Zaten dış görünüşe bakan biri olmadığım için direkt karakteriyle ilgilenirdim.

Zaten dış görünüşe bakan biri olmadığım için direkt karakteriyle ilgilenirdim.

Yani herkesin bir güzellik algısı var bir nebze de olsa. Üstüne uyum derler ya bana göre o sadece fiziki uyum değil karakter olarak da uyum. Dış görünüşü iyi olup nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bir dünya insan var. İnsanız sonuçta bazen gülümseme bazen oturuşu kalkışı etkiler. Ne zaman hangisinin etki alanına gireriz bilemeyiz. O an dünyanın en güzel / yakışıklı insanıdır o zaten.
Ama karaktere daha çok önem veririm diyebilirim ☺️..
Ya bırakın allah aşkına :D dış görünüşüne bakmıyorum diyenler bana hiç samimi gelmiyor. Herkes belli bir derece kendine yakışan insan ister
Ben şahsen çekim hissetmediğim, kendime yakıştırmadığım birisiyle sevgili olmam hadi karakterini sevdim ve oldum diyelim bu ilişki ne kadar sağlıklı olabilir hem karşı tarafa hem de kendine haksızlık edersin
Çok güzel olmasına gerek yok ama dış görünüş bir yere kadar benim için önemli :) karakteri yaptıkları duruşu konuşması ması insanları birçok faktör etkidir benim için :) bana genelde ilgi duyan kadınlar ilgi çekici taraftarımdan etkilenmişlerdir :)
Birlikte olacağım kişiye baktığımda hem ruhuma hem gözüme hitap etmeli. Estetik bir beğeni kadın ruhunu besler, o yüzden dış görünüşü tamamen göz ardı edemem. Kendimi özel hissettirecek bir enerjiyi görmek isterim.
Cevap
25Cevap
Dış görünüşünden bihaber olup da, karakterini ruhunu sevdiysem evet.
Dis gorunusunu begenmedigim biriyle olabilmem icin ona asik olmam lazim bu da nasil olur ornegin sanaldan tanismis ve sadece yazisip telefonda konusmusumdur boyle bi durumda zaten seviyorumdur ve onemsemem artik dis gorunusunu... Onun disindaki durumlarda once begenmem sart... Hepsini gectim yorumlarda densiz konusanlara aldirma sen. Herhangi bi durumda yapabilecegim ne varsa soylemen yeterli haberin olsun 😉🙃
Olmam. Bir yönden çekici gelmeli. Çok yakışıklı olmasına gerek yok.
Karakteri diyenlerin inanılmaz ağır yalan söylediğini gayet biliyoruz..
Beğenmem gerekiyor.
Karakter diyenler de net kolpadır dhdhdh
Sen çok biliyorsun. Yakışıklıyla da denedik ne oldu? Onun egosuyla uğraşacağıma çirkinle mutlu mesut yaşarım. 🧜♀️
Bilmiyorsun, bildiğini sanıyorsun. 🤦♀️
Beğenmem ve yanıma yakışması önemli kesinlikle. Yine de eğer yüzeysel bir insansa, görünümüne dikkat etmiyorsa ve temiz biri değilse dünyalar yakışıklısı olsa fayda etmez
Dış görünüş zamanla değişebilir. Ama karakter kalıcıdır. O yüzden dış görünüş ikinci planda kalır.
Sevgili olamıyorum 2 gün sonra iletişim bitiyor engelleşiyoruz nasip olmadı
karakteri altın olmayanı ne yapayım , altından da olsa
Hayır olmam ısınamak gözüm begenmeden kalbim sevmez
Dışını beğenmediğimin içini merak etmezdim büyük ihtimalle
Sevmek için karakter ve huy önemlidir insan güzel sevmez sevdiğini güzel bulur...
Olmam, dış görünüşe önem veriyorum yanıma yakismali
Evet çünkü kadınlar dış görünüşüne önem vermeyebilir ama erkekler önem veriyor kadınlar için nazik beyefendi birii bilr olması yetiyor ve zamanla sevebiliyorlar ama erkekler dışını beğenmediği hiçbirşeyi hayatına almazlar
Erkekler olmam demiş sanki çok yakışıklı kendileri de
Beni etkileyen bir yönü varsa dış görünüşüne bakmam TEMİZ olsun yeter
@KaradenizliBeyfendi ustu basi saç sakalı eli ayakkabısı disleri ter kokmasın gibi gibi bakımlı olsun yani
Anladım tamam :) o zaman olur yani
Bende dış görünüşe bakmıyorum dedim Allahım melek yüzlü tatlı bir sevgilim olsun alnından öpim ellerinden tutim
O bazıları için önemli de benim için değil
Biraz etkilenmem lazım 😅
Aşık olmam lazım o zaman gözüm görmüyor
Sevişmek için olurum ama evlenmem.
Olurum diyenlerin alayı faso fiso sende dahil
İşin içinde para olmadan kimse yanaşmaz
Önemli olan içgüzelik
Kimse olmaz yalan sölemeyin. d
Çok komik geliyor bana
Rakı içebiliyorsak aynı şakaya gülüyorsak olurum
Karakteri çürük olmasın dışı kurtarmıyor
Olmam ben