Aşk İlişkileri Fiziksel olarak beğenmediğin birisiyle flört eder misin, sevgili olur musun? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fiziksel özellikler sizin için ne kadar önemli Fiziksel beğenmediğimle olmam Fizik hiç önemli değil, fikirsel/ kafa uyumu daha önemli Ben nasıl özen gösteriyorsam, karşıdan da en az onu beklerim. Davul bile dengi dengine… Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ya çoğunluk naif mi davranıyor, beğeni ön planda değil midir normalde günlük hayatta Fiziksel olarak beğenmediğin birisiyle flört eder misin, sevgili olur musun? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet ben dış görünüşe bakmıyorum zaten karaktere bakıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yanii değişir ama belli ölçüde beni çekmesi lazım çok yakışıklı olmayabilir ama aurası olması lazım. Bi çekicilik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet ben dış görünüşe bakmıyorum zaten karaktere bakıyorum
Yanii değişir ama belli ölçüde beni çekmesi lazım çok yakışıklı olmayabilir ama aurası olması lazım. Bi çekicilik