Yaşım 35 oldu evlenmek istedim kabul görmedim red edildim bıkmadım denedim. Sevgilim olsun dedim olmadı sorun nerede idi ki?

İnsan yuvam olsun istiyor, eşim isim... vs. Bazen kadına öyle istek arzu aşk hasret özlem... özlem duyuyorum ki... Olmadı. Hayir vardır dedim. Fiili zina yapmamak için kendimi zor tuttum. Bir kaç kere kadınla birleştim. ALLAH'IN laneti bu ülkede hakkımı yiyen her kese olsun. O kadar kpss o kadar üniversite okudum. Hala tırmalıyor ve uğraşıyorum. Ya Rabbi bu ülkeye bu insanlara bela ver, öyle Bir hale gelsin ki, benim gibilerinin göz yaşı hakkımı yiyenlere kan ve can bedeli olarak dönsün istiyorum. Bir gün görecek miyim ki? Fazla okuyarak hata mı ettim ki? Kadın bir gün çocuğu olup o da benim gibi anasız babasız kalıp canı yanacak mı ki? Bazen kızları görüyorum öyle hasret çekiyorum ki? Diyorum bir gün o duyduğum hasret evladınız yaşayacak diye düşünüyor musunuz? Merak ediyorum. Herkes özgür Herkes istediğini yapar ama bir bedeli var her şeyin de? Bedel ödemeyecek mi insanlar?

Yaşım 35 oldu evlenmek istedim kabul görmedim red edildim bıkmadım denedim. Sevgilim olsun dedim olmadı sorun nerede idi ki?