Üye(18-24)1 ay
buyuk kalca sevıyo ve balık etli
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
diyebilir
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Ne yapalım peki biz mi sana kilo aldıralım
00 Yorumla Değil ayril