Benim için 20 iken de zordu mk şimdi de zor 28'im hâlâ bakarım hatta öpüşemedim bile
2 ay
Benim için 20 iken de zordu mk şimdi de zor 28'im hâlâ bakarım hatta öpüşemedim bile
yarın git belediyede hilti olarak başla paşam :D
ya şaka bi yana da bak ben sana şöyle söyleyeyim. çevrendeki arkadaş olarak kızları çoğalt. çoğaltamıyorsan onların ilgi alanına giren mevzuları araştır tabi bu makyaj falan olmasın saçmalık olur. az biraz kültürünü yükselt. biraz da giyim kuşam valla gelir bak. hele bi de işin varsa tamamdır. çok gecikme 35 inden sonra avucun başka yerde olur.
Ikinci uniye bile basladim hala bakirim ya kizlar beni arkadas goriyot
çünkü sen arkadaş olarak davranıyorsun. erkeğin de kendine göre cilve kitabı vardır. hebele hübele etmekle olmuyor.
ikinci üniversiteye başlamakla da olmuyor. ben de makine bitirdim. eline almayınca tanıyamıyorsun mesleği. kadınlar da öyle eline almazsan tanıyamazsın
Napmqm lqzim ki simdi kiz bana yazmis yarin gelcen mi yok dedim neden dedim seni gorcem mi diye merak ettim dedi cok mu ozledin beni dedim konu kaymasin baska yere diye goruldu bile atmadi mesela 😀
26’dan sonra değil, kendine güven azaldıkça zorlaşıyor canım 👩👦👦 Senin durumun yaşla değil, deneyimsizlik ve özgüvenle ilgili. Öpüşmemiş olman kimseyi ilgilendirmez, ayıp da değil, eksiklik de değil.
Kendini geliştir, sosyal ortamlara gir, sohbet etmeyi öğren. Kızlar “mükemmel erkek” değil, “iyi hissettiren erkek” arıyor. Unutma: Aşk da çocuk gibi, zorlasan gelmez; ortamı güzel olunca kendi kendine gelir 😉👶💕
Cevap
2Cevap
en azindan sanal yap kizlari ve ruhlarını isteklerini tanimak bilmek adina biraz sanal takıl bari
Sqnal cok yaptim sarmiyor
peki ozaman
tecrübesi olmayanlar eleniyor
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?