İnsanlar, bunun önemi olmadığını söylüyor genelde ama görünüm ve bakım her zaman önemlidir, sizce=
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu yazdıklarım soruya tepki olarak değil genel olarak böyle düşünenlere diyorum çünkü o mu güzel ben mi güzel yakışıklı mı yok tipsizmiş ıy bu ne ya gideri yok diyen kızlardan ve erkeklerden bana gına geldi. Yüzümüzü kaplayan bu deriyi neden bu kadar çok önemsersiniz dakikalarca aynada kendinize bakıp çıkan küçük sivilcenize dertlenirsiniz? Hayatının insanı olacak kişiye belki de diş teli var diye çirkin diye konuşmazsınız bir de haddinizmiş gibi laf edersiniz. Kimse kendini seçmedi ve bu kadar takıntılı olmayın mutlu olamazsınız. Sadece çirkin oldugu için o kişiyle konuşmayan hatta sırf bu yüzden sevmeyen insanlar tanıyorum. Ya arkadaşlar lütfen herkes artık beynini kullansın güzel düşünün dış görünüşü bu kadar önemsemeyin olmazsa olmazlarınızı bir kenara bırakın kendinizi açın gözünüz güzel baksın. beynini kullanmayan boş laf yapmaktan başka işi olmayan zihniyetlerin ne düşündüklerini önemsemeyin dış görünüşle dalga geçip birbirinizi üzmeyin duyarlı olun. hep güzel düşünün güzel bakın siktiğimin ön yargılarını bir kenara atın kalbinizi karartmayın. çok doluyum bu konularda ve tekrar diyorum benim tepkim bu soruya değildir sadece yazmak istedim bunun için tepki göstermeyin lütfen
Tesekkurler :)
Neden sen cirkinmisi gercekten merak ettim ruh guzelligide onemlidir tabiki ama ruhlar alemindede yasamiyoruz yani kadin dedigin guzel ve sexy olacak erkek dediginde delikanli ve zengin olacak canim benim byes🙂
@JosephJoseph yok çirkin değilim beğenirler genelde fiziğimi falanda ama bu önemli değil sadece sürekli yazdıklarımı görmekten sıkıldım
Karakter daha önemli diyenlere inanmiyorum
insan dışını beğenmediği birinin karakterini pek önemsemez ilişkilerde
Bana göre fiziksel çekim daha onemli
Cevap için teşekkürler :)) İki türlüsünün de çekimi önemli bence :)
Olunur.. neden olunmasin.. Ama fiziksel olarak çekici bulunamayan taraf karsisindakini cinsel anlamda heyecanlandiramayacaktir. Yatak paylasimlari basladigi ana kadar sorun yasanmaz.. Bu paylasimlar basladiginda.. sorunlar belirmeye baslar. Çekici bulamasigin biri ile el ele tutusulup sevgili olunur. Ama evlilige asla tasinmamalidir. Eger boyle bir iliski evlilige tasinirsa cekici olmayan taraf ya terledilecektir.. ya da aldatilacaktir. Aci ama gercek.. evli bir erkek olarak.. size cekici gelmeyen biri ile sadece ark. olun. Sevgili degil.
Bence önemli dış görünüşü ama erkek için 3 ay sonra bütün kızlar gibi sıradan geliyor başka kişilere göz kayıyor çünkü birlikte oluyosun sıkılıyosun her zaman aynı yolda aynı kızı gördüğünü düşün sene bu kızlar içinde aynı
Cevap
33Cevap
Aslında çoğu kişi böyle özellikle evlilikler, adama bakıyorum son derece yakışıklı, çekici eşine bakıyorum güzel olsada sıradan tatmin edici cazibesi yok adam sadece o kadının karakteri için evlenmiş ama gözü hep başkalarına kayıyor evlilik ciddi mesele azizim..
Görünüşün nasıl olup olmadığıyla alakalı değil iki kişi arasında bir enerji oluşması lazım. Karşıdakinin çekici gelmesi için illa yakışıklı olmasına gerek yok, o böyle bir çeşit histir. O yüzfen bir ilişki de fiziksel çekicilik önemlidir, ama yakışıklı ve güzel olunmasından ayrı bir şeydir.
Fiziksel olarak çekici bulmadığım birini tanıma ihtiyacı hissetmiyorum. Fiziksel olarak çekici bulduğumla anlaşırsam seviyorum. Sevince de sevgili oluyorsun zaten.
