Aşk İlişkileri 2 ay Gönül yaralarınızla barışık mısınız? Labellda Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kendinizi cesurca sevginin ellerine bırakabilir misiniz? Gönül yaralarınızla barışık mısınız? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cengizay82 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 100% 2 ay O gönül yarası öyle bi vurdu ki aşka sevgiye küstüm bırak cesareti hayatımda kadın istemiyorum o derece yani 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bazen barışıyorum kendisi ile ama sonra yine küsüyorum. Savaşımız bitmeyecek 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Gönül yaram yok, sevgide yok aşkta yok artık insanlar için sadece menfaat var.. 0 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yerine göre değişir o işler her insanla her şey yaşanmaz 0 0 Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şu an yapamam belki ilerde düşünebilirim sevmeyi ve sevilmeyi.. 0 0 Yorumla
F-5Ferman Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay Ben barışığım ama yeni sevgiye hayır kesinlikle olmaz 0 0 Yorumla
KediHerif Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Cesurca değil ama elimden geleni yaparım. 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaş aldıkça barıştım ☺️ 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yara oluşacak kalp mi kaldı? 0 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 101% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Günümüzde sizce saf sevgi var mı 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet onlar şeref madalyalarım 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kadavra gibi yaşıyoruz 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. He unutuluyor, bir sürü dert var zaten 0 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Yaram yok 0 0 Yorumla
MertAltunkynk Takip Et Yoda Yaş: 26 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Bakışların çok masum 0 0 Yorumla
Tatlı_hanımefendi Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 40% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Bırakmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
O gönül yarası öyle bi vurdu ki aşka sevgiye küstüm bırak cesareti hayatımda kadın istemiyorum o derece yani
Bazen barışıyorum kendisi ile ama sonra yine küsüyorum. Savaşımız bitmeyecek
Gönül yaram yok, sevgide yok aşkta yok artık insanlar için sadece menfaat var..
Yerine göre değişir o işler her insanla her şey yaşanmaz
Şu an yapamam belki ilerde düşünebilirim sevmeyi ve sevilmeyi..
Ben barışığım ama yeni sevgiye hayır kesinlikle olmaz
Cesurca değil ama elimden geleni yaparım.
Yaş aldıkça barıştım ☺️
yara oluşacak kalp mi kaldı?
Bazen akışına bırakmak gerek...
Günümüzde sizce saf sevgi var mı
Evet onlar şeref madalyalarım
Kadavra gibi yaşıyoruz
He unutuluyor, bir sürü dert var zaten
Yaram yok
Bakışların çok masum
Bıraktım.. bir daha bırakmam!
Bırakmam
Bıraktım gitti 😄