Aşk İlişkileri 2 ay Fiziksel olarak beğenmediğin birisiyle flört eder misin, sevgili olur musun? Cebeufuk Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Fiziksel özellikler sizin için ne kadar önemli Fiziksel beğenmediğimle olmam Fizik hiç önemli değil, fikirsel/ kafa uyumu daha önemli Ben nasıl özen gösteriyorsam, karşıdan da en az onu beklerim. Davul bile dengi dengine… Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 ay Ya çoğunluk naif mi davranıyor, beğeni ön planda değil midir normalde günlük hayatta Fiziksel olarak beğenmediğin birisiyle flört eder misin, sevgili olur musun? Cevapla 2 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 120b cevap paylaştı. Evet ben dış görünüşe bakmıyorum zaten karaktere bakıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Yanii değişir ama belli ölçüde beni çekmesi lazım çok yakışıklı olmayabilir ama aurası olması lazım. Bi çekicilik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet ben dış görünüşe bakmıyorum zaten karaktere bakıyorum
Yanii değişir ama belli ölçüde beni çekmesi lazım çok yakışıklı olmayabilir ama aurası olması lazım. Bi çekicilik