Guzel cevap
Teşekkürler :)
Rica ederim
Beğeni duyduğun ve sevgili olmak istediğim kişiyi fiziksel olarakta çekici bulmak şart. Diğer türlü arkadaş olurum. Fiziksel çekim olmadan ilişki olmaz. Karşında ki kişi illaki herkese görebyakışıklı / güzel olmak zorunda degil kişiye çekici gelen çeken bir yanı olmalı
Dis gorunus onemli degil diyen kim varsa yalancinin onde gidenidir. Kimse disini begenmedigi birinin icini bilmek istemez. Bu kadar net bir olay.
Ben sevgilimin disini begenmedim hatta fiziksel olarak cekici de değil ama icini merak ettim iyiki merak etmisim 😉
@Fanabisiy haklisiniz zaten kendim icin soledim
Fiziğini çekici bulduğum her erkeği sevmem. Ama hoşlandığım birinin fiziği zaten çekici gelir. 100 kilo bir erkekten de hoşlandığım oldu. Şimdi yakışıklı ama hoşlanmadığım biri vardı. İlgisini gördükçe sevmeye başladım. İnsanın içinden gelince çekici bulur bence. Mesela her ünlü hepimize çekici gelmez ama fiziği güzeldir gibi.
Azina saglik super konustun...
Ciktigin var mi 😊😊
@Mehmetsimsek72 teşekkür ederim
@Mehmetsimsek72 hayır yok sadece sevdiğim biri var yorumda da bahsettiğim gibi
Bende içi boş süslü paket sevenlerdenim.. ama artık dualarımi degistirdim süslü paketi güzel ahlaklı becerikli imanı kuvvetli maddi imkanları guz l 😂😂😂😂 isteyin vereyim diyor vala Allah hadi bakalım
Dış görünüş herkes için önemlidir bazıları ne kadar değil dese bile bir insansın zaten ilk dis görünüşü dikkatini çeker ne kadar sevse de dış görünüş önemlidir emin ol değil diyenlerin samimiyetine inanmıyorum 💁
Bende inanmiyorun
Güzellik beş para etmez bu bendeki aşk olmasa diye boşuna dememiş aşık Veysel güzelliğe bakarsan daha iyisini bulunca ona gideceksin o zaman saçma karakter meselesi
Bence önemli sonuçta herkes kendine yakışanı ister. ve kimse iç güzelliğe bakıyorum ayaklarına yatmasin. bal gibi de dış güzellik önemli
Teşekkürler cevap için
Rica ederim
Ben birtane çocuk tanıyorum tipi çok itici allah im günah yazmasın ama onunla birlikte kaç kez sohbet imkanım oldu okadar olgun dusunceli terbiyeliki yemin ederim cock bana çok cekiçi geliyor çok tatlı görüyorum artık onu😂😊
Seviyorsam bütün olarak begenmisimdir zaten şimdiye kadarki sevgililerim kendilerine çok güzel bakıyorlardi sagolsun lar :)
benim için önemli değil. kalbi güzel olsun. ama erkekler için aynı şey geçerli değil
bence kizlar için değil ama erkekler için önemli çünkü hep çirkin erkeklerin sevgilisi var ama çirkin kızların yok ve güzel kızların hep sevgilisi var ben güzel olupta sevgilisi olmayan kız görmedim çirkinlerinde arada oluyor ama genelinin yok
Ben buna karşı çıkar im ışte. Çirkin erkeklerin sevgilisinin olup da çirkin kızların olmamasinin sebebini söyleyeyim. Ki neye göre çirkin o da ayrı mesele ama konumuz bu değil. Çünkü erkekler hep adim atar. Çirkin dediğin erkek o kızdan önce belki 10 tane kıza açılmıştır. Ve belki hepsi reddetmiştir. Sonra bir tane tutmuştur. Arkadsarimdsn biliyorum. Hatta lise yıllarında zayıf cılız biriydim. Ben de aynı sorunu yaşadım. Çok şükür kilo aldık da o sıkıntıdan kurtulduk. Ama kızlar hep bir teklif bekler. Sana gelecek teklif birdir iki dir. Onu da reffedersin. O kadar basit.
Fiziksel olarak çekici bulmadığım biri ile ancak arkadaş olabilirim.
