Aşk İlişkileri 39 yaşından sonra manita işlerini girilmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 30 yaş olacakti 39 yaşından sonra manita işlerini girilmez mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Girilir neden olmasın. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani bence girilmez o yaşa kadar gelmişsin bundan sonra alışmışsındır yani yalnızlığa biriyle olmak garip gelebilir 0 1 Yorumla Yadelina +1 yıl 30 muş pardon görmedim 30 yaş geç değil sadece insan otuzundan sonra daha seçici oluyor birini bulmak zor oluyor Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Manita işleri o yaştan sonra başlıyo dayı ne diyon sen. Bmw yi anca alabiliyoruz malum Türkiye şartları 😁 0 0 Yorumla
Rojindiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 30 yaşından sonra hayatına birini alıyorsan sonu evlilik olmalı bence, yaş geçiyor sonuçta 0 0 Yorumla
bitirim_05 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Bir kadına manita demen bile ne kadar basit biri olduğunu gösteriyor. 0 1 Yorumla krkmz171755 +1 yıl Yes Yorumla
miabing Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl girilir, neden girilmesin? babam ayrıldıktan sonraki 2. sevgilisiyle beraber şu an. 1 1 Yorumla berkatak +1 yıl Adamm adamm adamin dibii... cocukan sonra vlilig grk yok... kari dirdiri cekmekttense sutunu sagmayi tercih ederm.. Yorumla
Tekin1i Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Sağlık ne zaman el veriyorsa ozaman girilir 40 yaşında da girersin 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Engin akyürekde 40 şimdi🙄40tan 40a farkediyor 😂 0 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Güncellemeyi şimdi okudum😂 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaşın bi önemi yok seviyorsan koşarsın yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Manita işi derken? Evlilik mi takillik sevgili mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik de olur belki ama hayattan keyif almak öncelikli Yorumla
Zeeynnozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaşla bi ilgisi yok 0 1 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl Bak sen Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Girilmez 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Zor kanka 0 2 Yorumla Tekin1i +1 yıl Sana zor Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl @Tekin1i evet bana zor bence genel olarak ta zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Girilir neden olmasın.
Yani bence girilmez o yaşa kadar gelmişsin bundan sonra alışmışsındır yani yalnızlığa biriyle olmak garip gelebilir
30 muş pardon görmedim 30 yaş geç değil sadece insan otuzundan sonra daha seçici oluyor birini bulmak zor oluyor
Manita işleri o yaştan sonra başlıyo dayı ne diyon sen. Bmw yi anca alabiliyoruz malum Türkiye şartları 😁
30 yaşından sonra hayatına birini alıyorsan sonu evlilik olmalı bence, yaş geçiyor sonuçta
Bir kadına manita demen bile ne kadar basit biri olduğunu gösteriyor.
Yes
Tam dayı demeye gelmiştim dfdgs 30 yaş normal be
girilir, neden girilmesin? babam ayrıldıktan sonraki 2. sevgilisiyle beraber şu an.
Adamm adamm adamin dibii... cocukan sonra vlilig grk yok... kari dirdiri cekmekttense sutunu sagmayi tercih ederm..
Sağlık ne zaman el veriyorsa ozaman girilir 40 yaşında da girersin
Engin akyürekde 40 şimdi🙄40tan 40a farkediyor 😂
Güncellemeyi şimdi okudum😂
Eşimle tanıştığımda 32 yaşındaydı
Yaşın bi önemi yok seviyorsan koşarsın yani
Manita işi derken? Evlilik mi takillik sevgili mi?
Evlilik de olur belki ama hayattan keyif almak öncelikli
Ohoo 50 ye kadar yolu var devamke
neden girilmesin
Yaşla bi ilgisi yok
Bak sen
60 a kadar yu var
Girilmez
Evlenensen olur
Zor kanka
Sana zor
@Tekin1i evet bana zor bence genel olarak ta zor
Girilir