Fiziksel özellikler dikkat çekicidir, dikkatini çeker, eger kişiliği de kafana uyarsa seversin. Fiziksel özellikler bir ayrıcalık yani, diğer türlü iş şansa kalıyor
Benim için kalbi güzel olsun diyen kişiler ya çirkindir ya da yalan söylüyordur. Bir insanın dışını görüp yorumlayabilirsin ama, kalbinden ve beyninden neler geçirdiğini asla bilemezsin.
Enerjik ve zeki biriyse fiziksel görünüşe bakmama gerek kalmaz.
Güzel , mühim olanda bu zaten , çabalayan bir iönemli , emek en mühimi
Aynen öyle , lafla hiçbir şey olmuyor , aksiyon almak gerek , gerçekten uğrşamak , didinmek lazım ki ortaya çıkan eserden gurur duymalı insan
Çokta yanılıyorum --
Şair burda diyor ki iyi sevişsin yeter
Bence iş görünüşle değil karakterle alakalı seviyorsan o sana yakışıklı görünür ama bakımlı olması daha iyi olur tabiki her zaman için
Olurum zaten sevdiklerimin tipi iyi değil ben hal ve hareketlerinden etkileniyorum değer vermesi zeki olması gibi şeyler
olurum heç olmazsa kimse bakmaz başımda belaya girmez
Dış görünüş 2. Planda. Yakışıklı ama canım birini çekemem
daha çok davranış önemli yani beğenmek farklı sevmek farklı
Genelde kadınlar olurum demiş ama reelde bunu göremiyoruz nedense. Benim birçok kız arkadaşım var hepsi keşke senin gibi bir sevgilim olsa diyorlar ama beni düşünmüyorlar çünkü fiziksel olarak çekici bir yanım yok.
Dürüst olmak gerekirse kimse tipini beğenmediği bir insanın içini merak etmez, ben hayır diyorum.
tanidikca fiziksel goruntunun onemi kalmiyor. ben de victoria secret mankeni degilim sonucta
Başkasına çekici gelen bana çekici gelmez bana çekici gelen başkasına çekici gelmez güzellik yakışıklılık görecelidir. İnsan sevdiği zmn sevdiğini dünyanın en güzeli en yakışıklısı olarak görüyor.
Cok haklisin
neden olmasın ki. sempatikliği, tavrı, hareketleri, konuşması ve tabiki zekası beni etkileyebilir
aslında negatif düşünmemek gerek yani o kişiyi içten değiştirebilirsen dışdan hayli hayli değiştirirsin tabi bunun icin sadakat ve itaat önemli yoksa olmaz
Bazı insan zekasıyla karakteriyle sevdirir kendini.. Ama yine de fizik de önemli.
Ben gorunuse bakmam ve bencr sizde bakmayinbirakisaniz iyi olur bugun guzel yarin bisey olur cirkin olur ama huy her zaman kalicidir
Fiziksel olarak çekici olan biri sizi sevmedikten sonra ne anlamı var? Önemli olan sevmek değil sevilmek.
Aşk jelatin değildir içndekidir.
oyle bırıyle cıkıyorum evlenmekde ıstıyorum evlenmemekde kafam cok karısık yardımcı olun
Zaten insan ilk bakışta fiziğe bakılarak beğeniliyor diye düşünüyorum.
Bence yanına yakışmalı. Karakterde olucak tabii. Karakter yoksa fos.
Olurdum ki oluyorumda Şu an
Gözüme değil gönlüme hitap etsin yeterli.
Bencede
En azından sempatik bulunmalıdır bence.
Egerki aşıksam fizigin bir onemi kalmaz
Başka konularda çekici ise olabilir.
Gönül kimi severse odur güzel
sayılır bazı seyler olmazsa evet
Fizik kesinlikle önemli
Çekici bulmam için daha önemli sebepler var
Bana göre hoşsa kimsenin fikrine bakmam
Karakter daha önemli :)
Olmam yani bütün olmalı olsun 😊
hayır..
yeterli değil..
çok kilolu olmasın yeter
az bıraz goruntusu olmalı
Çook aç olursam belki
Tabiki önemli ama erkekler için daha önemli :)))
ama sadece seks yapmak için
Ya giyimi hoşuma gtsn içim rahat etsin yeter
sapyoseksüel
olurum tipe bakan biri değilim
Oldum.
yok-
Hayir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar